Kızlar bende sürekli doktor arayışında geçirdim gebeliği mi. Taki koru hastanesinde hüseyin pehlivan lâ karşılaşıncaya kadar. Çarşamba günü akşam 7 civarı suyum geldi tabi bende bi heyecan hep okurdum ama insan kendisi yasayinca çok daha farklı oluyomus hemen annem erkek kardeşim ve eşimle hazır olan çantamizi alıp hastanenin yolunu tuttuk tabi önce aramistim hüseyin bey ı ama kendisi normal dogumdaymis :) herneyse gelmeni söylediler. Hastene ye vardığımizda doktor bey çıkmışti doğumdan ve hemen beni muayene etti ama daha 1 cm bile değildi açıklık sadece nisan ve suyum gelmişti. Sabaha kadar ancak açılacağını söyleyip nöbetçi doktora emanet edip gitti gece boyunca sancı cektim nst ye bağlandım sürekli kontrol altındaydı ama acilmam sabah 8 de ancak 3 4 Cm di. Hüseyin bey geldi. Ben Epidural istememe rağmen dayanamıyordum o sancılara. Ama bana bıraktı suni sancı vercegini ve istersem Epidural yapmamin dayanmaya yardimci olcagini söyledi bende Epidural istedim ve anestezi uzmanı saat 11 civarı gelip büyük bir titizlikle uğraşıp iğneyi yaptılar ve acılarım artık bi nebze olsun hafiflemisti. Uyusuklugum geçince önce lagman yapildi sonra da yürüyüşe başladım eşimle koridorda her köşeye gittiğimde arrik dayanilmazdi sancılar ama ıkinma hissi de gelmişti eşim hemen hemsire ye söyledi. Ben yatağa oturduğum da oglumun basının indiğini hissettim beni hemen doğum haneye aldı hemsire baktı hemen hüseyin bey é haber verdi o gelene kadar nasıl ıkinmam gerektiğini anlattı. Ama bian doguramicam zannettim

ama Allah bin kere razı olsun hüseyin bey geldi ve konuşmasıyla merhametiyle 4. Ikinmamda oğlumu gördüm Elhamdülillah. Ebeler bebegimle ilgilenirken o da benimle ilgilendi dikiş imi attı. Çok dua ettim orda doktoruma çok doğru karar vermiştim. Doğum saatimiz 14.25 tı bu arada. Yürüyerek odama geçtim sonra da. Çok ayrıntılı yazdım daha yazamadigim çok şey var ama ben hastaneden de doktorumdan da cok memnun kaldım. Umarım biraz olsun Size yardimci olabilmisimdjr. Allah Yardımcıniz olsun arkadaşlarım inşallah çok çok kolay sağlıklı doğumlar yaparsiniz