Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Merhaba kızlar ; Uzun zamandır sizleri takip ediyorum bana yorum yapmak bugune kısmet oldu. Bugun Koru Hastanesine gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Eşim ile şu an doğum için hastane arayışındayız. Etimesgutta oturuyoruz. Yakınlık açısından Sincan Koru hastanesi sanki önceliğimiz sizin yorumlarınızdan Sincan Koru ile Balgat Koru arasında fiyat farklarını gördüm. Size sorum ben Doğum paketi düşünüyorum.. Balgatta doğum paketi verdiler 5500 tl fiyat ile beraber

10 muayene
gebelik ilk rutinleri
2 li tarama
4 lü tarama
şeker yüklemesi
nst
Doktorun verdiği tüm tahliller
Doğum (Normal-Sezeryan)
1 gecelik yatış
refakatçi
Bebeğin doğum sonrası yapılan ilk kontrolleri
Doğum sırasında doktor uygun gorurse agrısız 1 kereye mahsus ıgne

dahıl olmayanlar ;
amniyosentezi
cvs
kordosentezi

Şans eseri internette bir paket gördük bu paketin içeriği gibi bilmiyoruz. Koru Hastanesi 4000 tl Doğum paketi olarak oradan bir teklif istedik. Yarın gün içinde gönderecekler..
http://www.tamamlayicisagliksigortasi.com.tr/koru-hastanesi-limitsiz-dogum-paketi-4000tl

ayrıca kızlar sizin yazmıs olduğunuz fiyatları ben anlamadım.. Bunlar paket mi yoksa sadece doğum mu ??

bizim söylediğimiz 2000 lira doğum icin sadece

Merhaba tekrar sorum olacak Koru Hastanesini(BALGAT 5500TL) mi önerirsiniz yoksa Medical Park mı (3500 tl).. Bu arada Sincan Koru ile Balgat Koru Hastanesinin arasında fark varmı.

Kızlar ultrasyon ücreti ne kadar? acaba bebeğin cinsiyetini öğrenmek için gitmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

17 haftanın içindeymişsiniz neden ögrenemediniz göstermedi mi ? devlete gıdıyorum ben orda 4 ayda soylerız dediler
Geçen ay ikili test için gittiğimde kıza benzetti doktor, 2 gün öncede 3 lü test için gittim çok hareketli göremiyorum dedi. bende devlete gidiyorum normalde

Geçen ay ikili test için gittiğimde kıza benzetti doktor, 2 gün öncede 3 lü test için gittim çok hareketli göremiyorum dedi. bende devlete gidiyorum normalde
devlete nereye gidiyosun canım hangı hastaneye gıttıysem tahmınde bıle bulunmadı 4. ayı bekle dediler

arkadaşlar peki doğum izninden sonra rapor verilmesiyle ilgili doktorlarınızla konuştunuz mu hiç ne diyolar :)

Kızlar devletin verdiği çocuk parasını nerden alıcaz nereye başvurmamız gerekiyo bilginiz varmı

07.45te girip 08.10da ciktim benimki cabuk surdu sanirim :))

Arkadaşlar iyi günler. Ben Van'da yaşıyorum. Doğum için Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum. Koru hastanesi ile ilgili çoğu yorumları olumlu bulduğum için birkaç şey sormak istedim. Hastanede 4 boyutlu ultrason var mı? Burda olmadığı için ben yaptıramadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sincan koruda dört bıyutlu değilde üç boyutlu var ama balgatta olabilir dört bıyutlu

mrb bayanlar hüseyin hoca ile sezeyan olanlar yardımcı olabilir mi acaba. telaştan sormayı unutmuşum sezeryanı epidural ya da genel mi yapıyor. yoksa tahlillere göre o gün mü karar veriyor.

mrb bayanlar hüseyin hoca ile sezeyan olanlar yardımcı olabilir mi acaba. telaştan sormayı unutmuşum sezeryanı epidural ya da genel mi yapıyor. yoksa tahlillere göre o gün mü karar veriyor.
Spinal yapiyor..huseyin hoca spinalden yanadir..spinal epiduralin yandan caklisi :) ben oldum..ve cok memnun kaldim..huseyin beyin eli kus gibidir..hicbir sry hissetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…