Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Slm kızlar hüseyin beyin hastasıydım doğumum oldu çok şükür hüseyin bey gerçekten çok iyi bi doktor allah ondan razı olsun hiç bi sorun yaşamadım çok şükür eli gerçekten çok hafif ameliyat yerlerim çok şükür iyi diğer sezeryanlarım berbat geçmişti kesinlikle hüseyin beyi öneririm

kızlar araştırdm aşkın beyi övmüşler ama sincan koru hastanesi hastane olarak nasıl hemşireler ilgi alaka nasıl acaba donanımlı bır hastane mı

Bizim de doğum tarihimiz belli oldu
1 temmuz 2015
Saat 11​
Şafak : 8

Heyecan.. korku.. mutluluk hepsi bi arada.. inşallah sorunsuz bi şekilde kucağıma alırım minigimi dualarınizda bizde unutmayın kizlarrrrrr

Kum torbası felan koydular mi kızlar?
Sezaryen olanlar ne kadar sürdü ameliyat?
hasta bezi aldınız mı yanınıza hastanede verdiler mi?

Negüzel cnm seninde az kalmış kumtorbası koymadılar hasta bezi almadım ben ameliyattan sonra koyuyolar 9:30 da ameliyathaneye girdim 10:30 da odamdaydım allah yardımcın olsun

Arkadaşlar, Sincan koru'da detaylı ultrason için 26. haftama randevu verdiler, her yerde en geç 22. hafta yapılmalı diye yazıyor. Bu konuda bilginiz var mı? Yaptıranlarınız kaçıncı haftada yaptırdı?
benim de oyle oldu bi sorun olmadii

saglikli sihhatli dogar insallah annesi korkma :)

saglikli sihhatli dogar insallah annesi korkma :)

inşallah canım :)

Negüzel cnm seninde az kalmış kumtorbası koymadılar hasta bezi almadım ben ameliyattan sonra koyuyolar 9:30 da ameliyathaneye girdim 10:30 da odamdaydım allah yardımcın olsun

çok saol canım.. ay geçsin gitsin istiyorum artık bu bekleyiş stres daha kötü edio valla
hayırlısıyla kavusalim kuzumla ☺

ben meltem hanıma gidiyorum memnunum gayet ilgili bi doktor. biraz kiloya takık sadece :)
Bnde ona gittim canim. burdan kimseden ses cikmadi arastrdim bayagi ona gittim.ilgili bnde kilolu hamile kalmistum 7 kilo aldim dikkat et fln dedi.askin beyide cok ovdulerde bn bide bayan diye sectim onu.senin dogum ne zmn

Bnde ona gittim canim. burdan kimseden ses cikmadi arastrdim bayagi ona gittim.ilgili bnde kilolu hamile kalmistum 7 kilo aldim dikkat et fln dedi.askin beyide cok ovdulerde bn bide bayan diye sectim onu.senin dogum ne zmn
benim doğumum eylül de sen az almışsın zaten yedi kilo :) bende bayan diye meltem hanımı seçtim ama doğumum bayrama geliyo benim hastanede olup olmayacağıda kesin değilmiş karışık benim işler biraz :)

Anladim cnm son aylrda daha hizli aliniyo kilo bnm temmuz sonu ama olurya bayrama gelirse diyorum.o hastanede ki kadin dogumculara hep iyi diyolar o yuzden sknti olmz insallh.genede meltem hanim olursa daha iyi olur.sagliklica dogurup kucagimiza alalimda insallahb

evet doktorların hepsi iyi tabiki ama kendi doktorunun olmasını ister herkes inşallah seninki de benimkide bayramda gelmez :) ben oturarak çalışıyorum sürekli o yüzden daha hızlı kilo alıyorum aşırı yemediğim halde. normal doğum mu olacak sizin ki bişey dedi mi meltem hanım az kalmış senin :)

Bnde izne ayrilip geldim buraya ewde oturuyom.kilo aldim :) bnm haftaya kontrolum var temmuz 15de de cati muayenesi olckmis ona gore dicek normlmi sezeryanmi.bna dedi.kendini norml doguma hazrliyosun diye :) sezeryan taraftari degil.ama catim darsa napim mecbur olcam.snrada dogum siz gireceksiniz demi dedim Allahtan bisey olmzsa bn gelirim dedi.acile gelcksin onlr bni aricaklr dedi.numaradini vermedi bitek askin bey veriyomus

ben çok korkuyorum normal doğumdan bakalım nolcak halimiz :)

ben çok korkuyorum normal doğumdan bakalım nolcak halimiz :)
Insallh firt diye hemn digururuzz :) peki canim hastanenin donanimi fln iyimi cok bikmiyorum bn hep doktora baktim. bide dogum icin.ne kdra konustunuz bizim.komsu 2 bin dedi ama pahaliya patlamasa bari

Insallh firt diye hemn digururuzz :) peki canim hastanenin donanimi fln iyimi cok bikmiyorum bn hep doktora baktim. bide dogum icin.ne kdra konustunuz bizim.komsu 2 bin dedi ama pahaliya patlamasa bari
yeni doğan ünitesi var onu biliyorum. ama doğum odasını ameliyathaneyi gezmedim iki arkadaşım orda doğum yaptı orda memnun kaldılar ben o yüzden orayı tercih ettim. doğum evet iki bin liraymış bu yıl bazı kurumlara indirimleri var ama %15 civarında sen nerde çalışıyodun

Bn emekli sandigi canim ogretmenim.ama bize yok herhlde indirim.ozel sigortalrda var sanirum.2 bin veririmde cok asarsa bakicaz duruma

Bn emekli sandigi canim ogretmenim.ama bize yok herhlde indirim.ozel sigortalrda var sanirum.2 bin veririmde cok asarsa bakicaz duruma
benimde emekli sandığı canım ama bizim bakanlığa indirimi var mesela %15 muayenelerde uygulanıyo indirim doğumda da uygulanacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…