Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

dün acil bir durum için sincan koruya gittik. doktorum meltem hanım hafta boyunca raporluydu. saat 2 gibi gittik acile. kadın doğuma çıkın dediler çıktık. sekreterler doktorlara sordu ama acil bir durum olmasına rağmen bakmayı kabul etmediler. iki hastaları falan kalmış ve çıkacaklarmış. bir 15 dk fazladan duramadılar. insan hayatı sonuçta. neyse sekreter iki buçukta acile kadın doğum doktoru gelecek ona gözükün dedi. evet yarım saat kadar bekleyecektik ama ben daha erken gitmiş de olabilirdim ve daha fazla da bekleyebilirdim. moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum ama dayanamadım sinirlerim bozuldu ağladım. lokman hekime gittik sonra oradaki doktor bizi çok bekletmeden gayet güler yüzle karşıladı, rahatlattı. dünya para verdiğimiz koru bizi çok şaşırttı. çok da güveniyordum. meltem hanımdan memnunum ama bir daha o hastaneye gitmeyi düşünmüyorum. aynı şeyin tekrar başıma gelmeyeceğini bilemem.

Kizlar mrb.yazilanlari okudum hrpsini okuyamadim ama :) bn 32 hftalik hamileyim bayburtta calisiyorum.izne ayrildim.burda bibtane doktr var gorustugum.ebede git bnce memleketine dedi hast.begenmiyorum yawrum dedi.oyle olunca bni telas sardi ank.oturuyor ailem eryamnda .bize zekai tahiri onerdiler ama nette hic iyi seyler duymadim.okumadim 1 kisibiyi diyor on kisi kotu.neyse bnde koru hast.baktim genelde iyi yorumlr var.sizinde onereceginiz hem bma iyi davranck ilgilenck hemde dogumlrds Allah bisey olmzsa bulncak doktr onerir misiniz.meltem hsnim.icin cok iyi yazmislar.etimedi de ark.iyi diye duymus o kdr biliorum.norml dusunuyorum olski sezeryan olur bu konudada gerckten uzmn biri lazim.simdiden sagolun

arkadaşlar sincan koru hastanesinde şeker testi ücreti ne kadar acaba muayenenin içinde değil sanırım şeker yükleme ücreti

#bindokuzyüzbeş canım ben senin yorumları göremiyorum ya.. üyeliği girmeden sayfaya bakınca gördüm tesadüf ama Şifremi felan girince göremedim..

Şimdi yine baktım msj gelmiş gibi görünüyo ama senin olduğun yada msjin gorunmuo ole olunca tekrar çıkış yapıp baktım ole gördüm

Engelleme vs olmuşsa nerden balabilirim çok ilginç :)

Arkadaşlar, Sincan koru'da detaylı ultrason için 26. haftama randevu verdiler, her yerde en geç 22. hafta yapılmalı diye yazıyor. Bu konuda bilginiz var mı? Yaptıranlarınız kaçıncı haftada yaptırdı?

kizlar sizin gaziniza gelip dogumu koruda yapicam sanirim gerci daha buyuk bi hastane ariyorum ama uzaktan arayinca bu kadar oluyor .umarim iyi olur hersey hepimiz adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…