Oyy oyy sen de bitidin darisi basima..Evet canım çarşamba günü sezeryan olucam
İnşallah canım yazarım 38+5 te alınıcakOyy oyy sen de bitidin darisi basima..
Kaç haftalik alacak
Doğum sonrası fikirlerini yazarsan sevinirim
inşallah kolay bi dogumla sagliklica kavuşur bebeğine
bende şeker yüklemesinin gerçekten gerekli olup olmadığını merak ediyorum.bide fiyatı ne kadar acaba?arkadaşlar sincan koru hastanesinde şeker testi ücreti ne kadar acaba muayenenin içinde değil sanırım şeker yükleme ücreti
İnşallah canım yazarım 38+5 te alınıcak
aa engelledin mi acaba yanlislikla dicem o zaman ben göremem dur ben bakayim bi#bindokuzyüzbeş canım ben senin yorumları göremiyorum ya.. üyeliği girmeden sayfaya bakınca gördüm tesadüf ama Şifremi felan girince göremedim..
canim ayarlarda kara listeniz diye bir liste var ona bi bak istersenŞimdi yine baktım msj gelmiş gibi görünüyo ama senin olduğun yada msjin gorunmuo ole olunca tekrar çıkış yapıp baktım ole gördüm
Engelleme vs olmuşsa nerden balabilirim çok ilginç :)
Aaa hakketten ya gözardı etmeyi bırak vardı oldu tanımadığım bi kişi daha vardı ne alaka nasıl olmuş anlamadımcanim ayarlarda kara listeniz diye bir liste var ona bi bak istersen
canım nasılsın bebeişin nasıl kaç kilo oldu ?canim ayarlarda kara listeniz diye bir liste var ona bi bak istersen
iyiyim tatlim ya yeni gordunlm mesajini 4750ydi 5 gun once baktigimizda ama simdi süt alerjisi cikti kilo kaybi başlayabilir bide bununla ugrasicazcanım nasılsın bebeişin nasıl kaç kilo oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?