• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Huseyin beyi tek gecerim :) cok tecrubeli bir doktor. En panik halimde bile cozum yolu bulmustur.ben cok memnun kaldim.2.bebegimde de huseyin beyi dusunuyrm nasip olursa

canım teşekkür ederim . ücreti ne kadar peki muane ..benim ilk sezaryandı ne rezillk yaşadım anlatammm bebeğimi emziremedim yataktan kalkamadım...inşallah bende başlayacağım hseyin beye cuma günü zekai tahirden randevumu halledieyim oraya başlayım ...

Evet ben de yeni dogum yapanlardanim.dogum sonrasi agrim oldu ama yatak dosek yatmadim bebegim icin hemen ayaga kalkmayi tercih ettim.gecesinde bile bebegi kendim alip emzirip tekrar yerine koydum.hastanede ameliyat sonrasi yurumelere cok dikkat ettim.eve gecince de hic kurulu yatagim olmadi. Ama tabi ki de sezaryen yeri agridi 1hafta cektim agriyi.sonra sonra duzeldi agrisi azaldi. Bu agrilarin spinalle bir ilgisi yok butun sezaryen sekillerinde narkozun etkisi gecince agri olur. Spinal sadece bas agrisi yapar sukur o bende olmadi hic bas agrisi cekmedim. Huseyin beye guvenin pisman olmazsiniz.tabi once Allah :)
Negüzel maşallah diyelim ozaman peki baş ağrısını önlemek için ne yaptın mide bulantısı oluyomuş ameliyat sırasında oldumu

malesef burdaki tek eksik konu bu canim bende senin gibi kaldim bi sure :) korunun doktoruna gittik 5. gun ucretsiz muayeneso için katki payi odedik ama 12 tl flndi sanirim 1. ayin sonunda saglik ocaginda asiyi olup ister bana gel istersen başka yere gidebilirsiniz demisti. ben biraz arastirdim ve etimedde cigdem hanima gittim. isitme testi icinde ona gitmiştik. hastane zaten 10 numara emzirme odası bile var ve super =) doktorumuzda cok guler yuzlu ve ucretleride cok uygun. kalca cikigi kontrolu yapti ve sasircaksiniz ama ek ucret odemedik :)) tavsiye ederim mine cigdem senoglu ismi

Canım öncelikle cevap için teşekkür ederim, ben aşıları için aile sağlık merkezine götürüyorum hemşiremizden çok memnunum sürekli Arıyor bilgi veriyor , bende bir sorum olduğunda arayıp soruyorum, işitme testi için medicalparka gittik hastane çok güzel ama pek içime sinmedi,çok şükür bir Sıkıntımız yok ancak sürekli takip halinde olacağı bir Dr için yani her aklıma gelen sıkıntı olsun soru olsun saat farkı olmadan arayabileceğim biri olsun istiyorum, Kızılay'da Hüseyin Bey'e gittim çok ilgili bir Dr en ince ayrıntısına kadar kontrol etti ve ay ay neler yapmamız gerektiğine kadar Anlattı özel numarasınıda verdi memnun kaldım ancak Kızılay biraz uzak olduğu için bir araştırma yapmak istedim

Negüzel maşallah diyelim ozaman peki baş ağrısını önlemek için ne yaptın mide bulantısı oluyomuş ameliyat sırasında oldumu
Spinalden sonra bas agrisi olur kafani cok sallamamaya dikkat et dedi huseyin bey..ama cok sukur agrim hic olmasi. Ameliyat esnasinda midem bulandi ondan sonra bulanti olmadi. Sonrasinda sadece sezaryen kesi yeri agridi yanma oldu . O agri baya kotu 1hafta cektim ama sonradan geciyr korkma

Mu
canım teşekkür ederim . ücreti ne kadar peki muane ..benim ilk sezaryandı ne rezillk yaşadım anlatammm bebeğimi emziremedim yataktan kalkamadım...inşallah bende başlayacağım hseyin beye cuma günü zekai tahirden randevumu halledieyim oraya başlayım ...
Ayene 92tl..dogum 2000

Spinalden sonra bas agrisi olur kafani cok sallamamaya dikkat et dedi huseyin bey..ama cok sukur agrim hic olmasi. Ameliyat esnasinda midem bulandi ondan sonra bulanti olmadi. Sonrasinda sadece sezaryen kesi yeri agridi yanma oldu . O agri baya kotu 1hafta cektim ama sonradan geciyr korkma
Teşekkürler inşallah hayırlısıyla kucağımada alırım

Canım öncelikle cevap için teşekkür ederim, ben aşıları için aile sağlık merkezine götürüyorum hemşiremizden çok memnunum sürekli Arıyor bilgi veriyor , bende bir sorum olduğunda arayıp soruyorum, işitme testi için medicalparka gittik hastane çok güzel ama pek içime sinmedi,çok şükür bir Sıkıntımız yok ancak sürekli takip halinde olacağı bir Dr için yani her aklıma gelen sıkıntı olsun soru olsun saat farkı olmadan arayabileceğim biri olsun istiyorum, Kızılay'da Hüseyin Bey'e gittim çok ilgili bir Dr en ince ayrıntısına kadar kontrol etti ve ay ay neler yapmamız gerektiğine kadar Anlattı özel numarasınıda verdi memnun kaldım ancak Kızılay biraz uzak olduğu için bir araştırma yapmak istedim
anladim canim sevindim doktor bulmana ama kizilay cok uzak cigdem hanim da cep nosunu vermedi gerci ozellikle istedim ama sirin bi doktor sirince konusup ikna etti beni etimed bana 1.5km cok yakin o yuzden bi sure daha değiştirmem sanirim 3. kez gidelim de

anladim canim sevindim doktor bulmana ama kizilay cok uzak cigdem hanim da cep nosunu vermedi gerci ozellikle istedim ama sirin bi doktor sirince konusup ikna etti beni etimed bana 1.5km cok yakin o yuzden bi sure daha değiştirmem sanirim 3. kez gidelim de

Evet canım yakın olması çok önemli, koruda Aşkın Bey gibi birde çocuk Dr u olsa süper olurdu :)
Ama maalesef kontrol için gittiğimiz bayan Dr biraz fazla sert ti diyeyim ;)

Kızla ya doğum yaklaştıkça bende korku başladı 2. Sezeryanim olacak ilki iyi geçmişti ama yine de çok tedirginim drum aşkın bey kendisine güveniyorum ama anestezi ve ameliyat ekibi nasıl olumsuz bişi olur mu kafamda kurup duruyorum

Aşkın bey e Sezeryan olan arkadaşlar motive edin azıcık yahu ☺

Canim sen nerde oturuosun ya sanırım çok yakınız etimed bana da çok yakın

Kızla ya doğum yaklaştıkça bende korku başladı 2. Sezeryanim olacak ilki iyi geçmişti ama yine de çok tedirginim drum aşkın bey kendisine güveniyorum ama anestezi ve ameliyat ekibi nasıl olumsuz bişi olur mu kafamda kurup duruyorum

Aşkın bey e Sezeryan olan arkadaşlar motive edin azıcık yahu ☺
ben hic ameliyat olmadim hic dikisim yoktur ve canim cok tatlidir. cok korkarim yani oyle seylerden dogum sancisinin acisiyla ameliyathaneye kosarak gitmemden sebep sanirim beni karşılayan cocuk cok sekerdi. genc uzun sacli kupeli bi cocuktu. o felaket rahatlatti beni sakinlestirdi beni ne sorsam yanitladi hatta soracağım seyleri onceden bilip daha ben sormadan cevap verdi :)) ondan cok memnundum gorevi tam olarak ne bilmiyorum ama tansiyon aletini fln o bagladi midem bulaniyor dedigimde bulanti ilacini seruma o enjekte etti siz bilirsiniz belki??
tek sevmedigim kisi anesteziyi vuran bayan doktordu. cocuk doktorundan daha asik suratli ve sinirli bi yapisi vardi 3 kere kipirdadim igneyi vuramadi bide azar isittim :))) ama hem askin beyin genel rahatlatici konuşmaları esprileri birde cabuk surmesi inanılmaz rahat olcak inan bana. cikar çıkmaz ne kolaymis ya hemen 2.yi yapicam dedim :))))

ben hic ameliyat olmadim hic dikisim yoktur ve canim cok tatlidir. cok korkarim yani oyle seylerden dogum sancisinin acisiyla ameliyathaneye kosarak gitmemden sebep sanirim beni karşılayan cocuk cok sekerdi. genc uzun sacli kupeli bi cocuktu. o felaket rahatlatti beni sakinlestirdi beni ne sorsam yanitladi hatta soracağım seyleri onceden bilip daha ben sormadan cevap verdi :)) ondan cok memnundum gorevi tam olarak ne bilmiyorum ama tansiyon aletini fln o bagladi midem bulaniyor dedigimde bulanti ilacini seruma o enjekte etti siz bilirsiniz belki??
tek sevmedigim kisi anesteziyi vuran bayan doktordu. cocuk doktorundan daha asik suratli ve sinirli bi yapisi vardi 3 kere kipirdadim igneyi vuramadi bide azar isittim :))) ama hem askin beyin genel rahatlatici konuşmaları esprileri birde cabuk surmesi inanılmaz rahat olcak inan bana. cikar çıkmaz ne kolaymis ya hemen 2.yi yapicam dedim :))))

Merhaba canim Daha once hastane arastirirKen yazilarini gormustum bebegini kucagina almissin sukur saglikla buyut insallah
bende Suvari mah oturuyorum :) kadin doguma etimede gidiyorum cok Iyi bir doktorum vardi ama gidiyor :( sincan korumu etimed mi sence doktorun kimdi tavsiye edebilecegin Doktor varmi :)

Merhaba canim Daha once hastane arastirirKen yazilarini gormustum bebegini kucagina almissin sukur saglikla buyut insallah
bende Suvari mah oturuyorum :) kadin doguma etimede gidiyorum cok Iyi bir doktorum vardi ama gidiyor :KK43: sincan korumu etimed mi sence doktorun kimdi tavsiye edebilecegin Doktor varmi :)
merhaba canım parka yakinmisin sende? :) ben koruda askin beye gidiyordum siddetlede tavsiye ederim mukemmel bir doktor ama ucret politikasi etimed gibi.degil korunun. etimede bebegimi götürdüğüm gunden beri muayene ucreti haric ne usg ne kalca usgsi ne kan idrar gaita hic birseye extra ucret ödemedim. koruda malesef tum testlere extra para odedim en son smear verdim 85tl tuttu :( etimede genel cerraha gittim hem prof doktor hemde gogus usgsi fln yine ücretsizdi :) mastit olmuşum onunla ugrasiyoruz :(

merhaba canım parka yakinmisin sende? :) ben koruda askin beye gidiyordum siddetlede tavsiye ederim mukemmel bir doktor ama ucret politikasi etimed gibi.degil korunun. etimede bebegimi götürdüğüm gunden beri muayene ucreti haric ne usg ne kalca usgsi ne kan idrar gaita hic birseye extra ucret ödemedim. koruda malesef tum testlere extra para odedim en son smear verdim 85tl tuttu :KK43: etimede genel cerraha gittim hem prof doktor hemde gogus usgsi fln yine ücretsizdi :) mastit olmuşum onunla ugrasiyoruz :KK43:

Selam canim Gunaydin
Ben 2 nolu Aile sagligi merkezi 've etimesgut anadolu lisesine cok yakinim :)
dogum ucreti 've muayene ucretleri nasildi? Sen normalmi sezeryanmi yaptin? Acikcasi Ben normal doguma tesvik edecek 've doguma gelecek bi doktor istiyorum askin bey nasil Bu konuda?
mastit nedir gecmis olsun :(

Selam canim Gunaydin
Ben 2 nolu Aile sagligi merkezi 've etimesgut anadolu lisesine cok yakinim :)
dogum ucreti 've muayene ucretleri nasildi? Sen normalmi sezeryanmi yaptin? Acikcasi Ben normal doguma tesvik edecek 've doguma gelecek bi doktor istiyorum askin bey nasil Bu konuda?
mastit nedir gecmis olsun :KK43:
askin beye 9ay sezeryan diye yalvardim oda asla kabul etmedi normal olacak dedi. son hafta benim suyum bittiği ve bebekte cok zayif olduğu icin sezeryan niyetiyle yattim gece normal dogum basladi ama ben 5 saat zor dayandim hemen arayip cagirdim. doguma kendisi kesin giriyor zaten dogum gecen sene giris yaptığım icin 1750ydi bi gece extra kaldigim icin 1900 verdim. spinal anestezi oldum cok rahat bir ameliyatti. fiyatlar 2000 oldu sanirim. muayenede 92tl. mutlaka askin beye gitmelisin :)
mastit gogus kanali iltihabi, antibiyotik kullaniyorum gecmezse operasyon dedi.
ben 1710 sokaktayim parkin sag tarafi oluyor :)

askin beye 9ay sezeryan diye yalvardim oda asla kabul etmedi normal olacak dedi. son hafta benim suyum bittiği ve bebekte cok zayif olduğu icin sezeryan niyetiyle yattim gece normal dogum basladi ama ben 5 saat zor dayandim hemen arayip cagirdim. doguma kendisi kesin giriyor zaten dogum gecen sene giris yaptığım icin 1750ydi bi gece extra kaldigim icin 1900 verdim. spinal anestezi oldum cok rahat bir ameliyatti. fiyatlar 2000 oldu sanirim. muayenede 92tl. mutlaka askin beye gitmelisin :)
mastit gogus kanali iltihabi, antibiyotik kullaniyorum gecmezse operasyon dedi.
ben 1710 sokaktayim parkin sag tarafi oluyor :)
Ay canim gecmis olsun acil sifalar diliyorum sana ınş bian evvel gecer
bi dahaki kontrole oraya gidiyim ozaman Sagol :)

Back