- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi Usagimamora
-
İnşallah yine pek umudum yok amaİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Sonrasında gittiğimde kist olmuş deyip ilaç vermişlerdi adını hatırlamıyorum şu an ama tahminime göre göre çatlaması içerde kist e dönüştü adet ve ilaçla da atıldı hiç bodrum sıkıntı gorunmuyo şu an adetli iken de normal iken deCatlamayio kist olduğunu nerden biliyorsunuz bende aşılama yaptırdım tutmadı acaba çatlamadı mi diyorum
Benim adetim her zamankine göre çok az acaba bir sorun var midirSonrasında gittiğimde kist olmuş deyip ilaç vermişlerdi adını hatırlamıyorum şu an ama tahminime göre göre çatlaması içerde kist e dönüştü adet ve ilaçla da atıldı hiç bodrum sıkıntı gorunmuyo şu an adetli iken de normal iken de
Valla bu Ay benimde öyle oldu 3 günde geçtiBenim adetim her zamankine göre çok az acaba bir sorun var midir
10 15 günü buluor cikinca mesaj gelir telefonunuzaMerhaba arkadaşlar sehir hastanesinde smear testi yatıran var mi kac gune cikti sonucunuz. Bende zubeyde hanima gidiyordum pandemi nedeniyle zubeyde hanım islemleri durdu sehir has. Basladim
Anladım tesekkur ederim. Adetime yetişmeyecek biray daha uzatacak beni10
10 15 günü buluor cikinca mesaj gelir telefonunuza
Adet olunca vereceginiz tahlilleriniz varsa gidin verin smear testine bagli kalmayinAnladım tesekkur ederim. Adetime yetişmeyecek biray daha uzatacak beni
Bende yaptırdım bir sonraki adet döneminde gittiğim için tam net bilmiyorum gün olarak ama geç çıktığını duymuştum sonucu ne ben sordum ne onlar bişey dedi olumsuz olsa derler diye düşündümMerhaba arkadaşlar sehir hastanesinde smear testi yatıran var mi kac gune cikti sonucunuz. Bende zubeyde hanima gidiyordum pandemi nedeniyle zubeyde hanım islemleri durdu sehir has. Basladim
Bende merak ediyorum. Ona gore oraya gidecegimİyi aksamlar arkadaslar şehir hastanesi asilamalara devam edior mu yakin zamanda giden var mi ¿
Yapiyorlar canim gittim ben ama asiri kalabalik ve cok fazla bekletiyorlar disarda.İyi aksamlar arkadaslar şehir hastanesi asilamalara devam edior mu yakin zamanda giden var mi ¿
Tesekkur ederim canim hastane isi normal bekliosun malesefYapiyorlar canim gittim ben ama asiri kalabalik ve cok fazla bekletiyorlar disarda.
Son durum nedir yapılıyor mu aşılama tüp bebek tedavisi falan malum pandemi den dolayi cekimserim şehir hastanesine deTesekkur ederim canim hastane isi normal bekliosun malesef
Amin insAllah Rabbim yardimcin olsun insAllah hayirli bi sekilde Rabbim kucunagini doldursunTam 3 aydır dosya açmaya çalıştım her gittiğimde farkli doktor hepsi aynı fotokobiyi verip gönderdi.. sonunda dosyam açıldı. 3,5 yıldır evliyiz bebiş istiyoruz hayırlısıyla.. 24 yaşında 170 boy 80 kilom. eşim şubat ayında varikosel ameliyatı oldu benimde prolaktin hormonu yüksek çıkıyordu hep bu ay adetin 3. Günü verdiğim kanda çok şükür Herşey normal cıktı eşimin de sonucları aşılamaya uygundu. Salı günü klomene başladım 5 gün kullanacağım bu salıya da tekrar kontrolüm var. Bakalim Hayırlısı inşallah tutar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu başlığı benim gibi araştırıp ama yeterli bilgiyi bulamayanlar için açtım yaptığım aşamaları anlatıcam. İnternetten randevu alarak gittim metrodan inince kalabalığı takip edip otobüse bindim kart basıyorsunuz ama para düşmüyor iki dakika sonra kocaman bir hastaneye giriş yapıyorsunuz benim gibi panik olupta ilk durakta inmeyin otobüs her binanın bölümün önünden geçiyor hastane labirent gibi gerçekten neyse infertilite bölümünü buldum(kadın doğum binası, kadın ve çocuk acilden sonra) sekreter giriş yaptı ama aldığım doktor aşılama yapıyormuş onun yerine başka birini verdi her gittiğinizde başka bir doktora denk geliyorsunuz adetin 3. Günü gittim zaten alttan muayene ediyor ve kan testi istiyor sonra adetin başından 21.günü tekrar gelip yine kan veriyorsunuz ve smear testi alıyor bu test alttan muayene ederek alınıyor acı yok merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?