Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlamayio kist olduğunu nerden biliyorsunuz bende aşılama yaptırdım tutmadı acaba çatlamadı mi diyorum
Sonrasında gittiğimde kist olmuş deyip ilaç vermişlerdi adını hatırlamıyorum şu an ama tahminime göre göre çatlaması içerde kist e dönüştü adet ve ilaçla da atıldı hiç bodrum sıkıntı gorunmuyo şu an adetli iken de normal iken de

Benim adetim her zamankine göre çok az acaba bir sorun var midir

Merhaba arkadaşlar sehir hastanesinde smear testi yatıran var mi kac gune cikti sonucunuz. Bende zubeyde hanima gidiyordum pandemi nedeniyle zubeyde hanım islemleri durdu sehir has. Basladim

Tum tahlillerim tam benim zubeyde hanima gidiyordum herseyimi yapmislardi onlar. sadece smear testi yapmamislardi sehir hastanesinde onu da istediler. Bugun zubeyde hanimda klomene basladilar ama asilama yapmayacaklar sadece yumurta buyutcekler

Merhaba arkadaşlar sehir hastanesinde smear testi yatıran var mi kac gune cikti sonucunuz. Bende zubeyde hanima gidiyordum pandemi nedeniyle zubeyde hanım islemleri durdu sehir has. Basladim
Bende yaptırdım bir sonraki adet döneminde gittiğim için tam net bilmiyorum gün olarak ama geç çıktığını duymuştum sonucu ne ben sordum ne onlar bişey dedi olumsuz olsa derler diye düşündüm

İyi aksamlar arkadaslar şehir hastanesi asilamalara devam edior mu yakin zamanda giden var mi ¿

Tam 3 aydır dosya açmaya çalıştım her gittiğimde farkli doktor hepsi aynı fotokobiyi verip gönderdi.. sonunda dosyam açıldı. 3,5 yıldır evliyiz bebiş istiyoruz hayırlısıyla.. 24 yaşında 170 boy 80 kilom. eşim şubat ayında varikosel ameliyatı oldu benimde prolaktin hormonu yüksek çıkıyordu hep bu ay adetin 3. Günü verdiğim kanda çok şükür Herşey normal cıktı eşimin de sonucları aşılamaya uygundu. Salı günü klomene başladım 5 gün kullanacağım bu salıya da tekrar kontrolüm var. Bakalim Hayırlısı inşallah tutar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin insAllah Rabbim yardimcin olsun insAllah hayirli bi sekilde Rabbim kucunagini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…