- 30 Mayıs 2017
- 208
- 110
- 53
- Konu Sahibi Usagimamora
-
Teşekkür ederim maddi olarak açılmak istemiyorum ilk kez doktora başvurdum bakalım sonuçlara göre hareket ederek gitmek istedimMerhaba gecmis olsun. Sanırım cocuk sahibi olmak istiyorsunuz. Bu asamalarin hepsinden gecmis biri olarak benim tavsiyem tüp bebek
Teşekkür ederim inşallahben de bir süre şehir hastanesine gittim ama hiç verim alamadım. yanlış anlaşılmasın tedavi olup da olumsuz sonuç almış değilim. daha muayene ve tahlil aşamasında bende memnuniyetsizlik oldu. inşallah sen sonuç alırsın.
Merhaba, Ofis Histeroskopi ne zaman yapılacak size. Bende de perde varOfis histeroskopi deneyimi ve perde ameliyatı için yine yaptıkca anlatıcam şimdilik benim tecrübelerim bu kadar daha yolun başındayım biliyorum hayırlısı olsun Allah sağlık ve sağlıklı bir bebiş versin isteyen herkese inşallah
Merhaba geçmiş olsun adetime on gün var biter bitmez gel dediler ofis histeroskopi tanısal olacakmış nasıl olcak bilmiyorum yeterli bilgiyi hala bulamadım anestezi olmadığı için şimdi de buna tedirginliğim başladıMerhaba, Ofis Histeroskopi ne zaman yapılacak size. Bende de perde var
Ay ben yarın 13:30 da olacağım. Sana bilgi veririm. Aslında geçen ay etlik zübeyde hanım da yatıracaktım. Korktum kaçtım :) ama yarın mecbur yaptıracam. Randevu veren hemşire çok basit istersen bugün yapalım hemen dedi cuma günü ama ben korkuyorum deyince pazartesiye kaldı. Tanısal amaçlı olduğu için çok rahat bir işlem acısız diyorlar ama yarın göreceğizMerhaba geçmiş olsun adetime on gün var biter bitmez gel dediler ofis histeroskopi tanısal olacakmış nasıl olcak bilmiyorum yeterli bilgiyi hala bulamadım anestezi olmadığı için şimdi de buna tedirginliğim başladı
inşallah iyi geçer vallaha anlatırsanız sevinirim çok iyi olur merak içindeyim çünküAy ben yarın 13:30 da olacağım. Sana bilgi veririm. Aslında geçen ay etlik zübeyde hanım da yatıracaktım. Korktum kaçtım :) ama yarın mecbur yaptıracam. Randevu veren hemşire çok basit istersen bugün yapalım hemen dedi cuma günü ama ben korkuyorum deyince pazartesiye kaldı. Tanısal amaçlı olduğu için çok rahat bir işlem acısız diyorlar ama yarın göreceğiz
Tamam ben yarın bilgilendiririm inşallah şifa olur tüm bunlarinşallah iyi geçer vallaha anlatırsanız sevinirim çok iyi olur merak içindeyim çünkü
Bende şehir Hastanesine infertilite bölümüne gidiyorum. Şimdilik ii gibi bakalım sonuclar nasıl olcak. Klomene başladım bende bu perşembe kontrolum var .Bu başlığı benim gibi araştırıp ama yeterli bilgiyi bulamayanlar için açtım yaptığım aşamaları anlatıcam. İnternetten randevu alarak gittim metrodan inince kalabalığı takip edip otobüse bindim kart basıyorsunuz ama para düşmüyor iki dakika sonra kocaman bir hastaneye giriş yapıyorsunuz benim gibi panik olupta ilk durakta inmeyin otobüs her binanın bölümün önünden geçiyor hastane labirent gibi gerçekten neyse infertilite bölümünü buldum(kadın doğum binası, kadın ve çocuk acilden sonra) sekreter giriş yaptı ama aldığım doktor aşılama yapıyormuş onun yerine başka birini verdi her gittiğinizde başka bir doktora denk geliyorsunuz adetin 3. Günü gittim zaten alttan muayene ediyor ve kan testi istiyor sonra adetin başından 21.günü tekrar gelip yine kan veriyorsunuz ve smear testi alıyor bu test alttan muayene ederek alınıyor acı yok merak etmeyin
Merhaba arkadaşım. Ben işlemi yaptırdım. Öncelikle hemşire bir harika . Yani o kadar tatlı dilliki çok rahatlatıyor insanı. Dil altı hapı filan vermediler. ( etlikteki hastane vermişti ve çok sancı kanama yapmıştı bende) Direk ucunda suverilen ince ultrasyon aleti gibi bi aletle vajinadan giriyor. Ağrı acı yok aynı normal vajinal ultrasyon gibi. 5 dk sürmüyor bile. İçin rahat olsun. Sürekli düşünmeni gerektiren bişey yok. Ben boşuna stres yapmışım. Hem kolay geçti hemde sonuç şükürler olsun temiz çıktı. Sanada şimdedin kolay gelsininşallah iyi geçer vallaha anlatırsanız sevinirim çok iyi olur merak içindeyim çünkü
Teşekkür ederim canım inşallah benimde güzel geçer bilgi için sağol rahatladım vallahaMerhaba arkadaşım. Ben işlemi yaptırdım. Öncelikle hemşire bir harika . Yani o kadar tatlı dilliki çok rahatlatıyor insanı. Dil altı hapı filan vermediler. ( etlikteki hastane vermişti ve çok sancı kanama yapmıştı bende) Direk ucunda suverilen ince ultrasyon aleti gibi bi aletle vajinadan giriyor. Ağrı acı yok aynı normal vajinal ultrasyon gibi. 5 dk sürmüyor bile. İçin rahat olsun. Sürekli düşünmeni gerektiren bişey yok. Ben boşuna stres yapmışım. Hem kolay geçti hemde sonuç şükürler olsun temiz çıktı. Sanada şimdedin kolay gelsin
Allah kolaylık versin inşallahTeşekkür ederim canım inşallah benimde güzel geçer bilgi için sağol rahatladım vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?