Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba başka kan testi yok sadece o filmden bir gün önce bende ilacı araba felan olmadığı için metroyla sıhıyeye gittim hemen metrodan çıkınca eczane var ordan hepsini aldım zamanımda olduğu için mecbur öyle yaptım nasıl olsa metroya bindim diye yakında hiç eczane yok hep uzaktaydı çok gıcık bir durum bu gerçekten

Nasıl geçti hsg deneyiminiz

Öncelikle geçmiş olsun. Ofis histeroskopi alttan muayene gibi birsey ac veren birşey değil yani içiniz rahat olsun. Bende operatif Histeroskopi oldum bunuda anestezi ile yapıyolar.

Mer

merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de basladım tedavıye hsg istendi evet. Klomen ile gebe kalmıştım fakat kimyasal gebelik yasadım. Şimdi kararsızım acaba klomen denesem mi bilemıyorum.

merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de basladım tedavıye hsg istendi evet. Klomen ile gebe kalmıştım fakat kimyasal gebelik yasadım. Şimdi kararsızım acaba klomen denesem mi bilemıyorum.
Geçmiş olsun hsg istendi ise rahime bakmak istiyorlar nedeni için genelde düşük ve kimyasal gebelik için, siz bir an önce tedavisini olun geç kalmayın aynı şeyleri yaşamayın inşallah

Ofis histeroskopiyi bügün oldum benim için zor geçti bu kadar beklemiyordum rahim filmi gibiydi alttan ilacı verdikçe o aleti evire çevire oynattıkça acıdı hadi onu geçtim işlem bitti ilaç bi yarım saat yaktı beni valla oturup acıdan değilde sinirden ağlamak istiyor insan, sonunda perdeyi gördü emin oldu bir ay sonra ameliyat olcam.

Allah kolaylık versin işallah. Umarım bu zahmetlerr değer nur topu gibi bebrğini kucağına alırsun. Ben de pztesi hsg filmi için gidecrm bakalım. Yazarım detayları

10 temmuzda şehir Hastanesi'nde yaptırdım aşılamayı 2.asilamam bu birincisi ztbh deydi geçen sene tutmadı daha doğrusu catlamamis galiba kist olmustu ve daha bı belirtim yok ilk günler kramp giriyodu oda kayboldu akıntı falan diyo çoğu insan ama bende normalde olmuyo ki şimdi olsun stres e girdim iyice ya yine olmazsa diye geçmiyo günler

İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Catlamayio kist olduğunu nerden biliyorsunuz bende aşılama yaptırdım tutmadı acaba çatlamadı mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…