- 30 Mayıs 2017
- 208
- 110
- 53
- Konu Sahibi Usagimamora
-
Merhaba başka kan testi yok sadece o filmden bir gün önce bende ilacı araba felan olmadığı için metroyla sıhıyeye gittim hemen metrodan çıkınca eczane var ordan hepsini aldım zamanımda olduğu için mecbur öyle yaptım nasıl olsa metroya bindim diye yakında hiç eczane yok hep uzaktaydı çok gıcık bir durum bu gerçektenmerhaba arkadaşlar benimde yarın hsg çekilecek şehir hastanesinde...bugün sadece beta hcg testi verdim başka verilecek miydi kan...Birde benden ilaç istemediler ve yazmadılar onu yarın mı yazacaklar acaba birde siz ilacı nerden aldınız hastane civarında eczane varmıydı ben hiç hatırlamıyorumda
Nasıl geçti hsg deneyiminizmerhaba arkadaşlar benimde yarın hsg çekilecek şehir hastanesinde...bugün sadece beta hcg testi verdim başka verilecek miydi kan...Birde benden ilaç istemediler ve yazmadılar onu yarın mı yazacaklar acaba birde siz ilacı nerden aldınız hastane civarında eczane varmıydı ben hiç hatırlamıyorumda
Ofis histeroskopi deneyimi ve perde ameliyatı için yine yaptıkca anlatıcam şimdilik benim tecrübelerim bu kadar daha yolun başındayım biliyorum hayırlısı olsun Allah sağlık ve sağlıklı bir bebiş versin isteyen herkese inşallah
MerBu başlığı benim gibi araştırıp ama yeterli bilgiyi bulamayanlar için açtım yaptığım aşamaları anlatıcam. İnternetten randevu alarak gittim metrodan inince kalabalığı takip edip otobüse bindim kart basıyorsunuz ama para düşmüyor iki dakika sonra kocaman bir hastaneye giriş yapıyorsunuz benim gibi panik olupta ilk durakta inmeyin otobüs her binanın bölümün önünden geçiyor hastane labirent gibi gerçekten neyse infertilite bölümünü buldum(kadın doğum binası, kadın ve çocuk acilden sonra) sekreter giriş yaptı ama aldığım doktor aşılama yapıyormuş onun yerine başka birini verdi her gittiğinizde başka bir doktora denk geliyorsunuz adetin 3. Günü gittim zaten alttan muayene ediyor ve kan testi istiyor sonra adetin başından 21.günü tekrar gelip yine kan veriyorsunuz ve smear testi alıyor bu test alttan muayene ederek alınıyor acı yok merak etmeyin
Geçmiş olsun hsg istendi ise rahime bakmak istiyorlar nedeni için genelde düşük ve kimyasal gebelik için, siz bir an önce tedavisini olun geç kalmayın aynı şeyleri yaşamayın inşallahmerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de basladım tedavıye hsg istendi evet. Klomen ile gebe kalmıştım fakat kimyasal gebelik yasadım. Şimdi kararsızım acaba klomen denesem mi bilemıyorum.
Allah kolaylık versin işallah. Umarım bu zahmetlerr değer nur topu gibi bebrğini kucağına alırsun. Ben de pztesi hsg filmi için gidecrm bakalım. Yazarım detaylarıOfis histeroskopiyi bügün oldum benim için zor geçti bu kadar beklemiyordum rahim filmi gibiydi alttan ilacı verdikçe o aleti evire çevire oynattıkça acıdı hadi onu geçtim işlem bitti ilaç bi yarım saat yaktı beni valla oturup acıdan değilde sinirden ağlamak istiyor insan, sonunda perdeyi gördü emin oldu bir ay sonra ameliyat olcam.
İnşallah canım isteyen herkesin sağlıkla olsun inşallahAllah kolaylık versin işallah. Umarım bu zahmetlerr değer nur topu gibi bebrğini kucağına alırsun. Ben de pztesi hsg filmi için gidecrm bakalım. Yazarım detayları
öncelikle gecmisolsun neden anestezili yapmadinİnşallah canım isteyen herkesin sağlıkla olsun inşallah
Teşekkür ederim devlette yaptırdım öyle bir şans yoktu maddi olarak açılmak istemiyorum ileriki aşamalarda ne olcak ne çıkcak bilmiyorum bakalımöncelikle gecmisolsun neden anestezili yapmadin
Anladim tekrar gecmisolsun enkisa zamanda hamile kalırsınız insallahTeşekkür ederim devlette yaptırdım öyle bir şans yoktu maddi olarak açılmak istemiyorum ileriki aşamalarda ne olcak ne çıkcak bilmiyorum bakalım
Teşekkür ederim malesef daha yok şu an özele gidiyorum şehir hastanesine gitmeyi bıraktım salgından dolayıUsagimamora nasilsiniz insAllah hamile kalmışsınızdir
Teşekkür ederim isteyen herkese inşallahKisa zamanda hayırlı sonuçlar alirsiniz insAllah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın10 temmuzda şehir Hastanesi'nde yaptırdım aşılamayı 2.asilamam bu birincisi ztbh deydi geçen sene tutmadı daha doğrusu catlamamis galiba kist olmustu ve daha bı belirtim yok ilk günler kramp giriyodu oda kayboldu akıntı falan diyo çoğu insan ama bende normalde olmuyo ki şimdi olsun stres e girdim iyice ya yine olmazsa diye geçmiyo günler
Catlamayio kist olduğunu nerden biliyorsunuz bende aşılama yaptırdım tutmadı acaba çatlamadı mi diyorum10 temmuzda şehir Hastanesi'nde yaptırdım aşılamayı 2.asilamam bu birincisi ztbh deydi geçen sene tutmadı daha doğrusu catlamamis galiba kist olmustu ve daha bı belirtim yok ilk günler kramp giriyodu oda kayboldu akıntı falan diyo çoğu insan ama bende normalde olmuyo ki şimdi olsun stres e girdim iyice ya yine olmazsa diye geçmiyo günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?