- Konu Sahibi Usagimamora
Rica ederim simdiden gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda gönlünüzün muradını versin insAllahTeşekkür ederim sık sık kontrol edeyim sonucu o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim simdiden gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda gönlünüzün muradını versin insAllahTeşekkür ederim sık sık kontrol edeyim sonucu o zaman
Amin inşallah size msj felan geldi mi test verdiğiniz zaman sonuçları hastanede test verdiğimiz yerden mi alacağızRica ederim simdiden gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda gönlünüzün muradını versin insAllah
Covid testleri e nabiza yuklenio sistemden onlar görüor zaten hsg sonucunuda elinde betahcg sonucunun ciktisinin oldugu kagidin altina yaziolar doktorunun yanina gidionAmin inşallah size msj felan geldi mi test verdiğiniz zaman sonuçları hastanede test verdiğimiz yerden mi alacağız
Az önce baktım covid testim negatif çıktı pazartesi büyük gün inşallah kolay rahat geçerCovid testleri e nabiza yuklenio sistemden onlar görüor zaten hsg sonucunuda elinde betahcg sonucunun ciktisinin oldugu kagidin altina yaziolar doktorunun yanina gidion
İnsAllah canim gayet rahat gir kendini kasma yeter 5 10 dklik bi işlemAz önce baktım covid testim negatif çıktı pazartesi büyük gün inşallah kolay rahat geçer
Hadi hayırlısı yazarım girince mutlakaİnsAllah canim gayet rahat gir kendini kasma yeter 5 10 dklik bi işlem
Canım memnun kaldın mı şehir hastanesinden doktorlardan vsTeşekkür ederim maddi olarak açılmak istemiyorum ilk kez doktora başvurdum bakalım sonuçlara göre hareket ederek gitmek istedim
Memnun kalmadım ben pandemi öncesinde başlamıştım buna rağmen çok uzatıyorlar ağır gidiyor şimdi bu süreçte nasıldır kim bilirCanım memnun kaldın mı şehir hastanesinden doktorlardan vs
Aşılamam tutmustu infertilite bölümü gebe polikliniğine yollamak için keseyi görmemiz gerek dedi 5. Haftada ultrasonla görülmedi alttan bakıldı kese göründü fakat daha çok küçük dendi. 2 hafta sonra hamileligimin 7. Haftasında gebe polikligine gittim kese 16mm büyümüştü ama içinde embriyo yoktu gelişmemiş hiç bebek yok olmuş gitmiş kesenin içinde boş gebelik yaşamışım. Pazartesi gidip kürtaj olacağım. Rabbim hayirlisini versin..Sonuc ne oldu
Cok gecmis olsun acaba baska bi doktora dahami gostersenizAşılamam tutmustu infertilite bölümü gebe polikliniğine yollamak için keseyi görmemiz gerek dedi 5. Haftada ultrasonla görülmedi alttan bakıldı kese göründü fakat daha çok küçük dendi. 2 hafta sonra hamileligimin 7. Haftasında gebe polikligine gittim kese 16mm büyümüştü ama içinde embriyo yoktu gelişmemiş hiç bebek yok olmuş gitmiş kesenin içinde boş gebelik yaşamışım. Pazartesi gidip kürtaj olacağım. Rabbim hayirlisini versin..
Evet vakit kaybetmeden özel ortadoğu hastanesine de gittik hemen progesteron hormonuna baktılar 6.27cikti 20nin üzerinde olmadı gerekiyormus boş gebelik teşhisi kesin konuldu yaniCok gecmis olsun acaba baska bi doktora dahami gosterseniz
Cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda saglikli gebeleriniz olsu nnnEvet vakit kaybetmeden özel ortadoğu hastanesine de gittik hemen progesteron hormonuna baktılar 6.27cikti 20nin üzerinde olmadı gerekiyormus boş gebelik teşhisi kesin konuldu yani
Canım perde ameliyatı oldun muMemnun kalmadım ben pandemi öncesinde başlamıştım buna rağmen çok uzatıyorlar ağır gidiyor şimdi bu süreçte nasıldır kim bilir
Evet oldum güzel geçti iki ay oldu başkent üni.hastanesinde oldum hem uygun sigortada bir kısmını karşılıyor muayene ücretide vermedim aynı gün çıktım çok derin değildi zaten benim doktor beş dakikalık bişey demişti iki saat felan dinlenme uyanma olduCanım perde ameliyatı oldun mu
Rahimde Perde hsg de gozukuor dimiEvet oldum güzel geçti iki ay oldu başkent üni.hastanesinde oldum hem uygun sigortada bir kısmını karşılıyor muayene ücretide vermedim aynı gün çıktım çok derin değildi zaten benim doktor beş dakikalık bişey demişti iki saat felan dinlenme uyanma oldu
Çok derinse evet ama benim çok az olduğu için iki prof karar veremedi ofis histeroskopi yaptım anlayamadılar birde ultrasondakiler baksın dediler en sonunda tamam var dediler anlamaları için epey canım yandı ve gidip geldim yaniRahimde Perde hsg de gozukuor dimi