• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah size msj felan geldi mi test verdiğiniz zaman sonuçları hastanede test verdiğimiz yerden mi alacağız
Covid testleri e nabiza yuklenio sistemden onlar görüor zaten hsg sonucunuda elinde betahcg sonucunun ciktisinin oldugu kagidin altina yaziolar doktorunun yanina gidion

Aşılamam tutmustu infertilite bölümü gebe polikliniğine yollamak için keseyi görmemiz gerek dedi 5. Haftada ultrasonla görülmedi alttan bakıldı kese göründü fakat daha çok küçük dendi. 2 hafta sonra hamileligimin 7. Haftasında gebe polikligine gittim kese 16mm büyümüştü ama içinde embriyo yoktu gelişmemiş hiç bebek yok olmuş gitmiş kesenin içinde boş gebelik yaşamışım. Pazartesi gidip kürtaj olacağım. Rabbim hayirlisini versin..

Aşılamam tutmustu infertilite bölümü gebe polikliniğine yollamak için keseyi görmemiz gerek dedi 5. Haftada ultrasonla görülmedi alttan bakıldı kese göründü fakat daha çok küçük dendi. 2 hafta sonra hamileligimin 7. Haftasında gebe polikligine gittim kese 16mm büyümüştü ama içinde embriyo yoktu gelişmemiş hiç bebek yok olmuş gitmiş kesenin içinde boş gebelik yaşamışım. Pazartesi gidip kürtaj olacağım. Rabbim hayirlisini versin..
Cok gecmis olsun acaba baska bi doktora dahami gosterseniz

Canım perde ameliyatı oldun mu
Evet oldum güzel geçti iki ay oldu başkent üni.hastanesinde oldum hem uygun sigortada bir kısmını karşılıyor muayene ücretide vermedim aynı gün çıktım çok derin değildi zaten benim doktor beş dakikalık bişey demişti iki saat felan dinlenme uyanma oldu

Evet oldum güzel geçti iki ay oldu başkent üni.hastanesinde oldum hem uygun sigortada bir kısmını karşılıyor muayene ücretide vermedim aynı gün çıktım çok derin değildi zaten benim doktor beş dakikalık bişey demişti iki saat felan dinlenme uyanma oldu
Rahimde Perde hsg de gozukuor dimi

Merhaba bende yeni gittim adetim 4günü gitmiştim kan ve ultrason istedi ultrason istersen snra çektir istersen şimdi dedi bende bidaha ki gidişim için randevu aldım eşim için randevu alamadık ne yapmalıyım

Back