ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Haklisin:)ama denemekten ve yanilmaktan sonra da pisman olmaktan korkuyorum...
Uffff bu isler cok zor.. Bende denemeye baslayinca size yorumlarimi yazarim.. Kizlar siz de luyfen paylasin yorumlarinizi bekliyorum....

aynen canım ben de deneyim ilk işim buraya yazmak olacak

medical park bir doktoru denemiştim regl 2. günü gidip hem hormon, yumurtalık, kan tahlili falan yaptırmıştım iyiydi ama adını hatırlayamıyorum sonuç belgesini de bi bulabilsem ama tabii gebelik olmadığı için pek yorum yapamıyorum :)

Haklisin:)ama denemekten ve yanilmaktan sonra da pisman olmaktan korkuyorum...
Uffff bu isler cok zor.. Bende denemeye baslayinca size yorumlarimi yazarim.. Kizlar siz de luyfen paylasin yorumlarinizi bekliyorum....
Canım maalesef denemek zorundayız. Cogu kisinin cok iyi dedigi doktora senin kanın ısınmayabilir, elektrik alamayabilirsin vs. O yuzden hamileligin cok ilerlemeden aklında belirledigin isimlere başlamakta fayda var. Belki de ilk gittigin doktoru cok sever ve degistirmezsin, bunu da denemeden bilemeyiz :KK66:
Ben mayıs gibi düsünüyorum hamilelik, ama tüm tecrübelerimi ileride hamile kalmayı düsünenler icin paylasacagım :) Tabi hamile kalabilirsem :))

ben de morordek morordek tamamen katılıyorum ve 22 mart bat'ı bekliyorum :) eğer hamile kalırsam kafamda denemek istediğim en az iki yer var detaylı olarak yazarım inşallah :)

arkadaşlar medical ile konuştum şu an için doğum paketini kaldırmışlar

doğum fiyatı 3780 normal ya da sezeryan fark etmiyormuş

epidural için 500 fark varmış

pek pahalı yaaa :KK43:

MEDICAL PARK AYLIN HANIM

BUNDAN SADECE 5 GÜN ÖNCE 192 TL İKEN BUGÜN 200 TL OLMUŞ

9 AY BOYUNCA ONU TERCİH ETSEK KAÇ İLE BİTER ACABA HAMİLELİK

BU KADAR DA OLMAZ AMA

22.02.2016 192 TL

25.02.2016 200 TL

5 GÜNDE 8 TL ARTARSA

40 HAFTADA KAÇ TL ARTAR

ALIN SİZE MEDİCAL PARK PROBLEMİ :KK70:

22.02.2016 192 TL

25.02.2016 200 TL

5 GÜNDE 8 TL ARTARSA

40 HAFTADA KAÇ TL ARTAR

ALIN SİZE MEDİCAL PARK PROBLEMİ :KK70:
Güzel bir tespit olmus.
Bir de tablodan gördügüm kadarıyla Aylin Hanım ile diger uzman doktorların muayene ücretleri arasında daglar kadar fark var. Bu Aylin Hanım doc. falan da degil bildigim kadarıyla. İlginc bi fiyatlandırma politikası cidden :)

Güzel bir tespit olmus.
Bir de tablodan gördügüm kadarıyla Aylin Hanım ile diger uzman doktorların muayene ücretleri arasında daglar kadar fark var. Bu Aylin Hanım doc. falan da degil bildigim kadarıyla. İlginc bi fiyatlandırma politikası cidden :)

canım ben Aylin hanıma KESİNLİKLE gitmem hatta doğum ücretini öğrendikten sonra medical parktan da soğudum ama ara ara arayıp Aylin hanımın muayene ücretini öğrenip güncelleyeceğim :KK70:

Aylin hanım bir anda popüler oldu, her ona yığılınca fiyatları da şişirdiler de şişirdiler :KK57:

canım ben Aylin hanıma KESİNLİKLE gitmem hatta doğum ücretini öğrendikten sonra medical parktan da soğudum ama ara ara arayıp Aylin hanımın muayene ücretini öğrenip güncelleyeceğim :KK70:

Aylin hanım bir anda popüler oldu, her ona yığılınca fiyatları da şişirdiler de şişirdiler :KK57:
Cok sacmaymıs ama ya :) Ben orda kadın dogumcu olsam isyan ederdim bu ne yaa diye :KK70:

Dogum fiyatları zaten özellerde ucmus durumda. Sen arada güncelle, bilgilendir bizi canım :KK66: Ben de mayısa yakın tekrar bi arayacagım düsündügüm yerleri, paylasırım yine burada :)

Canım maalesef denemek zorundayız. Cogu kisinin cok iyi dedigi doktora senin kanın ısınmayabilir, elektrik alamayabilirsin vs. O yuzden hamileligin cok ilerlemeden aklında belirledigin isimlere başlamakta fayda var. Belki de ilk gittigin doktoru cok sever ve degistirmezsin, bunu da denemeden bilemeyiz :KK66:
Ben mayıs gibi düsünüyorum hamilelik, ama tüm tecrübelerimi ileride hamile kalmayı düsünenler icin paylasacagım :) Tabi hamile kalabilirsem :))
Güzel bir tespit olmus.
Ya canım benim doçent olsa kaç yazar doğadan gelen bir olay doğum yapmak hayvanlar bile yapıyor aslında özelle devlet arasında hicbir fark yok ama ben sadece insan gibi muamele görmek istediğim son ana kadar yakınlarım eşim yanımda olsun istediğim ve bir sıkıntım olunca karşımda ki insan ilgilensin istediğim için özeli tercih ediyorum bunlar gerçekten abarttı eğer özel böyle olursa fiyatı ucuz olan özeller de töhmet altında kalıyor bir eksiklik mı var acaba diye bazen de insanların para harcama zevkleri fiyatları bu hale getiriyor maalesef

Ya canım benim doçent olsa kaç yazar doğadan gelen bir olay doğum yapmak hayvanlar bile yapıyor aslında özelle devlet arasında hicbir fark yok ama ben sadece insan gibi muamele görmek istediğim son ana kadar yakınlarım eşim yanımda olsun istediğim ve bir sıkıntım olunca karşımda ki insan ilgilensin istediğim için özeli tercih ediyorum bunlar gerçekten abarttı eğer özel böyle olursa fiyatı ucuz olan özeller de töhmet altında kalıyor bir eksiklik mı var acaba diye bazen de insanların para harcama zevkleri fiyatları bu hale getiriyor maalesef
Evet, özellerin bu kadar pahalı olmasına tabi ki ben de karşıyım. Ancak senin de dedigin gibi "insan gibi muamele görmek", "bir sıkıntım olunca karşımdaki insan ilgilensin istediğim için" özel tercih etmek zorundaymısım gibi hissediyorum. Malesef ki devletteki doktorlar işlerini zorla yapıyorlarmıs gibi bir hava icerisindeler. Tabi ki hepsine degil lafım, mutlaka devlette calısıp işini layıgıyla yerine getiren doktorlar da vardır ama bana denk gelmedi. Gittigim ve gözlemledigim doktorlar genelde ilgisiz ve başından savar gibiydi. Neyse.. Söylenecek cok söz var da söylenince sorunlar çözülmüyor maalesef :KK66:

Sen hangi hastane/doktora gidiyorsun?

Kızlar bakın ben size oğlumda başıma gelenleri anlatayım oğlum lokman hekim sincan da doğdu.Benim doktorum doğuma kısa zaman kala şehir değiştirdi daha sonra ben bir başka doktora gittim fakat onu pek beğenmedim öyle kıyaslama yapınca hoşuma gitmedi ama çok da önemsemedim Allahtan doğum haftamda izne çıktı ben de başka bir doktora aldım bir sonra ki randevu yu başak hanım diye bir doktordu beni ilk ikk defa gördü doğum zamanı geçiyor suni sancı ile başlatalım dedi ben de hep eğer kendi sancı o olmazsa epidural isterim diyordum cunki benim kendi sancı o olmuyor hep suni oluyor neyse yani kadın öyle ilgilendi ki suni sancı verildi epidural yapıldı bir süre sonra bebeğin kalbi durdu doktor koşarak geldi bu arada gündüz olduğu için muayenesi devam ediyor üç kat aşağıda alttan bir müdahale etti kalp tekrar başladı kordon dolaşmış dedi bebek kanala girince kan gitmiyor kalp duruyor hazırlıklı ol sezeryan olabilirsin dedi bu arada açıklık son safhada eliyle rahim duvarlarına basınç uygulayarak bir kez ıkın eğer kuvvetli ıkınırsan tek seferde doğar dedi baba bir yandan sezeryan için iğneler yapıldı odanın kapısına sezeryan için yatak doğum için tekerlekli sandalye geldi benim üçüncü doğum olduğu için bir kez ıkındım ve üç dakika içinde beni doğuma aldılar bebek doğdu ve bebeği odaya sağlıklı bir şekilde götürdüler kadının başımda koşuşturması hala gözümün önünde mesaim bitti diye gitmedi bile tabiki bu riskli bir durum ilk doğumu olan bir kişide riske atılmaz ama benim üçüncü doğum olunca bir de epidural olunca müdahale şansı çok oldu doktorun o da daha fazla para alıyım demedi başkası olsa hiç uğraşmazdı doğru sezeryan derdi bu olaydan bir yıl sonra da en yakın arkadaşım burda doğum yaptı ona doğum öncesi eşinin yeri tehlikeli demişlerdi ve doğum sonrası kanama çok oldu durmadı bir türlü son çare rahim alınması için imzalar atıldı bir yandan doktor hocam diye bahsettiği birini çağırdı telefonla ama bu arada da arkadaşımı bağırttırarak da olsa karnını sürekli baskı ve masaj uyguladılar öyle ki doktor kolu yorulup ebe devam ediyordu ebe yorulup doktor devam ediyordu arkadaşım da yeter dayanamıyorum nolur dokunmayın diyordu doktor bu esnada demiş ki bu ağır masaj rahmini yoğun bir şekilde kasarsa rahim kendini toparlar kanamam durur azıcık dayan filan çok şükür kanama durmuş ameliyat iptal olmuş yani biz bu iki örneği yaşayınca şunu düşündük kolay olan sezeryan ve ameliyat ti ama o doktorlar zoru seçtiler hastanın sağlığı anladık ki alacakları paradan daha değerliymiş bu yüzden nerde olursa olsun Allah iyi doktorlar la karşılaştırsın uzun oldu ama bilin istedim

Evet, özellerin bu kadar pahalı olmasına tabi ki ben de karşıyım. Ancak senin de dedigin gibi "insan gibi muamele görmek", "bir sıkıntım olunca karşımdaki insan ilgilensin istediğim için" özel tercih etmek zorundaymısım gibi hissediyorum. Malesef ki devletteki doktorlar işlerini zorla yapıyorlarmıs gibi bir hava icerisindeler. Tabi ki hepsine degil lafım, mutlaka devlette calısıp işini layıgıyla yerine getiren doktorlar da vardır ama bana denk gelmedi. Gittigim ve gözlemledigim doktorlar genelde ilgisiz ve başından savar gibiydi. Neyse.. Söylenecek cok söz var da söylenince sorunlar çözülmüyor maalesef :KK66:

Sen hangi hastane/doktora gidiyorsun?
Canım bende deaynı fikirdeyim seninle daha önce iki devlet ve bir özel tecrübem var şu an sincan lokman hekim e gidiyorum evimiz batıkent te ilk iki doğumum zekai tahir burak ti iğrençti hayatımın en önemli hatasıydı bu gözlemler sonrası kimseye tavsiye etmem

aynen canım ben de deneyim ilk işim buraya yazmak olacak

medical park bir doktoru denemiştim regl 2. günü gidip hem hormon, yumurtalık, kan tahlili falan yaptırmıştım iyiydi ama adını hatırlayamıyorum sonuç belgesini de bi bulabilsem ama tabii gebelik olmadığı için pek yorum yapamıyorum :)

Ewet arkadaslar... Haklisiniz denemek gerek.. Melesef bu ay hamile kalamamisim ben... Hayatimda ilk kez on gun gecikmistim oysaki.. Neyse onumuzdeki aya kismet olur ins..
Benim bir kizim var allah ikinci bebegimi saglikla kucagima almayi nasip eder ins... Hepimiz icn de ins hayirlisi olur... Biz yine de burada muayene ve dr tecrubelerimizi paylasalim.. Bu forumu cok begendim....

Arkadaslar ben de batikent te oturuyorum.. En yakin arkadasim da medikal parkta aylin hanima gidiyor.. O cok memnun ama ben genel olarak hastaneden memnun degilim.. Cok kalabalik... İsler karisabiliyor o yogunlukta... Fiyat olarak da bence daha ucuz olabilir..
Cocugunuz varsa 24 saat cocuk dr var.. Ama yer bulabilirseniz cok yogun... Benim kizim bu yil krese basladi cok hastalandi.. Hastalandigi anda yer bulamadigim icin hastalanacagini tahmin edip onden randevu almaya calistim hep.. Eger kadin dogum da oyle ise vay halimize.. Cunku acil durumlari onden bilemeyiz dimi..
Kadindogum da pinar hanim a gorundum bir kere... Muayene amacli hamilelik planladigim icin.. Cok tatli ilgili bir dr.. Ama cok genc geldi bana.. Eger medikal park a yakin diye gitmek zorunda kalirsam bir de saime hanima gidecegim.. Tecrubelerimi size aktaririm...

ben balgat koruya gidiyorum ama artık gitmemeye karar verdim
gereksiz pahalı muayene ücreti dışında her ay ekstra şeyler istiyorlar
nts ücretleri de oldukça yüksek ve son ay her hafta girilecek
gittiğim gebelik eğitiminde de ocak ayında koruda 300 doğum olduğunu bunların 200 ünün sezeryan olduğu söylendi
buda beni çok korkuttu açıkçası :KK43:

ben de balgat koruya gidiyorum. doğum paketi satın aldım. 20. haftaya geldik şimdiye kadar ekstra hiç bir şey ödemedik. İlerde ne olur bilmiyorum tabi.. nst lerin de sınırsız olduğu söylendi bize. sezeryan konusunda da tüp bebek olmasına rağmen normal doğum olur sezeryan diye odaklama kendini dedi doktorum bana.

ben de balgat koruya gidiyorum. doğum paketi satın aldım. 20. haftaya geldik şimdiye kadar ekstra hiç bir şey ödemedik. İlerde ne olur bilmiyorum tabi.. nst lerin de sınırsız olduğu söylendi bize. sezeryan konusunda da tüp bebek olmasına rağmen normal doğum olur sezeryan diye odaklama kendini dedi doktorum bana.
Doktorunuz kim acaba?

doğum paketinin ücreti nedir acaba?

X