Doğuma Hazırlık Ankara Numune Hastanesi'nde doğum yapan var mı aranızda hanımlar? Zekai Tahirden korkuyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de 26 kasım sabahı 8de aldım oğlumu kucağıma:) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize❤ ağzınıza sağlık ne güzel yazmışsınız

Ben de 26 kasım sabahı 8de aldım oğlumu kucağıma:) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize❤ ağzınıza sağlık ne güzel yazmışsınız
Bayanlar sizler nerde doğum yaptınız ben de keçiören eğitim araştırma hastanesi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Bayanlar sizler nerde doğum yaptınız ben de keçiören eğitim araştırma hastanesi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz
Ben numune hastanesinde doğum yaptım. Şimdi hastaneler taşınıyor ya karışır ortalık:) yolu da hesap edin e mi taşınınca tee nereye gidecek hastaneler

Merhaba hastane hafta sıkıntısı yapıyor mu yoksa hafta bakmadan alıyorlar mı direk muayene ve takibe

Merhaba hastane hafta sıkıntısı yapıyor mu yoksa hafta bakmadan alıyorlar mı direk muayene ve takibe
Bende gidiyorum Keçiören eğitim araştırma ya canım. 1 kere muayeneye gitsen yeterli olur dosya açılmış olur sonra doğum başladığında alırlar seni sorun olmaz. Ama çok sonlara bırakma bence bu haftalarnda git bence. Eltim 2 doğumunu burda yaptı arkadaşımda burda yaptı mutlaka bu hastanede doğum yap dediler hem evime de yakın. Hele birde doğumda Zeliha atak ya da sevgi türeye denk gelirse ohh keyfe diyecek yok :)

Ben halen tasinamadim ki tayin sebebi ile Ankaraya tasinacagiz.Sorun etmezler diye düşünüyorum inşallah.Burda ki tahlil takip karti vs. ne varsa yanımda goturcem insallah.Bakalım ne zaman gidebilcem

Hanımlar hepinize hayırlı, kolay doğumlar dilerim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Randevu nasıl alıyorsun Elizay canım ben mhrs baktım ama zor alınıyor gibi

ben numune hastanesinde neşet yıldırıma gitmiştim. (sıhhıye polikilinik) hiç ilgilenmiyor dinlemiyor. odaya sizinle bir de hemşire giriyor ve mahremiyet yokmuscasına doktora sordugunuz sorulara hemsire cvp veriyor. ki doktor ben odaya girdigimde fotomaç (!) okuyordu. kesinlikle tavsiye etmem. ve o kadar yaşlı ki doktorun kulakları bile duymuyor tam. bir an once emekli olması temmennisi ile...

Ay evet ona bir kez gitme gafletinde bulundum da kaçar adım uzaklaştım. Ben numunenin ana binasındakine gidiyodum ve orda doğurdum. Şimdi taşınıyo ya hastaneler çoğu doktor gitmiş bile

Cok guldum yaziniza :)
Bende is yerime yakin diye bircok kez gitmistim o hastaneye. Ayni drsa eger her gittigimde ya gazete okuyordu yada sigara iciyordu. Hatta bir kere bekle bekle sira gelecek sonra hemsireye sordum nerde diye o da cami acti " doktor beycigim hastaniz var " diye bagirdi. Sonra bende rahatsiz etmeyim dedim o da yok yok sigara iciyordu dedi Sonra dr geldi kulaklari zor duyuyor ve hatta zor yuruyor. Arkadaslara demistim yuruyen cenaze diye

Ay evet ona bir kez gitme gafletinde bulundum da kaçar adım uzaklaştım. Ben numunenin ana binasındakine gidiyodum ve orda doğurdum. Şimdi taşınıyo ya hastaneler çoğu doktor gitmiş bile
Kızlar bu hastanelerin taşınma durumu nasıl ya ben zekai tahire gidiyorum mayısta doğum var komple mi gidecek hastane baska yere? Yoksa orda kalanlar olucak mı acaba bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…