- 9 Kasım 2012
- 16
- 0
Bayanlar bugün hastanedeydim alabildiğim kadar bilgi aldım. Vip doğum odaları kesin olarak kalkmış,başhekimlik gelen taleplerle de ilgilenmiyormuş hastane çalışanları bile 'hayır' yanıtı alıyorlarmış. Tekli sisteme geçilmiş;tek tip oda ve günlük oda ücreti 90 lira. Eşlerin giriş çıkışları artık kesin çizgilerle çizilmiş ziyaret saati dışında giremiyorlarmış. Bunu duyduktan sonra görevli personelle atışmaya başladım,gece doğum yaparsak adam çocuğunu görmek için ertesi günü mü bekleyecek dedim,rica edersiniz durumlar uygunsa belki dedi... Sancımızı yalnız çekebileceğimiz herhangi bir seçeneğimiz yokmuş topluca sancı çekmeye mahkummuşuz. Peki bu sistemin yanlış olduğunu siz görmüyormusunuz dedim insan baştan korkuyor o kadar kadını birarada sancı çekerken görünce dedim ve üstüne azar işittim : empati yapmalıymışız (!) hepimiz aynı durumdaymışız falan filanmış. Ha bir de açık açık söylediler aman aman bi ilgi beklemeyin diye. Yani durum bu. Acaba tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bi hastane var mı acaba ? :)