- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 31
işte devlet hastaneleri hep aynı yani genelde kuralları fln anca bi tandık fln olacakta öle yani sana ayrı bi ilgi bşy olcak yokaa zor işte . o yüzdn ben en iyisi orda devm ediyim bu zamana kadr hiç farklı bi duru yaşamadım ama zekai tahire gittime pişmn olmuştum ve doğum yapan yeni 2 tanıdığmda sakın gitme diyolar. hayrılsı bakalım yaValla bu biraz sans meselesi devlet hastaneleri genel olarak kara düzen biraz. Zübeyde de farklı degil zekai tahirden. Özellerin de cogu planli sezeryandan yana. 37. Haftaya gelmissin az kalmis. Elbet dogacak o zaman geldiğinde ayirt edemeyeceksin pek. İnsallah her sey yunda gider hayirli dogumlar dilerim yavrunu sag saglim al kucagina insallah.
işte devlet hastaneleri hep aynı yani genelde kuralları fln anca bi tandık fln olacakta öle yani sana ayrı bi ilgi bşy olcak yokaa zor işte . o yüzdn ben en iyisi orda devm ediyim bu zamana kadr hiç farklı bi duru yaşamadım ama zekai tahire gittime pişmn olmuştum ve doğum yapan yeni 2 tanıdığmda sakın gitme diyolar. hayrılsı bakalım ya
ben sezaryen istiyorum aslında ama işte isteğe bağlı olmuyo da bakalım daha ilerleyn haftada ne olcak bi engel çıkacakmı bilmşyorum. bunö kuzenmde suyu gelmşti gittn de öle pek sancısı yoktu hemn gitmiş oda 12 de anca sabah 8 de çıkmışOnlarin niye dedigini anliyorum. İlk dogumun sanırım. İnsan dogumhane ortamını bilmeyince devlet hastanesinde cok gergin oluyor. Bir de dogumhanedeki doktorlar cok gergin ve yorgun oluyorlar çünkü cok fazla is yükleri var. İlla devlet hastanesiyse ve normal dogum dusunuyorsan inan hemen hemen hepsi ayni gözünü korkutmasin. Sadece dogumunun baslamasini bekle hemen hastaneye kosma. O dogumhaneye girince cikis yok.
ben sezaryen istiyorum aslında ama işte isteğe bağlı olmuyo da bakalım daha ilerleyn haftada ne olcak bi engel çıkacakmı bilmşyorum. bunö kuzenmde suyu gelmşti gittn de öle pek sancısı yoktu hemn gitmiş oda 12 de anca sabah 8 de çıkmış
öyle yapmayı plnlıyorum ama hastane uzak bana gece olsa bi nevi işte yollar rahat diye iyi olurda inşallah güzel bi zamnda gelirde :) gecende nst de bebğin harektleri az dediler 4 kere girdm yoksa yatış yapabilirler dedi bana aklım çıktı artık hazırlıklı gidecem hastaneye. siz kaç haftadasınzİnsan ilk dogumda korkuyor ama inan dogum baslayinca anlayacaksin sancıların gelene kadar acele etme. Evde suyun gelirse evin de cok uzak gelirse sancilarin 5 dk da 1 e dusmemisse dusunu al öyle git rahatlatir hem de dogumu hizlandirir.
öyle yapmayı plnlıyorum ama hastane uzak bana gece olsa bi nevi işte yollar rahat diye iyi olurda inşallah güzel bi zamnda gelirde :) gecende nst de bebğin harektleri az dediler 4 kere girdm yoksa yatış yapabilirler dedi bana aklım çıktı artık hazırlıklı gidecem hastaneye. siz kaç haftadasınz
aynen ya bana öle deyince korktum yine böle çıkrsa diyede. 37 de gidecm bidahakine de hazırlıklı gidiym diyorum o yüzdn alırlar flnBen dogurdum. 80 günlük bir bebegim var. Ben de muayeneye gittigimde yatisa alindim. Erken doğum oldu benim icin zor gunlerdi. Allah kimseye vermesin. Ayrica hic korkmayin su an iyisiniz demek ki. İnsallah bebeginiz iyidir de yatis vermezler. Hastane insanin piskolojosini cok bozuyor
Tıp fakültesi belli bi haftadan sonra almıyormuş maalesef. Şu an gitsem almazlar beni:)Bahsedilen hastaneler devlet az çok sorun yaşanır elbette ki... Ankara üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum ama özel hasta olarak inanılmaz memnunum hiç sıkıntı yaşamadım insaAllah yasamamda. Siz isterseniz özel tercih etmezseniz eğer poliklgne gidip ücretsiz muayene ve doğum yapabilirsiniz memnun kalırsınız diye ümit ediyorum..
Amin matmazel inşallah sorunsuz sağ salim alır tüm hamileler yavrularını:)Valla bu biraz sans meselesi devlet hastaneleri genel olarak kara düzen biraz. Zübeyde de farklı degil zekai tahirden. Özellerin de cogu planli sezeryandan yana. 37. Haftaya gelmissin az kalmis. Elbet dogacak o zaman geldiğinde ayirt edemeyeceksin pek. İnsallah her sey yunda gider hayirli dogumlar dilerim yavrunu sag saglim al kucagina insallah.
Başı aşağıda. Numunede devam ediyorum kontrollere. Zekai tahire yakın zamanda bi gitmiş olayım orda doğurcam diye gittim en son ama pişman oldum:)başıda aşada ozamn :) ne zman yapılcak muayne hangisine gidiyorsn sen zekai tahiremi
Gunaydin arkadaşlar tip fak. bildiğim kadarıyla 20. Haftadan sonra almiyor. Etlik zübeyde hanıma gelince ben ilk çocuğumu orda doğum yaptım kesinlikle refakatçi almıyorlar ziyaret saatinde yakinin gelip görebilir . Ayrıca bu hamileligimde kanamalardan dolayı acilden yatırdılar beni ama yatırdıktan sonra ne doktor yüzü gördüm nede başka birşey hemen esim bashekimlige şikayet etti bir ilgi alaka özür dilemeler ozeldeki doktorlardan daha ilgili oldular. Aklınizda bulunsun bizimde hasta olarak haklarımız varTıp fakültesi belli bi haftadan sonra almıyormuş maalesef. Şu an gitsem almazlar beni:)
valla bnmde başıma bşy gelse allah korusun banada gerek kalmadan eşim halleder orda geren şeyi yapar milletn içinde de olsa önce bi rezil eder orayı sonra şilayetini yapar eder o konuda bnmde içim rahat ama sezaryen olsakda mı almıyolarmışGunaydin arkadaşlar tip fak. bildiğim kadarıyla 20. Haftadan sonra almiyor. Etlik zübeyde hanıma gelince ben ilk çocuğumu orda doğum yaptım kesinlikle refakatçi almıyorlar ziyaret saatinde yakinin gelip görebilir . Ayrıca bu hamileligimde kanamalardan dolayı acilden yatırdılar beni ama yatırdıktan sonra ne doktor yüzü gördüm nede başka birşey hemen esim bashekimlige şikayet etti bir ilgi alaka özür dilemeler ozeldeki doktorlardan daha ilgili oldular. Aklınizda bulunsun bizimde hasta olarak haklarımız var
hadi hayırlısı olsun :)Hanımlar bugün kontrol için Numune hastanesindeydim. Bugün kesin kararımı verdim Zekai tahirde değil Numunede yapacağım doğumu bi aksilik olmazsa. Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ederim.
sezaryana almıyolarmı orasıAllah saglikla saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip eder ins.Bende zubeyde hanima gidiyorum doktordan cok memnun degilim çok negatif biri birde refakatci almiyolarmis ben sezaryanli olacagim bebege bakamamki bende hastane arayisindayim canim numunede refakatci aliyorlarmi birde hangi doktora gidiyorsun randevuyu nasil aliyorsun benide bilgilendirirmisin ben 27 haftalik hamileyim
Amin hepimize inşallah:) mhrsden alamazsam sabahtan gebe polikliniğine giriş yaptırıyorum. Özhan bey, nergiz hanım ve funda hanıma göründüm şimdiye kadar üçü de birbirinden tatlı. Özel oda varsa ve ayarlanabilirse refakatçi kabul ediyolarmış bugün sordum. Yenidoğan ünitesi yok ben o yüzden tereddütteydim aslında ama şükür küvöz haftasını geçtiğim için artık önemli değil Allah göstermesin bişey olursa da başkent veya tıp fakültesine giderim diye düşündüm:) bence bi şansınızı deneyin girişiniz olsun orda kaydınız açılsın yine içinize sinmezse devam etmezsiniz.Allah saglikla saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip eder ins.Bende zubeyde hanima gidiyorum doktordan cok memnun degilim çok negatif biri birde refakatci almiyolarmis ben sezaryanli olacagim bebege bakamamki bende hastane arayisindayim canim numunede refakatci aliyorlarmi birde hangi doktora gidiyorsun randevuyu nasil aliyorsun benide bilgilendirirmisin ben 27 haftalik hamileyim
Amin hepimize inşallah:) mhrsden alamazsam sabahtan gebe polikliniğine giriş yaptırıyorum. Özhan bey, nergiz hanım ve funda hanıma göründüm şimdiye kadar üçü de birbirinden tatlı. Özel oda varsa ve ayarlanabilirse refakatçi kabul ediyolarmış bugün sordum. Yenidoğan ünitesi yok ben o yüzden tereddütteydim aslında ama şükür küvöz haftasını geçtiğim için artık önemli değil Allah göstermesin bişey olursa da başkent veya tıp fakültesine giderim diye düşündüm:) bence bi şansınızı deneyin girişiniz olsun orda kaydınız açılsın yine içinize sinmezse devam etmezsiniz.
Amin hepimize inşallah:) mhrsden alamazsam sabahtan gebe polikliniğine giriş yaptırıyorum. Özhan bey, nergiz hanım ve funda hanıma göründüm şimdiye kadar üçü de birbirinden tatlı. Özel oda varsa ve ayarlanabilirse refakatçi kabul ediyolarmış bugün sordum. Yenidoğan ünitesi yok ben o yüzden tereddütteydim aslında ama şükür küvöz haftasını geçtiğim için artık önemli değil Allah göstermesin bişey olursa da başkent veya tıp fakültesine giderim diye düşündüm:) bence bi şansınızı deneyin girişiniz olsun orda kaydınız açılsın yine içinize sinmezse devam etmezsiniz.
Almadiklarini duydum ama doktorla konusmadim .sezaryana almıyolarmı orası