Doğuma Hazırlık Ankara Numune Hastanesi'nde doğum yapan var mı aranızda hanımlar? Zekai Tahirden korkuyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben bugün zekai tahire gittim ağlamaklı çıktım bir daha gitmem. Kabus gibi bir hastane. 6 haftalık hamileyim 2 haftadır gidiyorum tek yaptıkları şey kan almak bugün de ultrasonla baktı bebeği görebilmek için öyle bir bastırdı ki kasığıma anlatamam doktorlarda güler yüz yok soru soramıyorsun. Başka bir hastane arayışı içindeyim

Bazen kasten hamilelere kötü davranıldığını düşünüyorum hastanelerde.
Hastalarına kötü davranan ürolog, diş hekimi dahiliyeci hiç duymadım zira. Kadın doğumcuların derdi nedir anlamıyorum.

Gerçekten korkunç bi yer ya. Allah düşmanımı muhtaç etmesin.

Hiç sabır yok hiç. Ya hayatının en heyecanlı en bilmediği en gergin dönemini yaşayan kadınlara zulmeder gibi davranmak insanlığa sığmıyo bence. Allah bilsin.

40 haftalik oldum. Dun gittim zekai tahire bebegimin kilosunu bile soyletemiyorum. Haftasiyla uyumlu diyor. Biliyorum uyumlu. Ne kadar soylesen ne olur. Nst sonucunu yorumlamiyor. 3 gun sonra yine gel. Hep bir belirsizlik. Hic yorum yok. Bizim kizin da gelmeye gonlu yok anlasilan. Bu belirsizlik beni iyiden iyie gerdi. Hastaneden donunce aglamaktan icim disina cikti. Persembe gunu icin Kecioren devlet hastanesine randevu aldim. Orasinin iyi oldugunu duymustum. Aranizda giden var mi kizlar? Dogum baslarsa da oraya gitmek istiyorum. Kecioren devlet hastanesi hakkinda bilgisi olan var mi?

etlik zübeyde hanımda berbat psikolojim bozuşmuştu benmde anca kendime gelebildim

Simdi nereye gidiyorsun? Kecioren devlet hastanesi hakkinda bilgin var mi. Ben orayi denemek istiyorum bir de..
benm doğumum yapılacak cnm özelde ora etlk çok fena piskoljmi bozdular yeni kendime geldim . orasın iyi duydum alsında

senin haftanda gelmiş başka yer alırmı acaba zğbeyde bana dosya flnde vermedi hiç. sen nereye gidiyordun
Ben baska sehirden annemin yanina geldim. Duzenli bir doktorum yok. 3 haftadir buyuk doguma gidiyorum ama artik vakit geldi ancak hastane bana hic guven vermiyor. Kafamda bir soru isareti birakiyor. Buyuk dogumda dogum yapmak istemiyorum. Hastane arayisina girdim son gunlerimde. Kecioreni iyi duydum. Persembe orayi deneyecegim bir de..

Cinsiyet söylemek yasak anladık da kilosuna haftasıhla uyumlu demeleri beni de çıldırtmıştı. Keçiöreni hiç duymadım inşallah iyidir. Numuneyi de bi denemenizi öneririm.

Cinsiyet söylemek yasak anladık da kilosuna haftasıhla uyumlu demeleri beni de çıldırtmıştı. Keçiöreni hiç duymadım inşallah iyidir. Numuneyi de bi denemenizi öneririm.
Imzamdan da anlasilacagi gibi yarin gunum bitiyor ama gelen giden yok. Son gunlerimi de hastane arayarak geciriyorum. Numune de aklimda. Gelmezse bizim yaramaz Ankara egitim arastirma daha yakin bize orayi da denemek istiyorum. Orasi hakkinda bilginiz var mi?

Orası çok daha kötü doktor sayısı az ultrason odası ayrı ve 1 tane. Bakan doktor dövecek gibi konuşan bi kız. Ben bi kez gittim ve pişman oldum.

Orası çok daha kötü doktor sayısı az ultrason odası ayrı ve 1 tane. Bakan doktor dövecek gibi konuşan bi kız. Ben bi kez gittim ve pişman oldum.
Ben acilden giris yaparak yumurtalik ameliyati olmustum yillar once. Kadin dogum kisminda iki kisilik odada yatmistim. Temizdi ve personel ilgiliydi. Bu deneyimden yola cikarak dusunmustum ama belki de acil oldugu icin islerim hemen cozulmus olabilir.

Olabilir. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Ben de 39+1deyim fakat hiç niyeti yok gibi:)

Olabilir. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Ben de 39+1deyim fakat hiç niyeti yok gibi:)
Tesekkur ederim. InsAllah siz de hayirla kucaginiza alirsiniz bebeginizi. Ben 36 haftadayken hic boyle hayal etmemistim. Baska sehirden buraya ailemin yanina dogum icin geldim. Diyordum 38 haftada falan gelir bizimki. Kiz cocugu gununu doldurmaz erken gelir derler ya. Nerdeee... Biraksak 50 haftalik dogacak hanfendi.. Belirtim de yok.. Asiri stres yaptim bu hafta.. Hayirlisi diyorum yine de.. Beklemeye devam.

Hayırlı olan zamanı bekliyodur:) Sağlıkla gelsinler de dünyaya beklemek olsun tek sorunumuz. İnşallah çok güzel bi doğum olur başka şehirden geldiğinize değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…