cnm benm bi tecrübem yok ben etlik zübeyde ye gidiyorum ama zekai tahirden gerçekten memnun olam yok dier numune yide bilmyirom kmseden duymadım doğum için orda oldunu bşy diyemicem de zekai tahiri bnde hiç iyi duymadımMerhaba hanımlar,
Ankara Numune Hastanesi'nde doğum yapan var mı aranızda? Memnun kaldınız mı? Refakatçi aldılar mı? 38 haftalık hamileyim doğum yaklaştıkça korkularım arttı. Zekai tahirden oldum olası korkmuşumdur. Son gidişimde de ne doktorlardan ne hemşirelerden düzgün bi tavır göremeyince iyice soğudum. Tecrübe ve önerilerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Nstye gidiyosun şuraya yat bağla karnına diyolar şaka gibi. Nstyi kendim bağlayacaksam sen ne işe yarıyosun orda pardon. Ağlamaklı çıkıyorum her seferinde sinirden. Teşekkür ederim yanıt için:)cnm benm bi tecrübem yok ben etlik zübeyde ye gidiyorum ama zekai tahirden gerçekten memnun olam yok dier numune yide bilmyirom kmseden duymadım doğum için orda oldunu bşy diyemicem de zekai tahiri bnde hiç iyi duymadım
Allah razı olsun kardeşim tüm hamilelere yardım etsin kolay doğumlar nasip etsin inşallahCanım hiç bi bilgim yok ama bence mutlu olduğun bi doktor secmelisin. Bir de hemşireler falan insan gibi davranmayinca kolay bir doğum olmaz psikolojik olarak.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ama zübeydede öle :) ben ona takılmamıştım hiç aslında :)Nstye gidiyosun şuraya yat bağla karnına diyolar şaka gibi. Nstyi kendim bağlayacaksam sen ne işe yarıyosun orda pardon. Ağlamaklı çıkıyorum her seferinde sinirden. Teşekkür ederim yanıt için:)
kaç haftalıksınAllah razı olsun kardeşim tüm hamilelere yardım etsin kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Numunede öyle değildi şoka girdim herkes bilmiyo sonuçta ne yapması gerektiğini. Bilse bile nst odasındaki hemşirenin başka ne işi var ki üşeniyo haksız mıyım:) 37+0 bugün.ama zübeydede öle :) ben ona takılmamıştım hiç aslında :)
valla ne biliym işte öle yapıyolr da bn onu dedö gibi pek sorun olarak görmemiştm de :) hımm norml doğummu yapacaksınNumunede öyle değildi şoka girdim herkes bilmiyo sonuçta ne yapması gerektiğini. Bilse bile nst odasındaki hemşirenin başka ne işi var ki üşeniyo haksız mıyım:) 37+0 bugün.
kız burda 36 diyo ama daha girmedm ki 35+5 teym burda nedn öle hesaplıyo anlamış deilm neyse :) bn ilk daha nst ye girdm de orda da 4 kere girdm doktr beneğin harektleri az dedi çok kötü deil ama isteniln gibide deil dedi 4 kere yaptrmk zornda kaldık. çatı muayenesi fln olmadım engel olan bşy varmı bilmiyorum. ama korkuyorum normlden de :)Allah nasip ederse öyle istiyorum şuanda da engel yok gibi ama doğum hali herşey olabilir bi anda Allah hayırlısını versin inşallah. Sen Zübeyde hanımdan memnun musun peki? Nasıl gidiyor hamilelik senin de az kalmış doğuma:)
bi sıkıntı yaşamdım ben 7 haftama kadr zekai tahirdeydm sonra halamın kızı zübeyde de yaptı bnde oraya gidiym dedm memnun deildm hiç ordan doğum yapan iki tanıdım var hiç ii şeyler söylemediler daha biri 6 ay oldu biri 1 ay gibi bakalım nasıl olcakAllah nasip ederse öyle istiyorum şuanda da engel yok gibi ama doğum hali herşey olabilir bi anda Allah hayırlısını versin inşallah. Sen Zübeyde hanımdan memnun musun peki? Nasıl gidiyor hamilelik senin de az kalmış doğuma:)
35+5 36. Haftanın içindesin demek o yüzden öyle hesaplıyo:) 35 bitti 36dan da 5 gün aldın demek:) ben de çatı muayenesi olmadım henüz bebeğin gelişinden falan engel yok dedim ama çatı darsa yapcak bişey yok tabi:)kız burda 36 diyo ama daha girmedm ki 35+5 teym burda nedn öle hesaplıyo anlamış deilm neyse :) bn ilk daha nst ye girdm de orda da 4 kere girdm doktr beneğin harektleri az dedi çok kötü deil ama isteniln gibide deil dedi 4 kere yaptrmk zornda kaldık. çatı muayenesi fln olmadım engel olan bşy varmı bilmiyorum. ama korkuyorum normlden de :)
başıda aşada ozamn :) ne zman yapılcak muayne hangisine gidiyorsn sen zekai tahiremi35+5 36. Haftanın içindesin demek o yüzden öyle hesaplıyo:) 35 bitti 36dan da 5 gün aldın demek:) ben de çatı muayenesi olmadım henüz bebeğin gelişinden falan engel yok dedim ama çatı darsa yapcak bişey yok tabi:)
nasıl oluyor öle bn tam anlayamadım ama birden hafta ilerde olunca başka hastaneler pek kabul etmiyorlar diye biliyorumBahsedilen hastaneler devlet az çok sorun yaşanır elbette ki... Ankara üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum ama özel hasta olarak inanılmaz memnunum hiç sıkıntı yaşamadım insaAllah yasamamda. Siz isterseniz özel tercih etmezseniz eğer poliklgne gidip ücretsiz muayene ve doğum yapabilirsiniz memnun kalırsınız diye ümit ediyorum..
ama onlrda aynı kurallar geçerli deilmi . mesela isteğe bağlı sezaryan olabiliyomusnCanım poliklnlten randevu al ve git kaydın dosyan açılmış olur sonrada doğum zamanı direk doğum haneye çıkar bir güzel dogurursun ins.... Hastane cebecide...