- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 38
antalyadan canım opuyorumnanaktan
aa ne güzeelll.ben de alanyaya bayılıyorum oraya gitmek için uğraşıyorum hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antalyadan canım opuyorumnanaktan
Canım Ankaraya nerden geldin kii
Ankarada kaybolman söz konusu olmazzzkaydirigubbakcemile3
aa ne güzeelll.ben de alanyaya bayılıyorum oraya gitmek için uğraşıyorum hihoyyyt
Oralar süper yaaa çook özledimmm :çok üzgünüm:
elif, alışmak zordur tabi antalya bırakılır mı tabi :):)
ama ankaramızda başka güzeldir, düzeniyle, soğuyla, mannak belediye başkanıyla ünlüdür.
seversin inşallh...
evt güzeldir :roflol:gerci bende fazla bır yerını bılmem ankaranın 8 senedır burdayım ama cocuklardan pek gezme fırsatım olmadı:çok üzgünüm:elif, alışmak zordur tabi antalya bırakılır mı tabi :):)
ama ankaramızda başka güzeldir, düzeniyle, soğuyla, mannak belediye başkanıyla ünlüdür.
seversin inşallh...
kalk gidelimm :lepi: :dance:
cnm ya degişik bizi buldun bizler varız ya aşk olsun :sinifsinif:ya ankara güzel bir şehir ama ben ne biliyim öyle pek gidip gezicek bi yer bulamıyorum.yani hep aynı yerler değişik bi şeyler istiyorum ama bulamıyorum benneyaptımki ama şööyle deniz kenarı bi yerde olsaydımm ne güzel olurdu yaa kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun cnm grşrz:1hug:neyse kızlar ben az kendime bi çorba yapıyim hazır :lepi:
öptüm hemşerilerim görüşürüzz
iyi akşamlar hayırlı iftarlara.s.kuuzlarrr şimdilik iyi akşamlar kendinize iyi bakın :1hug:
antalyadan geldim canım
yok kaybolma değilde bi gördüğüm yeri bidaha göremiyorum laelaelaelaelae
birde ailemle fazla gezebilceğim pek bi yer göremedim :umursamaz:
ya ankara güzel bir şehir ama ben ne biliyim öyle pek gidip gezicek bi yer bulamıyorum.yani hep aynı yerler değişik bi şeyler istiyorum ama bulamıyorum benneyaptımki ama şööyle deniz kenarı bi yerde olsaydımm ne güzel olurdu yaa kaydirigubbakcemile2
kuuzlarrr şimdilik iyi akşamlar kendinize iyi bakın :1hug:
Karnım aç zeynooomm ne yemek var akşama sizde cokacimcoook
hazır şehirleride tutturmuşken mönüü güzelse geleyim bari kaydirigubbakcemile2
çokmu yüzsüzüm neyim :roflol:
kızlaarr iftardan sonra görüşürüz.hepinize hayırlı iftarlar.hoşçakalınn
askolsun ne demek hemserim Allah ne verdiyse yeriz
Bugün yogurt corbası pilav taze fasulye tatlı var canım arzu eden buyursun ramazan ayında bereketlenir hepimize yeter hayırlı iftarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan