Ankara muhabbetine buyrun

Canım Ankaraya nerden geldin kii
Ankarada kaybolman söz konusu olmazzzkaydirigubbakcemile3

antalyadan geldim canım
yok kaybolma değilde bi gördüğüm yeri bidaha göremiyorum laelaelaelaelae
birde ailemle fazla gezebilceğim pek bi yer göremedim :umursamaz:

elif, alışmak zordur tabi antalya bırakılır mı tabi :):)
ama ankaramızda başka güzeldir, düzeniyle, soğuyla, mannak belediye başkanıyla ünlüdür.
seversin inşallh...

hehe mannak kelimesini tuttum delikafadulden
sevilmiyecek gibi değilde işte zaman istiyor bi deniziniz olsaymış tam olurmuşda denizsizde güzel sositososito
sen eryaman kaçıncı etaptasın?

elif, alışmak zordur tabi antalya bırakılır mı tabi :):)
ama ankaramızda başka güzeldir, düzeniyle, soğuyla, mannak belediye başkanıyla ünlüdür.
seversin inşallh...
evt güzeldir :roflol:gerci bende fazla bır yerını bılmem ankaranın 8 senedır burdayım ama cocuklardan pek gezme fırsatım olmadı:çok üzgünüm:

ya ankara güzel bir şehir ama ben ne biliyim öyle pek gidip gezicek bi yer bulamıyorum.yani hep aynı yerler değişik bi şeyler istiyorum ama bulamıyorum benneyaptımki ama şööyle deniz kenarı bi yerde olsaydımm ne güzel olurdu yaa kaydirigubbakcemile2

neyse kızlar ben az kendime bi çorba yapıyim hazır :lepi:
öptüm hemşerilerim görüşürüzz

ya ankara güzel bir şehir ama ben ne biliyim öyle pek gidip gezicek bi yer bulamıyorum.yani hep aynı yerler değişik bi şeyler istiyorum ama bulamıyorum benneyaptımki ama şööyle deniz kenarı bi yerde olsaydımm ne güzel olurdu yaa kaydirigubbakcemile2
cnm ya degişik bizi buldun bizler varız ya aşk olsun :sinifsinif:

neyse kızlar ben az kendime bi çorba yapıyim hazır :lepi:
öptüm hemşerilerim görüşürüzz
geçmiş olsun cnm grşrz:1hug:
kuuzlarrr şimdilik iyi akşamlar kendinize iyi bakın :1hug:
iyi akşamlar hayırlı iftarlara.s.

antalyadan geldim canım
yok kaybolma değilde bi gördüğüm yeri bidaha göremiyorum laelaelaelaelae
birde ailemle fazla gezebilceğim pek bi yer göremedim :umursamaz:

Walla Ankarada bol bol park bahçe varr birde gölcüklerimiz varrrrkaydirigubbakcemile3

Canım walla bende denizin olmasını isterdim sahile gidiyim şöyle denizin kokusunu içime çekiyim ne güzel olurduuu dimiiyerimseniben
Ankarada dediğim gibi bol bol park bahçe ve gölcüklerimiz varrrrr-tatlicadiarzu-

Karnım aç zeynooomm ne yemek var akşama sizde cokacimcoook
hazır şehirleride tutturmuşken mönüü güzelse geleyim bari kaydirigubbakcemile2
çokmu yüzsüzüm neyim :roflol:

askolsun ne demek hemserim Allah ne verdiyse yeriz
Bugün yogurt corbası pilav taze fasulye tatlı var canım arzu eden buyursun ramazan ayında bereketlenir hepimize yeter hayırlı iftarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

askolsun ne demek hemserim Allah ne verdiyse yeriz
Bugün yogurt corbası pilav taze fasulye tatlı var canım arzu eden buyursun ramazan ayında bereketlenir hepimize yeter hayırlı iftarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayy canımm ben yoğurt çorbasınıda pilavı da taze fasülyeyide severimm
Tatlıyı zaten ayırt etmem çok severimmmkaydirigubbakcemile3
Ben de gelebilir miyimmmmmm:kedi:

X