Ankara muhabbetine buyrun

slm hanımlar topigimi öksüz bırakmadıgınız için teşşekürle ben fazla giremiyorum nasılsınız opuyorumnanaktan

oy oyyyyyyyyyyyyy esmerim nasılda bilir can damarıma basmayı çay simit kaşar hiç dayanamam arkadaşım hadi dostlar buyurun yanlız bogazımdan geçmez sagol esmerim güzelim öpüldün

afiyet olsunn
bende ankaraya her gelişimde simit yerimmm ne hikmetseee:1rolleyes::1rolleyes:

bir türlü ankaraya gelemedim. oranın simitide ne güzel olur. esmerim ankaraya gelecem. ama mutlaka senle buluşmak isterim. anacımda küsüyor. bu sene pek gidemedim diye.:sinifsinif:

Bende geldim bendeeeee
Ankaralı hanımlar nerdesiniz huuuu huuuuu:1rolleyes:

bir türlü ankaraya gelemedim. oranın simitide ne güzel olur. esmerim ankaraya gelecem. ama mutlaka senle buluşmak isterim. anacımda küsüyor. bu sene pek gidemedim diye.:sinifsinif:

inş leydim benim bende çok gidyorum ama kk arkadaşlar bi türlü buluşamaıyorum
ben ankaradaki simide bağılyorummmm ya çok hoşuma gidiyor
ayrca aşüre ayınız mubarek olsunnn bi denelerimmmmopuyorumnanaktan

slm canlar nasılsınız bugün 365 deydim ay gez gez ayaklarım kırıldı walla indirimlerde başladı bu pazarda böylece bittiiiiii

hadi ya belkide görmüşüzdür birbirimizi delikafadulden .365 te yıldıza çıkarken falan bir yerlerde tam yıldız değilde daha aşağı tarafındaydı sanırım

Belkide canım yaa.
Sen hangi saatler CEPAdaydın kidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…