Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oyyyyyyyyyyyyy esmerim nasılda bilir can damarıma basmayı çay simit kaşar hiç dayanamam arkadaşım hadi dostlar buyurun yanlız bogazımdan geçmez sagol esmerim güzelim öpüldünankara günaydın lar olsunnn
cay ve simitle geldim buyrunnn
esmerim oy oy tatlım benim. baklavanda senin gibi. teşekkürler canım.opuyorumnanaktan
oy oyyyyyyyyyyyyy esmerim nasılda bilir can damarıma basmayı çay simit kaşar hiç dayanamam arkadaşım hadi dostlar buyurun yanlız bogazımdan geçmez sagol esmerim güzelim öpüldün
bir türlü ankaraya gelemedim. oranın simitide ne güzel olur. esmerim ankaraya gelecem. ama mutlaka senle buluşmak isterim. anacımda küsüyor. bu sene pek gidemedim diye.:sinifsinif:
slm canlar nasılsınız bugün 365 deydim ay gez gez ayaklarım kırıldı walla indirimlerde başladı bu pazarda böylece bittiiiiii
365 güzel diyorlar.benim daha gitme fırsatım olmadı.bende bugün cepadaydım.oradada indirim başlamış.
Tatlım bende dün CEPA daydım.kaydirigubbakcemile3
365 nere ben hiç duymadım:umursamaz:
hadi ya belkide görmüşüzdür birbirimizi delikafadulden .365 te yıldıza çıkarken falan bir yerlerde tam yıldız değilde daha aşağı tarafındaydı sanırım
Belkide canım yaa.
Sen hangi saatler CEPAdaydın kidelikafadulden