- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnnnn
amin inşallahgünaydın arkadaşlar rabbim yüreginizden geçenleri enkısa zamanda versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben iyiym seni nasılsıngünaydın meleklerim nasılsınız inşallah
hoşgeldinnn
bugün erkenciyim. yeni uyananlar hadi buyrun.
hoşgeldin tombiş ablacım senın buraya ugraman yeter resime ne gerkopuyorumnanaktangünaydınlar başkentimin nadide çiçekleri benim resim koyma yetenegim yok ama yürekten gelen gönül dolusu sevgi ve muhabbetim var öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
hg cok erkencisinnnopuyorumnanaktanbugün erkenciyim. yeni uyananlar hadi buyrun.
ablam opuyorumnanaktanhiç karşilkasamıyoruz nasılsın bak şimdi cnm kuru cekticokacimcoookboş durmayım bende akşam yemegı hazırlayım ddım
hoşgeldin tombiş ablacım senın buraya ugraman yeter resime ne gerkopuyorumnanaktan
hg cok erkencisinnnopuyorumnanaktan
ablam opuyorumnanaktanhiç karşilkasamıyoruz nasılsın bak şimdi cnm kuru cekticokacimcoook
ayy ablacım neler yapmışsın ya emegıne saglık kilo alacaz sayende:roflol:hemşoooooooooo bır sürüyemek yaptımmmm sen daha msaj yazmamışın benmı cok hızlı yazıyom yaaa cook yoruldum insan bı cay yaparrrrrrrrr