Ankara muhabbetine buyrun

964.gif

günaydınlar başkentimin nadide çiçekleri benim resim koyma yetenegim yok ama yürekten gelen gönül dolusu sevgi ve muhabbetim var öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

günaydınlar başkentimin nadide çiçekleri benim resim koyma yetenegim yok ama yürekten gelen gönül dolusu sevgi ve muhabbetim var öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
hoşgeldin tombiş ablacım senın buraya ugraman yeter resime ne gerkopuyorumnanaktan
bugün erkenciyim. yeni uyananlar hadi buyrun.

dua048.gif
hg cok erkencisinnnopuyorumnanaktan

boş durmayım bende akşam yemegı hazırlayım ddım
S6000052.JPG
ablam opuyorumnanaktanhiç karşilkasamıyoruz nasılsın bak şimdi cnm kuru cekticokacimcoook

hoşgeldin tombiş ablacım senın buraya ugraman yeter resime ne gerkopuyorumnanaktan

hg cok erkencisinnnopuyorumnanaktan

ablam opuyorumnanaktanhiç karşilkasamıyoruz nasılsın bak şimdi cnm kuru cekticokacimcoook

cnın ıyım senı gorunce cok mutlu oldum senden nabera.s.

:roflol:hemşoooooooooo bır sürüyemek yaptımmmm sen daha msaj yazmamışın benmı cok hızlı yazıyom yaaa cook yoruldum insan bı cay yaparrrrrrrrr

:roflol:hemşoooooooooo bır sürüyemek yaptımmmm sen daha msaj yazmamışın benmı cok hızlı yazıyom yaaa cook yoruldum insan bı cay yaparrrrrrrrr
ayy ablacım neler yapmışsın ya emegıne saglık kilo alacaz sayende
okula gıtmem gerektı cıkdım kusura bakma

oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy negüzel yemekler yapmışınız ellerinine saglık çarşı pazar yaptık kızımla çokta aciktım valla neyseki bende kuru yapıp çıktım pilav çacık salata turşu var menü bol ama yinade canım çekti şekerpare sizin olsun sütlüleri bana verin ha bide kebapları karışık ortaya yemede yanında yat ıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhh

X