Ankara muhabbetine buyrun

kastmnm nasılsın ablam....2 gündür hastayım ben börbreklerimden....bugün acile gittik.....böbrek enfeksiyonu dedi....antibiyotik, başka ilaçlar, ağrı kesici fln....çok fena yatırdı ama....sancı çektim sabaha kadar....benneyaptımkişimdi biraz iyiyim:nazar:.....hala çpk halsizim....mafoldumbenhiç tadım yok...neşem kalmadı....:1no2:sağlığımızın kıymetini bilelim arkafdaşlar....akannehir

kastmnm nasılsın ablam....2 gündür hastayım ben börbreklerimden....bugün acile gittik.....böbrek enfeksiyonu dedi....antibiyotik, başka ilaçlar, ağrı kesici fln....çok fena yatırdı ama....sancı çektim sabaha kadar....benneyaptımkişimdi biraz iyiyim:nazar:.....hala çpk halsizim....mafoldumbenhiç tadım yok...neşem kalmadı....:1no2:sağlığımızın kıymetini bilelim arkafdaşlar....akannehir
sagol ablacım nasıl olım iyi ablam ne oldu bırde bayramın 1.günü yoktu birşeyin...:çok üzgünüm:ablacım kendine dikkat et saglık herşeyden önce tabiki çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inş..çooook geçmiş olsun cnmmmmm benım:teselli:

n1388588035_14482_1668.jpg

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceleropuyorumnanaktan

slmlar ankaranın ve kk nın güzel hanımları iyi geceler güzel günler herkeseopuyorumnanaktan

X