- 24 Mart 2008
- 1.217
- 0
- 42
merhaba evde sıkıcı gecti cnm ya senin nasıl geçtikstmn_37 merhaba canım bayramın nasıl geçti şişşşşşşşşşşt kız heeey buraya bak 60 70 80 ooooh yandan:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba evde sıkıcı gecti cnm ya senin nasıl geçtikstmn_37 merhaba canım bayramın nasıl geçti şişşşşşşşşşşt kız heeey buraya bak 60 70 80 ooooh yandan:sm_cool:
sslm hoş geldin aramıza her zaman buyura.s.ben yeni gördüm b utopigi
bende eryaman 7 etapdayım kızlar
sagol ablacım nasıl olım iyi ablam ne oldu bırde bayramın 1.günü yoktu birşeyin...:çok üzgünüm:ablacım kendine dikkat et saglık herşeyden önce tabiki çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inş..çooook geçmiş olsun cnmmmmm benım:teselli:kastmnm nasılsın ablam....2 gündür hastayım ben börbreklerimden....bugün acile gittik.....böbrek enfeksiyonu dedi....antibiyotik, başka ilaçlar, ağrı kesici fln....çok fena yatırdı ama....sancı çektim sabaha kadar....benneyaptımkişimdi biraz iyiyim.....hala çpk halsizim....mafoldumbenhiç tadım yok...neşem kalmadı....:1no2:sağlığımızın kıymetini bilelim arkafdaşlar....akannehir
inşallahhhAnkaralılar çoğalıyo topicde hoş ve güzel muhabbetler edicez inşallah
hoşgeldin cnm ve iyi gecelerBen burdayım yıne nete gırmeden duramadım gece gece.