nasılsınız kızlar derenim şimdiden gözünaydın nerden geliyo nişanlın
evet bende 4 gözle bayramı bekliyorum nişanlım gelcek çok özledim bende :kedi:
çoğu gitti azı kaldı canım :teselli:
seninde gözün yollarda desene .
nerde nişanlın canım? dur bide klasik soruyuda soram, düğün ne zman :dance:
sorma tatlım yaa hasret çekmek çok zor hayatımın her dönemini nu duyguyla yaşadım mutlaka hep bir tarafım hasretti bu son hasretim olcak inşallah :kedi:
Rabbim izin veririse Düğün 25.07.2009 tarihinde olcak birlikteliğimizin 3.yılına girişimizle aynı tarih yani en azından ben o zaman istiyorum zemuszemus
fakat benimki nisanda olsun diyo ççookk zzooorrrrr :umursamaz:
:teselli: canım benim zor tabi. Ama bak çok yaklaşmışsınız artık az kalmış.
Hazırlıklara başladınız mı? Al al al bitmiyor hala alıyorum ben akannehir
Bahar düğünleride çoook güzel olur bende nisan -mayıs istemiştim ama kısmet haziran oldu.
Aslında bekledğiniz bi etken yoksa nisanda evlen derim :)
Ama tabi 3.yılınız aynı tarihte evlenmekte güzel. :asigim:
cnm ben hasta degıldımkikstmn iyileştin mi bakim sen?
sen izmiremi gelin olacaksın kuşumsaol bidenem izmirden gelecek opuyorumnanaktan
ablacım hoşgeldin
cnm ben hasta degıldımki
sen izmiremi gelin olacaksın kuşum
ablacım hoşgeldin
kızlar ben markete gidiyorum gelince grşrz by.
anladım canım ee o zman okullar kapanınca yapmak daha mantıklı tabi :)
ben ekimde de evlenirim hazırım aslında :kedi:
ama ablamlar yaz tatilinde yap diolar malum yeğenlerin filan okulu var
kızlar gitmeden tembihledi teyze sakın kendimizi biz yaza hazırladık bi şaka yapma diye
biliolar çatlak olduğumu -tatlicadiarzu-
bende hem bu yüzden hemde rahat rahat bütün eksikleri tamamlamak için bekleyelim diyorum canım hihoyyyt
eksiklere gelince büyük eşyalara hala başlanmadı bense her gördüğüm eşyanın işe yarayacağını düşündüğümden ne görürsem alıp kredi kartı ekstiresidi gelincede tövbe çekiyorum :1rolleyes: ama yine dayanamıyorum yine alıyorum kısır bi döngünün içindeyim :roflol:
cnm ben hasta degıldımki
anladım canım ee o zman okullar kapanınca yapmak daha mantıklı tabi :)
hayırısı olsun canım
alırken iyi, ödemek zor geliyor ama hayatımda nişanlıyken evime aldıklarım yaptıklarım aradıklarım kadar eğlenceli alışveriş yapmadım, çok güzel günlerdi.
bunlarda bikaç benden olsun :)
amaniiiiiin çeyiz topğine çevirdik kız burayı :teytey:aiyyy çok güzel olmuş canım yaa acaba sürahini ve baharatlığını nerden aldın opuyorumnanaktan
önlüğüde kırmızı süper yaa kaydirigubbakcemile3
Rabbim ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah :asigim:
canım pm ileattım kinki sana yerimseniben
canım bi konuda fikrini alıcam az önce dolaşırken gördüm fiyatı soon derece uygun hatta çok ucuz kafamçokkarıştı:
sence kullanışkı olurlarmı plastik kepçe takımları ? birde hangi rengini alayım :kedi: