Ankara muhabbetine buyrun

dostluk ne sadaka nede söz ister dostluk yürek cesaret harbilik ister yüreği güzel insanlar gün aydın

Günaydın hoşgeldiniz hihoyyyt

aman derencim bende aynı durumdayım klozetle arkadaş oldum bugun. Şişkinim stresliyim sıkıntılıyım eve gidip uyumak istiyorum. Aman ne çilekeşmişimde haberim yokmuş :):)

aman en büyük çilemiz bu olsun yalnız değilmişim demekki :hulya:
bende uyumak istiyorum 3 saatlik uykuyla duruyorummm
bayram bi gelseydii

Merhaba Nerdesin sen laa :mymeka:

kaç saat sürdü hastane merak ettim :dilcikar:

bu arada avatarın hazır tatlım hangisini beğenirsen onu kullanırsın -tatlicadiarzu-
numaranı eklemedin "ne alaka" olmasın diye:roflol:
hatta beğenmezsen istediğin bir resim varsa daha farklı bişeyler yapabiliriz :kedi:
ben 2.daha çok beğendim 1. sim abartılı oldu sandımca :hulya:

Son düzenleme:
ankarada yağmur yağmur dediler yaa iki damla düştü başka yok boş yere korkuttular

ankarada yağmur yağmur dediler yaa iki damla düştü başka yok boş yere korkuttular

evet aslında ben kendimi içten içe hazırlamıştım iyi bi yağmur izlemeye
gerçi böylesi daha iyi sanırım evi alt katta olan insaları da düşünmek gerek ...

cnm ya 12.30 da geldim şimdd temizlige başladım an ca sagol cnm çok gözel olmuş valla....ellerine saglık kuşummm ya ben aslında nickimi degişmek istiyorum ama aklıma bişi gelmiyo

cnm ya 12.30 da geldim şimdd temizlige başladım an ca sagol cnm çok gözel olmuş valla....ellerine saglık kuşummm ya ben aslında nickimi degişmek istiyorum ama aklıma bişi gelmiyo

beğenmene sevindim tatlım:1hug:
fakat biliyorsunki nick değiştirmek demek avatarda değiştirmek demek en iyisi sen kal böyle bir süre :roflol:
benim bi yarım sat işim var kuşum gelirim yine zemuszemus

evet aslında ben kendimi içten içe hazırlamıştım iyi bi yağmur izlemeye
gerçi böylesi daha iyi sanırım evi alt katta olan insaları da düşünmek gerek ...

aynen :) akşam çaylaarımızı alıp yağmur izlicez sanıyorduk ama hiiç yağmadı.
Tabi sel felaketine dönüşcekse yağmasın dha iyi.

beğenmene sevindim tatlım:1hug:
fakat biliyorsunki nick değiştirmek demek avatarda değiştirmek demek en iyisi sen kal böyle bir süre :roflol:
benim bi yarım sat işim var kuşum gelirim yine zemuszemus
kaydirigubbakcemile3tmmm kuşum sen bak işine neyse aklıa gelene kadar bklim eniyisiopuyorumnanaktan

buarada canım geceliği sen mi satıyordun nerden bakabilirim kataloğa.
ben çamaşır delisiyim de merak ettim:)

aynen :) akşam çaylaarımızı alıp yağmur izlicez sanıyorduk ama hiiç yağmadı.
Tabi sel felaketine dönüşcekse yağmasın dha iyi.

bende doya doya koklayacaktım ıslanmış yağmuru nasip değilmiş :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3tmmm kuşum sen bak işine neyse aklıa gelene kadar bklim eniyisiopuyorumnanaktan

bekle canım bekle şöyle en azından bayram sonuna kadar bekle

selamlar kızlar bu topici yeni gördüm bensiz olurmu hiç aşkolsun
bu arada bende ankaradanım bir saatten buyana baştan sona okudum tüm mesajlarınızı bayağ bi Ankaralı hemşo varmış şimdi gitmem gerek görüşürüz

hoşgeldin şekerim yine gel

huoşgeldin şahikacııımm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…