Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa biz yarın hastanedeyiz artık salı günü başlayacagız heralde1. sınıfları bilmiyorum ama kuzenimden biliyorum anasınıfları yarın başlıyo
pembelii sonra grşrz cnm bn gıttım1. sınıfları bilmiyorum ama kuzenimden biliyorum anasınıfları yarın başlıyo
yaaa biz yarın hastanedeyiz artık salı günü başlayacagız heralde
pembelii sonra grşrz cnm bn gıttım
şekerim bu arada senin yaptıgın banner kullanılıyo galiba yoksa benmı ole gorüyorum
slm kızlar hepiiniz hoşgeldiniz derenim uyarın için sagol cnm hemen sildim kaydirigubbakcemile3
size kahve yaptım afıyetler olsun
Derencim Bannerının kullanılması çok hoşuma gitti
zevkin tescillendi yani ,)
tebrik ederim seni
ewt cnm kızım anasınıfına gıdecek idrar yollarında enfeksiyon varmış kac aydır şurup kullanıyo ama hala gecmedi:1hug:geçmiş olsun kötü bi şey yoktur umarım hastane fln diyince.anasınıfına mı başlıycak çocuğun
afiyet olsunnnnnnnopuyorumnanaktaneline sağlık canım çok güzel görünüyorlar
türk kahvesi yapmayı beceremeyenlerdenimde :kedi:
ewt cnm kızım anasınıfına gıdecek idrar yollarında enfeksiyon varmış kac aydır şurup kullanıyo ama hala gecmedi:1hug:
afiyet olsunnnnnnnopuyorumnanaktan
aşk olsun hemşom ben nereliyim yaaaopuyorumnanaktanslm hemşom ben geldımmmm ama ben kastamonudayım kabul edersen
:dilcikar::dilcikar:senide zevkimle tescilleyim mi balım :icecream:
bebişle senin resminden oyanr bi avatarda sana yapalım yarın :icecream:
ewt cnm kızım anasınıfına gıdecek idrar yollarında enfeksiyon varmış kac aydır şurup kullanıyo ama hala gecmedi:1hug:
afiyet olsunnnnnnnopuyorumnanaktan
aşk olsun hemşom ben nereliyim yaaa
:dilcikar::dilcikar:
amin cnm işte 3tane birden olunca hangısıne yetişecegimi şaşırıyorum...geçmiş olsun kuzuummm Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
amin cnm işte 3tane birden olunca hangısıne yetişecegimi şaşırıyorum...
senin de allah mutlulugunu daim etsin cok güsel olmuş
sagol ablam dvmlı gdıyoruz bu ayda gecmediyse kültür mü ne yapılacakmış bakalımgeçmiş olsun canım tedavisini ihmal etme allah korusun kronikleşebiliyor:ecrin_bebek::1hug:
opuyorumnanaktanŞenizsana süpriz yapcaktım lee hemen hıhlamaaa :sinifsinif:
amim cnm onlar benim herşeyimsüper annesin sen iyi yetişiosun valla rabbim acılarını göstermesin tek :Saruboceq:
onlara bişey olmasında sen şaşırmaya devam et laelaelaelaelae