Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh afıyet bal şeker olsun yerimsenibenyarasın diycem ama delphin yaramazki benimde misafirim gelcek çaya fırına kek börek koydum:bbo: gelsinlerde biraz satış yapayım:dance:benim bitti aldım bide yaktım geldim hee bide çekirdek çitliyorum kaydirigubbakcemile3
napıomuş benim kuşum a.s.
oh afıyet bal şeker olsun yerimsenibenyarasın diycem ama delphin yaramazki benimde misafirim gelcek çaya fırına kek börek koydum:bbo: gelsinlerde biraz satış yapayım:dance:
ayırmazmıyım cnm ...oriflame ve gecelik iç çamasirSağol tatlım sizede afiyet olsun börekden banada ayır zemuszemuszemuszemus
ne satıyosun sen ayy :lepi:
ayırmazmıyım cnm ...oriflame ve gecelik iç çamasir
link versem olurmu aceporiflame sallada gecelikleri merak ettim CADIARZUCADIARZU
link versem olurmu acep
cnm benım hemen bakta linki silim okiş
hoşgeldin ablam ankaradanda sna kucak dolusu sevgılersELAMLAR ANKARA...a.s.Gönül dolusu sevgiler hepinize İzmirden...opuyorumnanaktan
sELAMLAR ANKARA...a.s.Gönül dolusu sevgiler hepinize İzmirden...opuyorumnanaktan
baktınmı şeker pek güzel deyıller mama idare edıyo iştenaniknanikSelam Desibelim Hoşgeldin Nasılsın ? :1hug:
baktınmı şeker pek güzel deyıller mama idare edıyo iştenaniknanik
11tl cnm bu badilerde 5.55 ile 8.50 arsaıyaf baktımda çok minik olarak gözüküolar kodları okunmuyo bile :umursamaz:
ben şunun fiyatını sorcam sana tatlım :kedi:
sayfa 38/39' da
Hee bide çıtçıtlı atletlerin ortalama fiyatı nedir ?
11tl cnm bu badilerde 5.55 ile 8.50 arsaı
cnm benım bedenleri var bunlarınBişey değilmiş yaf bunlar her bedene olurmu acaba tatlım :lepi: atlet hee değil diğeri kaydirigubbakcemile2