Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar eşim ordu mensubu bu yıl tayinciyiz...İlk Kıbrıs ı yazmayı düşündük,hatta bugüne kadar (700 tl maaş+tazminatı için )ama görev yapan arkadaşımla konuşunca fikrim değişti hayat Kıbrıs ta çok pahalı imiş ve asker için sıkıntılı ve yoğun geçiyormuş.Şuan biz kızımla ile aldığımız evde 1.5 senedir yalnız yaşıyoruz ilkokul 2 de kızım,eşim Van ın bir ilçesinin dağındaki karakola komutan olarak atandı,son 6 ayımız kaldı.
Tercihlerimiz, ankara-bursa-izmir-samsun ve bodrum diye belirledik ama 1. ve 2. tercih önemli genelde 1.çıkıyor kötü doğu görevlerinden sonra.Dolayısıyla fikirlerinizi almak istiyorum ilk tercih için nereyi yazmalıyım,önceliğimiz eğitim kızım için,sonrası hayatın çok ta pahalı olmadığı nezih bir yer.Fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
2 yıl sonunda ailemin bir bütün olacağı yer seçimi,6 yıl yaşayacağımız yeri belirlemek benim için sorun halinde,yardımlarınız şimdiden tşkler ...
Canım öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlı olan bir yeri nasip etsın ınsAllah huzurla mutlulukla..Arkadaşlar eşim ordu mensubu bu yıl tayinciyiz...İlk Kıbrıs ı yazmayı düşündük,hatta bugüne kadar (700 tl maaş+tazminatı için )ama görev yapan arkadaşımla konuşunca fikrim değişti hayat Kıbrıs ta çok pahalı imiş ve asker için sıkıntılı ve yoğun geçiyormuş.Şuan biz kızımla ile aldığımız evde 1.5 senedir yalnız yaşıyoruz ilkokul 2 de kızım,eşim Van ın bir ilçesinin dağındaki karakola komutan olarak atandı,son 6 ayımız kaldı.
Tercihlerimiz, ankara-bursa-izmir-samsun ve bodrum diye belirledik ama 1. ve 2. tercih önemli genelde 1.çıkıyor kötü doğu görevlerinden sonra.Dolayısıyla fikirlerinizi almak istiyorum ilk tercih için nereyi yazmalıyım,önceliğimiz eğitim kızım için,sonrası hayatın çok ta pahalı olmadığı nezih bir yer.Fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
2 yıl sonunda ailemin bir bütün olacağı yer seçimi,6 yıl yaşayacağımız yeri belirlemek benim için sorun halinde,yardımlarınız şimdiden tşkler ...
Canım öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlı olan bir yeri nasip etsın ınsAllah huzurla mutlulukla..
Bursa da yaşayan ve Ankara yıda çok seven biri olarak Bursa derim çünkü Bursa ya kıyasla Ankara biraz pahalı..
Çok büyük bir şehir gezilecek yerleri çok ama soğukkk..
Onun haricinde Ankarada eşinin çalışma temposu daha yüksek olabilir ama Bursa için aynı şey geçerli olmaz zannedersem..
Bursa orta derecede bi büyük şehir yaşamına her türlü ayak uydurabilirsiniz diye düşünüyorum..![]()
Ankara yazin sicak, kisin soguk. Bir de trafik iyice zivanadan cikti, istanbula dondu nerdeyse. Ben Ankara'yi yasanmaz buluyorum acikcasi. Bir de herkes kiralardan sikayetci, annem Balgat'ta oturuyor, 1000 tl kira veriyorDuzgun muhitlerin kiralari pahali, sehir merkezine uzak muhitler de hos fazla ucuz degil bence.
Bursa/Izmir derim kesinlikle.
bende bu haziran tercih yapıcam memurluk için hiç ankarayı aklıma bile getirmedim ablamda ankarada okudu hiç sevmedi ulaşım berbatmış tıklım tıklım otobüsler ve ayrıca kışın çok aşırı sogukmuş.. bende sakaryayı yazmayı düşünüyorum ilk baş umarım güzel yerdir..
Sekerim, otobuse binilmiyor yemin ederim, ne yaz ne ki$, tiklim tiki$.
Yazin gunduz ben disari cikamiyorum gerekmedikce gunes beynime geciyor. Arkadaslarimla hep aksamustu bulusuyorum.
ki$in gerekmedikce disari cikmiyorum, bacaklarim birbirine carpiyor, titriyorum. 2 corap giyiyorum, yine de donuyorum. Ustteki alttaki dogalgazdan kisarsa evin ici de buz gibi oluyor.
Ailem ve arkadaslarim olmadan yasanacak yer degil billahi.
Arkadaşlar eşim ordu mensubu bu yıl tayinciyiz...İlk Kıbrıs ı yazmayı düşündük,hatta bugüne kadar (700 tl maaş+tazminatı için )ama görev yapan arkadaşımla konuşunca fikrim değişti hayat Kıbrıs ta çok pahalı imiş ve asker için sıkıntılı ve yoğun geçiyormuş.Şuan biz kızımla ile aldığımız evde 1.5 senedir yalnız yaşıyoruz ilkokul 2 de kızım,eşim Van ın bir ilçesinin dağındaki karakola komutan olarak atandı,son 6 ayımız kaldı.
hem ankarada 8 yıl yaşamıs hemde 5 yıldır bursada olan bırı olarak sunu syleyebılırım asker eslerı ıcın en uygunu ankaradır. ama sahılı olsun modern bır hayatımız olsun dıyorsan ızmır bursayı tavsıye etmem..Arkadaşlar eşim ordu mensubu bu yıl tayinciyiz...İlk Kıbrıs ı yazmayı düşündük,hatta bugüne kadar (700 tl maaş+tazminatı için )ama görev yapan arkadaşımla konuşunca fikrim değişti hayat Kıbrıs ta çok pahalı imiş ve asker için sıkıntılı ve yoğun geçiyormuş.Şuan biz kızımla ile aldığımız evde 1.5 senedir yalnız yaşıyoruz ilkokul 2 de kızım,eşim Van ın bir ilçesinin dağındaki karakola komutan olarak atandı,son 6 ayımız kaldı.