Ankara mı Başkent mi?

okulun şartlarının iyi olmasını istiyorum açıkçası ders geçmekten ziyade :) ders geçmeyi önemsemediğim için demiyorum yani ders notlarımın kötü olmayacağını düşündüğümden :) teşekkür ederim
rica ederim ama geçmeyi düşünüyorsan ders saydırma durumunu iyi takip et. Yoksa boşu boşuna okulun uzar. Aldığın dersi tek bir ünitesi farklı diye tekrar almak adama baya koyuyor:) umarım istediklerin gerçekleşir.[/QUOTE]
bir şey daha soracağım ders kataloguna baktım da şimdi. bazı dersleri biz ilk dönem işlemedik. mesela bizim ilk dönem gördüğümüzü de onlar 3.dönem görüyorlar. yine de sayarlar mı?

Ankara üniversitesi iyidir ama geçmek zor 2004 yilinda giris yaptigimda 70 puan baraji vardi gecene kadar anam ağladı ,sonra hacettepeye yatay geçiş yaptım ama beterin beteri varmış gördüm :) :) velhasıl ankara zorluyor

Ankara üniversitesi iyidir ama geçmek zor 2004 yilinda giris yaptigimda 70 puan baraji vardi gecene kadar anam ağladı ,sonra hacettepeye yatay geçiş yaptım ama beterin beteri varmış gördüm :) :) velhasıl ankara zorluyor
şuan 75 sınır.
ben ders saydırma ile ilgili bir şey sormak istiyorum. ders katologlarımız farklı.. bizim ilk dönem gördüğümüz dersi ankara 3.dönem görüyor. onu sayarlar mı?
bir de ilk dönem bizim görmediğimiz ama onların gördüğü 2 ders var. 2.dönem alabilir miyim o dersleri? yani okulum uzar mı_?

rica ederim ama geçmeyi düşünüyorsan ders saydırma durumunu iyi takip et. Yoksa boşu boşuna okulun uzar. Aldığın dersi tek bir ünitesi farklı diye tekrar almak adama baya koyuyor:) umarım istediklerin gerçekleşir.
bir şey daha soracağım ders kataloguna baktım da şimdi. bazı dersleri biz ilk dönem işlemedik. mesela bizim ilk dönem gördüğümüzü de onlar 3.dönem görüyorlar. yine de sayarlar mı?[/QUOTE]
cnm şöyle diyim benim fakülte bu konuda çok sıkıntılıydı. Bir ünite bir bölüm farklı bile olsa dersin içeriğinde kabul etmediler. Saymadılar yani bu yüzden çoğu arkadaş dersleri tekrar almak zorunda kaldı ve okulları uzadı doğal olarak. Yani bizim fakültede derslerin döneminden çok içeriği önemliydi, dönem işi en kolay iş, eğer içerikler tutarsa dersin alındığını dönemin önemi olmaz.

şuan 75 sınır.
ben ders saydırma ile ilgili bir şey sormak istiyorum. ders katologlarımız farklı.. bizim ilk dönem gördüğümüz dersi ankara 3.dönem görüyor. onu sayarlar mı?
bir de ilk dönem bizim görmediğimiz ama onların gördüğü 2 ders var. 2.dönem alabilir miyim o dersleri? yani okulum uzar mı_?
cnm okul uzaması şu şekilde olur. Derslerini saydırırsan onun yerine almadığın dersleri alırsın ama dersleri saydıramazsan okulun uzar. Alman gereken maksimum ders saati vardır her dönem. O saatleri geçemezsin yani, işte hem ders saydıramayıp hem de almadığın dersleri alman gerekince okul uzuyor.

başkent üniversitesinde sağlık bölümünde tam burslu okuyorum. lakin Ankara Üniversitesi istiyordum tercihlerden önce. Başkent burslu gelmez diye öne Başkent i yazınca Başkent geldi.
üniversitem iyi kütüphanesi güzel cafeteryalar var hoş. bir kaç tane arkadaşım da var ama aklımda hala Ankara üniversitesi var.
eğitim kalitesi açısından hangisi daha iyi? Başkentte insanlar kasıntı biraz Ankara Ünisinde daha mı iyi ortam olur sizce? Okulda okuyanlar var mı?
yatay geçiş düşünüyorum yapmalı mıyım sizce? bir de yarıyıldan sonra başvurabiliyor muyum yoksa 1 sene mi beklemem lazım?
Ankara Hukukta okuyorum kesinlikle ama kesinlikle devlet üniversitesinden vazgecmemeni öneririm, yatay geçiş yapardım yerinde olsam, kendi seviyendeki insanlarla yarışman en güzeli o yüzden devlete geçiş yap.

Saymadılar tabi ki,aslında fazla bir farklilikta yoktu ama dönemi uzatmama neden oldu yinede

75 baraj mi olur ya ,o zamanlar hacettepe 60 ya da 65 diye tercih etmistim ama orda da zorlandim neyseki bitti :) :)

Saymadılar tabi ki,aslında fazla bir farklilikta yoktu ama dönemi uzatmama neden oldu yinede

75 baraj mi olur ya ,o zamanlar hacettepe 60 ya da 65 diye tercih etmistim ama orda da zorlandim neyseki bitti :) :)
evet 100 üzerinden 75 sınırmış :) inşallah finallerim de iyi geçer de geçiş yapabilirim

merhaba. yatay geçişe başvurup sonuçlar açıklandıktan sonra dönemimin uzayıp uzamadıgına bakarlar mı? yani kayıt olmadan önce dönem uzatırsın derler mi bana?

X