Ankara Meme Estetiği

Haldun beyle tekrar mı görüşsem acaba diye düşündüm ama birbirimizden pek iyi enerji alamamıştık geçen sene ben burun için görüşmüştüm revizyon için
Çok bilmiş bir tarzı var ve pek söz hakkı tanımıyo size haklısınız o konuda, ama önemli olan işini iyi yapması değilmi? Ben çok memnun kaldığım için o özelliği bana batmıyo artık mesela:KK66:

Çok bilmiş bir tarzı var ve pek söz hakkı tanımıyo size haklısınız o konuda, ama önemli olan işini iyi yapması değilmi? Ben çok memnun kaldığım için o özelliği bana batmıyo artık mesela:KK66:
Görüşmekte fayda var kafam karıştı kubilay bey mükemmeli bekleme dedi oğuz kılıç muhteşem ötesi olur dedi off ne zor

C

Morelini bozma bence. Ne soyledi peki yanlizca protez mi yoksa dikkestirmede eklenmesi gerekiyormuymus
Canım şey dedi dikleştirme & protez birlikte olcak ama tarzı da kubilay beyin çok doğal ben şimdi realselfe bakarken farkettim ben nerde 450-500 cc lik göğüsler var onları beğeniyorum ben meme ucu olabildiğince küşük ve tepede olsun fazla kalkık ve dolgun istiyorum zaten altta iz kalıcak gören anlıcak yaptırdığımı neden doğal yaptırıyım bunu anlamıyorum

Canım şey dedi dikleştirme & protez birlikte olcak ama tarzı da kubilay beyin çok doğal ben şimdi realselfe bakarken farkettim ben nerde 450-500 cc lik göğüsler var onları beğeniyorum ben meme ucu olabildiğince küşük ve tepede olsun fazla kalkık ve dolgun istiyorum zaten altta iz kalıcak gören anlıcak yaptırdığımı neden doğal yaptırıyım bunu anlamıyorum

Tabiki bence istedigin nasilsa onu soyle aklina takilan birsey olursa ara tekrar sor yada tekrar gorus bu konuda cekinmeden herseyi konusabilirsin ben aklima takilan tum sorulari sormustum gercekten çok ilgili ve samimi doktorum :))

Kızlar ahmet ışıkdemirle görüştüm bugün çok iyi kendine özgüveni tam meme reconstruction ı yani memesiz memesini kaybedenlere bile meme yapabilen bir doktor.. tüberöz tecrübesi de çok yarın volkan tayfur ile de görüşcem ama ahmet bey bana aşırı gğven verdi

kızlar nolur bana yardım edin benim gögüslerim sarkık ve asimetrik hem dikleştirme hemde protez istiyorum bugun oğuz kılıç ile görüştüm meme estetiğinde başarılı deneyimli ama ilgisiz gibi yanında çalışan bayanın göğsünü yapmış sadece slikon çok başarılı gözüküyodu 1 haftalık ameliyat dedi ben çok inanamadım çünkü forumu okudum geçen yıllarda muaneye gidenlere de asistanını göstermiş nasıl 1 haftalık göğüs öyle olur aklkm almadı yumuşak dimdik ve yuvarlıktı.. bana nolur dr önerin deneyimli arladaslar
Bende Oguz Kilic a on gorusme icin gitmistim cok ilgili alakali bir doktordu bende iyi izlenim bırakmısti. Fiyatlarıda makul seviyedeydi.

Kızlar ahmet ışıkdemirle görüştüm bugün çok iyi kendine özgüveni tam meme reconstruction ı yani memesiz memesini kaybedenlere bile meme yapabilen bir doktor.. tüberöz tecrübesi de çok yarın volkan tayfur ile de görüşcem ama ahmet bey bana aşırı gğven verdi
Volkan tayfurla daha önce ön gorusme icin gittigimde cok kotu davrandi. Benim vucudumda üç sikayetim vardi. Bir ameliyatla hepsi aradan ciksin diye ucunude soyledim bana buraya geleceginize bir psikiyatriye gidin dedi.

X