- Konu Sahibi sweetcherypie
Evet bugün canlı olarak öğrenmiş oldum, olsun yine de teşekkür ederim:))geç gördüm kusura bakma she_fa 110 tl imiş. :26:
gerçi sen muayene olduğun için, henüz görüşmeyen arkadaşlara bilgi olur umarım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün canlı olarak öğrenmiş oldum, olsun yine de teşekkür ederim:))geç gördüm kusura bakma she_fa 110 tl imiş. :26:
gerçi sen muayene olduğun için, henüz görüşmeyen arkadaşlara bilgi olur umarım..
Tek kişilik oda ücreti ne kadar biliyor musun bütçemin sınırlarını çoktan aştım da 43:
cnm önce hayırlı olsun şimdiden. umarım sıran çabuk gelir de çok beklemezsin. sen rahat edebileceksen, seni tuvalete götürmesi ve üzerini giydirmesi falan seni rahatsız etmeyecekse nişanlın kalabilir tabi ki. çünkü ilk bikaç gün sen tek başına hareket edemeyeceksin. normal oda 45 tl zaten. özel odaya da 55 tl fark ödüyosun. ama ilk gecen sıkıntılı olacak. bana sorarsan özel oda iste derim. rahat edemeyebilirsin başkalarının yanında....Tek kişilik oda ücreti ne kadar biliyor musun bütçemin sınırlarını çoktan aştım da 43:
teşekkür ederim umarım güzel olur benimki de sizlerinki gibitek kişilik odada tuvalet var mı? yok zaten tuvalete tek başıma gidemeyeceksem nişanlımın götürmesini istemem arkadaşımı çağırırım en iyisi daha rahat olur sanırımcnm önce hayırlı olsun şimdiden. umarım sıran çabuk gelir de çok beklemezsin. sen rahat edebileceksen, seni tuvalete götürmesi ve üzerini giydirmesi falan seni rahatsız etmeyecekse nişanlın kalabilir tabi ki. çünkü ilk bikaç gün sen tek başına hareket edemeyeceksin. normal oda 45 tl zaten. özel odaya da 55 tl fark ödüyosun. ama ilk gecen sıkıntılı olacak. bana sorarsan özel oda iste derim. rahat edemeyebilirsin başkalarının yanında....
Inşşşş cnm 😊 evet banyo ve tuvalet odanın içinde özel odada.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
100tl diye hatırlıyorum ödemeyi eşim yaptığı için aklımda kalmamış
cnm ben muayeneye gittiğim gün hemen 6 gün sonrasına ameliyat günü aldığım için, bi de araya cmts-pzr giriyodu ve 4 günüm vardı. o yüzden tahlillerim hemen muayeneden sonra yapıldı. aç karnına değildim ben ama haldun bey yaşım çok olmadığı için tok da olsan çok bişey farketmez dedi. ama normalde aç olmak gerekiyo tabi. madem tahlil için tekrar gideceksin sen aç git sağlam olsun :)tahliller için açmı gidiliyo ben onu sormayı unuttum
bi kısmını yatış yaparken ödüyosun. yanlış hatırlamıyosam oda ücreti ve hastane ameliyat ücreti yatış yaparken, doktorun ameliyat ücreti ve özel oda farkı çıkarken ödeniyodu. hepsi tek tek yazar faturada evet. protezin ve ameliyat sonrası sütyenin ücretini de firmadan gelen kişiye ayrı ödüyosun. onun da faturasında yazar tek tek.hastaneden çıkarkenmi ücrret ödeniyo. faturada yazıyormu tek tek herşey
Teşekkür ederim avalonod da söylemiş aynı zamanda:)) bana çok dua edin bi boşluk olsun da hemen alsınlar100tl diye hatırlıyorum ödemeyi eşim yaptığı için aklımda kalmamış
hastanede taksit yapılıyormuş sanırım sadece 2000 civarındaki kısmı peşin olarak veriyoruz heralde..bi kısmını yatış yaparken ödüyosun. yanlış hatırlamıyosam oda ücreti ve hastane ameliyat ücreti yatış yaparken, doktorun ameliyat ücreti ve özel oda farkı çıkarken ödeniyodu. hepsi tek tek yazar faturada evet. protezin ve ameliyat sonrası sütyenin ücretini de firmadan gelen kişiye ayrı ödüyosun. onun da faturasında yazar tek tek.
hmmm. doğrudur cnm. o konuda bi bilgim yok ama zaten toplam masrafın 2000 tl kadarı protez ve sütyen tutuyo. geri kalanın 2000 tl sini peşin veriyosan geriye ne kaldı ki ???hastanede taksit yapılıyormuş sanırım sadece 2000 civarındaki kısmı peşin olarak veriyoruz heralde..
cnm ben muayeneye gittiğim gün hemen 6 gün sonrasına ameliyat günü aldığım için, bi de araya cmts-pzr giriyodu ve 4 günüm vardı. o yüzden tahlillerim hemen muayeneden sonra yapıldı. aç karnına değildim ben ama haldun bey yaşım çok olmadığı için tok da olsan çok bişey farketmez dedi. ama normalde aç olmak gerekiyo tabi. madem tahlil için tekrar gideceksin sen aç git sağlam olsun :)
hastanede taksit yapılıyormuş sanırım sadece 2000 civarındaki kısmı peşin olarak veriyoruz heralde..
hastanede taksit yapılıyormuş sanırım sadece 2000 civarındaki kısmı peşin olarak veriyoruz heralde..
ben ameliyata girerken de hiç heyecanlanmadım zaten. biraz rahatım galibaseninki güzel olmuş heyecan filan olmamaış
ben aç gidiyim o zaman.
ben ameliyata girerken de hiç heyecanlanmadım zaten. biraz rahatım galiba
bandajlarım 2 gece kaldı. 3. gün bandajı çıkarıp sütyeni giydirdi.senin bandajlar ne zaman çıktı canım
bandajlarım 2 gece kaldı. 3. gün bandajı çıkarıp sütyeni giydirdi.
100tl diye hatırlıyorum ödemeyi eşim yaptığı için aklımda kalmamış