ankara meme büyütme fiyatları

mayısa kadar mı:KK43: benim o kadar vaktim yok ama yine de numarasını msj olarak atabilirseniz arayıp görüşebilirim.) şekil alması derken o uzun bir süreç mi o süreçte hiç dokunamıyor musunuz.//

Başka bi arkadas görüşmüş 5 mayista çağırmış diğer doktorlarada bakabilirsiniz nosunu gonderdim mesaj kutunda
Yok yahu dokunabiliyorsun:KK1: protezin oturması 6 ay 1sene kadar sürüyormus sekil derken ondan bahsediyorum sizin hic bilginiz yok sanırım bakin burda cok aciklayici yazilar var bende burasi sayesinde bilgilendim vaktiniz varsa okuyun

sen nasılsın avalonod tamamen iyileştin mi memnun musun:)) Haldun bey yokmuş Fige hanımımı arasam sen asistanının numarasını vermiştin./ bir türlü cesaret edemiyorum ya:KK43::KK50::KK50:
evet ben tamamen iyileştim çok şükür. çok çok memnunum ben valla. ameliyat olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. haldun bey 1 hafta yok evet ve burdayken de çok yoğun bu ara ameliyatları. görüş bence figen hanımla. nasılsa haldun beyle de görüşeceksin ameliyata karar verirsen. çünkü birlikte çalışıyolar. ne var cesaret edemeyecek aaaa :KK1: hadi bak sonuçta mutlu olacaksın :KK16::KK16::KK16:

evet ben tamamen iyileştim çok şükür. çok çok memnunum ben valla. ameliyat olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. haldun bey 1 hafta yok evet ve burdayken de çok yoğun bu ara ameliyatları. görüş bence figen hanımla. nasılsa haldun beyle de görüşeceksin ameliyata karar verirsen. çünkü birlikte çalışıyolar. ne var cesaret edemeyecek aaaa :KK1: hadi bak sonuçta mutlu olacaksın :KK16::KK16::KK16:

Avalonod figen hocadan da randevu almalı mıyım ? Haldun hocaya muayeneye gittiğimde o da olur mu bunu ben mi sağlamalıyım ?

Direk Figen Hanım'dan almalısın randevu. Haldun bey Amerika'dan dönmüşse o da olur muayenede. Haldun Bey'den randevu alıp gidersen Figen hanım olmaz.

Çok sağol bunu bilmeseydim Figen Hocayla görüşemeyecektim muhtemelen. Nasıl ulaşabilirim telefonu varsa sende bana yollayabilir misin bugün görüşme yapmam lazım daha fazla geç kalmadannnn :18:

Bugün tatil cnm. Bugün görüşemezsin Figen hanımla. Cep numarası yok hastanedeki özel numarasını yollarım sana özelden. Yarın ararsın....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün tatil cnm. Bugün görüşemezsin Figen hanımla. Cep numarası yok hastanedeki özel numarasını yollarım sana özelden. Yarın ararsın....

Tamam bekliyorum :KK53: evet bugün tatil diyorum niye açmıyorlar telefonu :KK52:

Günaydın canım. Figen hanımın hastanedeki özel numarasını yollar mısın bana bugün arıcam,yine açan olmazsa hastaneye gidicem :KK3:

Direk Figen Hanım'dan almalısın randevu. Haldun bey Amerika'dan dönmüşse o da olur muayenede. Haldun Bey'den randevu alıp gidersen Figen hanım olmaz.

az önce hastaneyi aradım Haldun Bey gün vermişse bir daha randevu almanıza gerek yok,Figen Hanım da aynı gün burda.Doktorunuza söylediğinde ikisi muayene edecektir dediler. Napsam napsam...

az önce hastaneyi aradım Haldun Bey gün vermişse bir daha randevu almanıza gerek yok,Figen Hanım da aynı gün burda.Doktorunuza söylediğinde ikisi muayene edecektir dediler. Napsam napsam...
cnm özür dilerim cvp vermeye yeni fırsat bulabildim. dün gece yollamıştım ben sana figen hanımın numarasını zaten. ama ben haldun beyden randevu aldığın kısmı kaçırmışım :) haldun bey görecekese zaten boşver figen hocayı. boşa ayrı para verme. ben haldun beyin amerikadan dönüşünü beklemek istemiosun diye figen hanım dedim. zaten randevuyu almışsın problem yok :KK66: hadi hayırlı olsun şimdiden ....:KK49:

cnm özür dilerim cvp vermeye yeni fırsat bulabildim. dün gece yollamıştım ben sana figen hanımın numarasını zaten. ama ben haldun beyden randevu aldığın kısmı kaçırmışım :) haldun bey görecekese zaten boşver figen hocayı. boşa ayrı para verme. ben haldun beyin amerikadan dönüşünü beklemek istemiosun diye figen hanım dedim. zaten randevuyu almışsın problem yok :KK66: hadi hayırlı olsun şimdiden ....:KK49:

rica ederim hiç önemli değil ama mesajın gelmedi canım :KK17:

rica ederim hiç önemli değil ama mesajın gelmedi canım :KK17:

forumda bi sıkıntı var o zaman cnm yaa. bak yollamıştım oysa ki :KK50::KK50::KK50: $Adsýz.jpg

Kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum hacettepede ömer bey veya figen hanımın numarasını gndrblrmsnz bide göğüsaltı kesisinde belirgin bir iz kalıyor mu bu yıl yaptıranlar fiyat konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim

Bende figen hanımdan almıştım ama baya gecikmiş lacak ondan önce haldun beyden alabilir miyim acaba diye düşünüyorum sende numarası varsa yollayabilir misin? sen görüştün mü. nasıldı.

X