- 3 Nisan 2014
- 148
- 10
-
- Konu Sahibi sweetcherypie
Bende figen hanımdan almıştım ama baya gecikmiş lacak ondan önce haldun beyden alabilir miyim acaba diye düşünüyorum sende numarası varsa yollayabilir misin? sen görüştün mü. nasıldı.
Bende çarşambaya randevu aldım:)) hadi bakalım inşallah iyi geçer sonra bana da anlatırsın:)))Şimdi gidiyorum hastaneye she_facım
Şimdi gidiyorum hastaneye she_facım
Bende çarşambaya randevu aldım:)) hadi bakalım inşallah iyi geçer sonra bana da anlatırsın:)))
dönünce yaz mutlaka meark ederiz. hadi hayırlısı olsun inşallah
Bende hacettepeyi düşünüyorum kızlar ömer bey veya figen hanımın numarasını gönderirmisiniz birde fiyat konusunda bilgi verirmsnz kendimi ona göre ayarlıyçm özeldn gndrblrsnz çok endişeliyim yardımm lütfennnn
Rica ederim. Canim bende de bütçe sınırda olduğu için araştırma aşamasi sancılı geçti bu nedenle elomden geldiğince yardımcı olmaya calisiyorum. Devlet hasteneleinde sanırım 2000 tl ye yakın ameliyat ve muayene masrafi artı 1600-1800 arası da protez parası. Ben gidiş geliş ve konaklama masrafi da ödediğim için. 4500 den biraz fazlaya mal oldu. Tabi işin icine hocaların ozelt muayenesi girince rakam biraz artar.Teşekkürler gecimszkızBu benim çookkk hayalini kurduğum bişey araştırma aşamasındayım şuan bütçemi denkleştirmeye çalışıyorum sitede genelde geçen yıl yaptranlar var bu sene hacettepede estetik fytları değişmiş galiba.Arkadaşım nebil bozdoğana yaptrdı çok iyi bir doktor fkt pahalı oyüzden hacettepeyi düşündüm bende ! Bu yıl ki fiyatlardan bilgisi olan var mı ? Ameliyatını yeni olan. 3-3,5 bin maximum 4'ü geçmemesi lazım :|
Bende yıllar sonra kavuştum hayalime umarım sen de en kisa zamanda kavuşursun herşey gönlünce olurTeşekkürler gecimszkızBu benim çookkk hayalini kurduğum bişey araştırma aşamasındayım şuan bütçemi denkleştirmeye çalışıyorum sitede genelde geçen yıl yaptranlar var bu sene hacettepede estetik fytları değişmiş galiba.Arkadaşım nebil bozdoğana yaptrdı çok iyi bir doktor fkt pahalı oyüzden hacettepeyi düşündüm bende ! Bu yıl ki fiyatlardan bilgisi olan var mı ? Ameliyatını yeni olan. 3-3,5 bin maximum 4'ü geçmemesi lazım :|
bişeyi sormayı unutmuşum muayene ücreti ödedin mi? Ne kadardı?Açtığım konuya yazıyorum arkadaşlar burayı işgal etmeyeyim..
Bende çarşambaya randevu aldım:)) hadi bakalım inşallah iyi geçer sonra bana da anlatırsın:)))
sanırım muayenen yarın değil mi tatlım? bize de olan biteni yaz olur mu ?
sanırım muayenen yarın değil mi tatlım? bize de olan biteni yaz olur mu ?
Bugün Muayenemi oldum:)) Öncelikler Haldun Hoca çok hoş bir insan ve işini iyi bilen birisi her haliyle belli. Ben zaten kafamda şu olsun bu olsun diye gitmedim o noktada hocaya bırakmayı tercih ettim. Benim göğüs kafesim dar ve derim ince olduğu için ancak 250-300 cc olabilir dedi. Meme altı kesisi ile olacak ve dual plan yapılacak. yaşlaşık 4500 civarında tutacak. Bir gün hastanede kalacağım. Aklıma gelenler bunlar
o kısmı biraz sıkıntılı uzunca bir süre boşluk yokmuş ama eğer ameliyata gelmeyen hasta olursa hemen arayacaklar bazen öyle durumlar oluyormuş://hayırlı olsun şimdiden bende senin gibi herşeyi haldun beye bırakmıştım :)
ameliyat tarihi bellimi?
o kısmı biraz sıkıntılı uzunca bir süre boşluk yokmuş ama eğer ameliyata gelmeyen hasta olursa hemen arayacaklar bazen öyle durumlar oluyormuş://
inşallah çok beklemezsin hakkında hayırlısı olsun
beklemek çok sinir bozucu
bişeyi sormayı unutmuşum muayene ücreti ödedin mi? Ne kadardı?
evet kesinlikle olsun bitsin hemen iyileşeyim istiyorum:)) bişey sormak istiyorum doktor ilk gün hastanede kalman daha iyi olur dedi sen de mi öyle yaptın? bir de yanında birisi olursa daha rahat olur dedi. İlla bayan olması gerekiyor mu nişanlım olsa olur mu? yani tuvalete falan tek gidebiliyor musun.
Tek kişilik oda ücreti ne kadar biliyor musun bütçemin sınırlarını çoktan aştım daben bir gece kaldım serumla birlikte ağrı kesici veriyorlar sabaha kadar kontrol ediyorlar rahat geçiriyorsun
özel odada kaldım tek kişilik annem yanımdaydı sende özel oda isteğini belirtirsen nişanlın kalabılır diğer odaları görmedim ama 3er 6 kişilik heralde orda kalamaz ilk gece yardımsız tuvalete gidemezsin zor olur