ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

bence gitmelisin. kendin gör nasıl bir doktor vs. oan göre karar ver en azından gitmedim görmedim demezsin aklında kalmaz. bende gidicem.

oyy oyy iyice kafam şaştıııı aksam bes te randevum bır aydır beklıyorum ne yapsam kıı bı d eıkız (
Selam ben banu hanima gidiyorum bir yakinimizda onda dogum yapti cok memnun kaldilar oncedende bahsetmistim bu forumda biraz aceleci bir bayan sabahtan gidince gercekten cok daha ilgili oluyor aklinizda olsun

ben de gıdeyım bır aydır beklıyorum aklımda kalmasın.. olmadı sonra dr değiştiririm..ama dogumu medıcal de dusunuyorum. devlette cok sıkıntı diger ozeller de daha pahalı(

batıkent de ılk umut tıp merkezında rumeysa hanım a gıttım harıka ılgılendı.. keske dogum olsaydı gözümü kırpmadan yapardım. yarım saat ayrıntılı ultrasyon gıbı bebeklerı ınceledeı. her seylerini ve medıcal park da banu hanım ın adını verdı. bakalım aylın olmazsa banu ya gıderım ya da ahmet suha bey e ...hakkımızda hayırlıısı olsunn

sen kıme gıdeceksın baharkokulum..
bende ertan beyi düşünüyorum burdaki yorumlardan onu önerenler olmuştu. aylin hanımı da eledim açıkçası bır akdasımızın başına gelen kötü olaylardan ötürü. banu hn içinde ilgisiz soğuk dıyolar ne yapcam bilemedim sen bir git gelde fikirlerini bizimle paylaş :)

ilk umutun muayene ücreti ne kadar acaba bende gitmek istiyorum aylin hanımın 2 dklık ultrasonlarında bebeğimi göremiyorum doya doya göreyim..

canım on ıkı tl ıle bırlıkte 40 tl.. rumeysa hanım harıka bır kadın cok guzel baktı.. ılk oldugu ıcın mıydı hep oyle mı bakar bilmiyorum..
dun de ıste aylın hanım a gıttım. oyle abarttıkları kadar cok da hızlı degıldı. guzelce olctu bıctı.. boyunu kılosunu sordum soyledı. bız de baktık.. durusunu goruyor musun falan dedı gösterdı. oncekı tahlılere baktı. kalsıyum falan yazdı. oyle .. ben lokman hekım de elıf hanım ada gıtmıştım. ınan elıf hanım daha hızlıydı.. benım aylın hanım a ıçım ısındı. becerıklı bır kadaın gıbı geldı.. korıdorda ertan bey ı de gordum o daha genc geldı. ama guler yuzlu bırıne benzıyordu. dınlenme odasında 4 kısıydık hepsı de aylın hanım ı beklıyordu

teşekkürler cevap için. ben de bugün saat üçe randevu aldım rumeysa hanıma. bakalım 14. haftadayız belki cinsiyeti öğreniriz:)

rumeysa hanıma gittim harika ötesi bi muayeneydi yarım saat kalmışızdır ultrasonda tek tek herşeyine baktı kalp odacıklarına midesine eline ayağına hareketlerine. çok keyifliydi. en yakın zamanda eşimle de gidip rumeysa hanımda baabğimizi görmek istiyoruz. medikale devam edeceğim ama aradığım ilgiyi rumeysa hanımda bulduğumdan ayda bir ona da gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…