- 25 Ağustos 2014
- 84
- 34
- Konu Sahibi kamikaze06
Ümit beyin muayene ücreti 177 tlmuayne ücreti ne kadar acaba sincandaki 92tl miş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümit beyin muayene ücreti 177 tlmuayne ücreti ne kadar acaba sincandaki 92tl miş
nasıl biri acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum cvp yazarsan sevinirimBen Ertan beye gidiyorum çok memnunum kendisinden inş hep böyle devam eder
Ben Ertan beye gidiyorum , kendisinden memnunum doğumumda yaklaştı yazarım inşallah
çok sevinirim inşallah kolay doğumun olur. peki kendisi doğumuna girecekmi aradığında ulaşabiliyor musun ben yarın ilk defa gidicem. okdr para verip sonra da hüsrana uğramakta istemiyorum teşekkür ederim cevabın için.Ben Ertan beye gidiyorum , kendisinden memnunum doğumumda yaklaştı yazarım inşallah
Canım doğum şeklin ile ilgili ne dedi?Sezaryen ya da normal?Ben Ertan beye gidiyorum , kendisinden memnunum doğumumda yaklaştı yazarım inşallah
normal istiyorum dedim not aldı normali bekliyoruz cnmCanım doğum şeklin ile ilgili ne dedi?Sezaryen ya da normal?
aslında benim fikrimi değiştirende sizin yazdıklarınız oldu okudum yazdıklarınızı öncelikle başınız sağ olsun. haklısınız ama işte sırf eve yakın ve temiz olmasından dolayı gitsemmi diye düşünüyorum bir taraftan da sizin yaşadıklarınız aklıma geliyor o nedenle ben zaten aylin hn direk kafamdan sildim. iyidir veya değildir ama okuduklarımdan sonra bende otomatikmen kadına karşı olumsuz bır sonuç doğdu.Artık biraz uyanın allah aşkına paranızla ulaşılmaz yapmayın insanları
Ben çok memnunum canım bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim kendisine arkadaşım doğumda yaptı çok memnun kaldı. Odasına girer girmez pozitif bir enerjiyle karşılıyor ultrason sırasında nelere baktığını sana da göstererek anlatıyor. Sorunuz var mı diye soruyor ve uzun uzun anlatıyor. 4 kez gittim kendisine hepsinde de gayet ilgiliydi. Telefonunu verdi mesaj atıyorum bir şey soracağım zaman sonra dönüyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yaşamadık :) ben tavsiye ederim.nasıl biri acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum cvp yazarsan sevinirim
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. henüz daha gitmedim bugun gidecektim aslında işim çıktı. aylin hn eledim burdaki bir arkadaşımızın yazdıkları üzerine peki senin doğumun ne zaman. benim muhtemelen ağustos sonuna doğru. şimdi 29.haftamdayım. 32.den haftadan sonra gitsem doğuma kadar doğumuma da girer heralde. ben dün telle fiyatları sordum doğum 2775 sezeryanda+normal de aynıymış. bir gece yatmak dahil. muayane de 112 tl imiş. doğrumuBen çok memnunum canım bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim kendisine arkadaşım doğumda yaptı çok memnun kaldı. Odasına girer girmez pozitif bir enerjiyle karşılıyor ultrason sırasında nelere baktığını sana da göstererek anlatıyor. Sorunuz var mı diye soruyor ve uzun uzun anlatıyor. 4 kez gittim kendisine hepsinde de gayet ilgiliydi. Telefonunu verdi mesaj atıyorum bir şey soracağım zaman sonra dönüyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yaşamadık :) ben tavsiye ederim.
Rica ederim canım ne demek benim doğumum kasım başında ben sağlık sigortası yaptırdım canım sadece 12 lira katkı payı veriyorum ama daha önce fiyat alanlar olmuştu sana söyledikleri gibi sanırım fiyatlarteşekkür ederim canım içimi rahatlattın. henüz daha gitmedim bugun gidecektim aslında işim çıktı. aylin hn eledim burdaki bir arkadaşımızın yazdıkları üzerine peki senin doğumun ne zaman. benim muhtemelen ağustos sonuna doğru. şimdi 29.haftamdayım. 32.den haftadan sonra gitsem doğuma kadar doğumuma da girer heralde. ben dün telle fiyatları sordum doğum 2775 sezeryanda+normal de aynıymış. bir gece yatmak dahil. muayane de 112 tl imiş. doğrumu
teşekkür ederim hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizinRica ederim canım ne demek benim doğumum kasım başında ben sağlık sigortası yaptırdım canım sadece 12 lira katkı payı veriyorum ama daha önce fiyat alanlar olmuştu sana söyledikleri gibi sanırım fiyatlar
aylin hanımı eledim zaten senden sonra ertan beye gidip memnun olan arkadaşlar varmış. gerçi ben daha hiç gitmedim hiçbirine. sadece hastaneye gitmişliğim orada amelıyat olan yiğenim var. doktorların hemşirelerin ilgileri ve hastanenin temiz oluşu beni bir an da bende burda mı yapsam doğumumu diye düşündüm. kararsız kaldım az zamanım kaldı napcam ben yaAylin hanımda iki dakikada muayane eder 38.haftamda aylin hanım yurtdısına gitti doğum ne olacak dedim olursa o hafta içinde özge öztürk yaptırır dedi yani aylin hnm 162 tl verdiniz diye doğumu o kesin yaptırmıyo hamileliğim boyunca medicalparkta karsılastıgım sorunlar ister ciddiye alırsınız ister almazsınız arkadaşlar testleri yaptırırsın biz arıcaz hic merak etmeyin derler aramazlar ararsın cok yogun musait değil derler dort gün boyunca sabah 9 da öglen 12 de aksam 5 de her saat aradıgımı bilirim not alıyoruz hemen size ulasacaklar cok yoğunlar
Rabbim herkese hayırlo doğumlar nasip etsin herkes sagsalim kucagına almayı nasip etsin ben yavrumsuz kucagı boş cıktım rabbim kimseye yasatmasıb
böyle demeyin çok üzüldüm sizin adınıza. bu acının bir tarifi olamaz. bir daha olur allah canınızı sağ etsin. iyi dilekleriniz için teşekkürler