ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım . medical parkta doğum yapmayı düşünüyorum. ama kontrole henüz hiç oraya gitmedim. dün aradım doktordan doktora fiyat farkı var bana çok saçma geldi. aylin hn mesala 162 tl iken diğerleri 112 tl. neye göre fiyat politikası uyguluyorlar onu da anlamadım. ama yıne de eve yakın olması nedeniyle orayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım. doğum yapan arkadaşalar varmı ve hangi doktora gitmeliyim.?

Ben Ertan beye gidiyorum , kendisinden memnunum doğumumda yaklaştı yazarım inşallah
Ben Ertan beye gidiyorum , kendisinden memnunum doğumumda yaklaştı yazarım inşallah
çok sevinirim inşallah kolay doğumun olur. peki kendisi doğumuna girecekmi aradığında ulaşabiliyor musun ben yarın ilk defa gidicem. okdr para verip sonra da hüsrana uğramakta istemiyorum teşekkür ederim cevabın için.

arkadslarr ben de kafayı yıcem bu dr derdınden.. yarın aylın hanım a ılk randevum var gıtsem mı gıtmesem mı arada kaldım.. acelecıyse ne ıse yarar o kadar para verıyoruz.. ahmet suha bey nasıl kı acaba bılgısı olan var mıııı :KK43:((

15 mayısta aylin hanımda doğum yaptım daha önce yazdım basıma gelenleri 80. Sayfalarda arkadaşlar paranızla rezil olmakta ısrarcısınız anladıgım kadarıyla takıplerim de aylin hanımdaydı tlf kesinlikle ulasamazsın aradıgında ara der yalan ulasılamaz doğuöa gittim 12 de 3 bucukda anca geldi ve bebeğimi kaybettim kakasını yutmus bekledim orda hanımın gelmesini

Artık biraz uyanın allah aşkına paranızla ulaşılmaz yapmayın insanları
aslında benim fikrimi değiştirende sizin yazdıklarınız oldu okudum yazdıklarınızı öncelikle başınız sağ olsun. haklısınız ama işte sırf eve yakın ve temiz olmasından dolayı gitsemmi diye düşünüyorum bir taraftan da sizin yaşadıklarınız aklıma geliyor o nedenle ben zaten aylin hn direk kafamdan sildim. iyidir veya değildir ama okuduklarımdan sonra bende otomatikmen kadına karşı olumsuz bır sonuç doğdu. :KK43:

nasıl biri acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum cvp yazarsan sevinirim
Ben çok memnunum canım bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim kendisine arkadaşım doğumda yaptı çok memnun kaldı. Odasına girer girmez pozitif bir enerjiyle karşılıyor ultrason sırasında nelere baktığını sana da göstererek anlatıyor. Sorunuz var mı diye soruyor ve uzun uzun anlatıyor. 4 kez gittim kendisine hepsinde de gayet ilgiliydi. Telefonunu verdi mesaj atıyorum bir şey soracağım zaman sonra dönüyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yaşamadık :) ben tavsiye ederim.

Ben çok memnunum canım bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim kendisine arkadaşım doğumda yaptı çok memnun kaldı. Odasına girer girmez pozitif bir enerjiyle karşılıyor ultrason sırasında nelere baktığını sana da göstererek anlatıyor. Sorunuz var mı diye soruyor ve uzun uzun anlatıyor. 4 kez gittim kendisine hepsinde de gayet ilgiliydi. Telefonunu verdi mesaj atıyorum bir şey soracağım zaman sonra dönüyor çok şükür şimdilik bir sıkıntı yaşamadık :) ben tavsiye ederim.
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. henüz daha gitmedim bugun gidecektim aslında işim çıktı. aylin hn eledim burdaki bir arkadaşımızın yazdıkları üzerine peki senin doğumun ne zaman. benim muhtemelen ağustos sonuna doğru. şimdi 29.haftamdayım. 32.den haftadan sonra gitsem doğuma kadar doğumuma da girer heralde. ben dün telle fiyatları sordum doğum 2775 sezeryanda+normal de aynıymış. bir gece yatmak dahil. muayane de 112 tl imiş. doğrumu

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. henüz daha gitmedim bugun gidecektim aslında işim çıktı. aylin hn eledim burdaki bir arkadaşımızın yazdıkları üzerine peki senin doğumun ne zaman. benim muhtemelen ağustos sonuna doğru. şimdi 29.haftamdayım. 32.den haftadan sonra gitsem doğuma kadar doğumuma da girer heralde. ben dün telle fiyatları sordum doğum 2775 sezeryanda+normal de aynıymış. bir gece yatmak dahil. muayane de 112 tl imiş. doğrumu
Rica ederim canım ne demek benim doğumum kasım başında ben sağlık sigortası yaptırdım canım sadece 12 lira katkı payı veriyorum ama daha önce fiyat alanlar olmuştu sana söyledikleri gibi sanırım fiyatlar

Aylin hanımda iki dakikada muayane eder 38.haftamda aylin hanım yurtdısına gitti doğum ne olacak dedim olursa o hafta içinde özge öztürk yaptırır dedi yani aylin hnm 162 tl verdiniz diye doğumu o kesin yaptırmıyo hamileliğim boyunca medicalparkta karsılastıgım sorunlar ister ciddiye alırsınız ister almazsınız arkadaşlar testleri yaptırırsın biz arıcaz hic merak etmeyin derler aramazlar ararsın cok yogun musait değil derler dort gün boyunca sabah 9 da öglen 12 de aksam 5 de her saat aradıgımı bilirim not alıyoruz hemen size ulasacaklar cok yoğunlar

Doğumuma kesin girecek diye aldanmayın garantisi yok tam bir rezalet medicalpark

Rica ederim canım ne demek benim doğumum kasım başında ben sağlık sigortası yaptırdım canım sadece 12 lira katkı payı veriyorum ama daha önce fiyat alanlar olmuştu sana söyledikleri gibi sanırım fiyatlar
teşekkür ederim hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin

Aylin hanımda iki dakikada muayane eder 38.haftamda aylin hanım yurtdısına gitti doğum ne olacak dedim olursa o hafta içinde özge öztürk yaptırır dedi yani aylin hnm 162 tl verdiniz diye doğumu o kesin yaptırmıyo hamileliğim boyunca medicalparkta karsılastıgım sorunlar ister ciddiye alırsınız ister almazsınız arkadaşlar testleri yaptırırsın biz arıcaz hic merak etmeyin derler aramazlar ararsın cok yogun musait değil derler dort gün boyunca sabah 9 da öglen 12 de aksam 5 de her saat aradıgımı bilirim not alıyoruz hemen size ulasacaklar cok yoğunlar
aylin hanımı eledim zaten senden sonra ertan beye gidip memnun olan arkadaşlar varmış. gerçi ben daha hiç gitmedim hiçbirine. sadece hastaneye gitmişliğim orada amelıyat olan yiğenim var. doktorların hemşirelerin ilgileri ve hastanenin temiz oluşu beni bir an da bende burda mı yapsam doğumumu diye düşündüm. kararsız kaldım az zamanım kaldı napcam ben ya :KK43:

Rabbim herkese hayırlo doğumlar nasip etsin herkes sagsalim kucagına almayı nasip etsin ben yavrumsuz kucagı boş cıktım rabbim kimseye yasatmasın

Rabbim herkese hayırlo doğumlar nasip etsin herkes sagsalim kucagına almayı nasip etsin ben yavrumsuz kucagı boş cıktım rabbim kimseye yasatmasıb
böyle demeyin çok üzüldüm sizin adınıza. bu acının bir tarifi olamaz.:KK43::KK43: bir daha olur allah canınızı sağ etsin. iyi dilekleriniz için teşekkürler

X