geçtiğimiz ay normal doğumla bebeğim dünyaya geldi. doktorumuz aylin hanımdı. bebeğimin doğumu haftasonuna denk geldiği için önce nöbetçi doktor ilgilendi benimle ki nöbetçi doktor maalesef erkekti ve bu beni hiç iyi hissettirmedi muayenelerde.kontrollerde bayan doktor olsun diye onca para verip yine bu hissi yaşamak hoş değildi hazırlıklı olmanızda fayda var bu fikre. sonra doğumun yaklaştığını anladıklarında aylin hanımı aradılar ve yarım saat içinde hastanede oldu. o geldikten 2 saat sonrada doğum gerçekleşti ve bu süreci ebeler yönlendirdiler hep. pazar günü olduğu için hastane çok tenhaydı bu sebeple ebeler yakinen ilgilendiler aylin hanım son dakikalarda eşlik etti diyebilirm. o sebeple her şeyin normal seyrettği bir doğumda doktorlara çok da bir iş düşmüyor. ama genel olarak motive edici ve cana yakın davrandı bu süreçte bize. biz genel olarak memnun kaldık her şeyden fakat iyiki haftasonu dünyaya gelmiş bebeğim dedim çünkü bir sonraki gün o kadar yoğunduki hastane eminim pazartesiye denk gelseydim bu kadar ilgi alaka göremezdim.