ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Çok geçmiş olsun ama hangi sebeple sizi suçlu çıkardılar?
3gun dogumhanede yattim enfeksiyon kapmisim ateslendigimde test yapmadan dogumu baslatmislar bebek dogdugunda enfeksiyon ona gecmis ayrica kakasini yapmis cok hirpalanmis falan falan falan ilk otopsi sonicunda hastane suclu cikti itiraz ettiler 2.raporda annenin kanindaki enfeksiyondan oldu diye anne suclu cikti

3gun dogumhanede yattim enfeksiyon kapmisim ateslendigimde test yapmadan dogumu baslatmislar bebek dogdugunda enfeksiyon ona gecmis ayrica kakasini yapmis cok hirpalanmis falan falan falan ilk otopsi sonicunda hastane suclu cikti itiraz ettiler 2.raporda annenin kanindaki enfeksiyondan oldu diye anne suclu cikti
Tövbe est. bu nası yüzsüzlük, doğumhanede keyfinizden yatıp da bilerek mi hastane enfeksiyonu kapmışsınız. İnsanın arkası sağlam olmadan ne adalet ne hak ne hukuk, yazıklar olsun bu kadar acı yaşayan insana böyle yapılır mı

Tövbe est. bu nası yüzsüzlük, doğumhanede keyfinizden yatıp da bilerek mi hastane enfeksiyonu kapmışsınız. İnsanın arkası sağlam olmadan ne adalet ne hak ne hukuk, yazıklar olsun bu kadar acı yaşayan insana böyle yapılır mı

Yaşadıklarınız çok zor, çok büyük bir üzüntüyle okudum. Allahtan gelene muhakkak kimse engel olamaz ama bu ihmaller ve ilgisizlikler zincirine maruz kalmamak için özel hastaneye gidiyoruz. Arkadaşlar sorunsuz giden hamileliği ben de doğurturum. önemli olan böyle istisnai durumlara sahip çıkabilmek. yoksa hepimiz herhangi bir hastaneye gidebilirdik. ihtiyacım olduğunda doktorun yanımda olması lazım. telefonla ulaşabilmem lazım. kadın doğumcular zaten para basıyorlar. gece doğuma gitmiyim, telefonuma bakmıyım diyorsan cildiyeci falan olacaktın. kadın doğumcuysan 24 saatin hastanın olduğunu zaten biliyorsun demektir. ilk hamileliği olanlar gerçekten dekora kapıya bacaya kanmayın. bile bile buraya gidilmez. artık bu kadar şeyi okuduktan sonra da muhakkak herkesin kendi tercihi.
Mahkemeye verilmeleri gerek. Sağlık bakanlığına da şikayet edin bence. bu hafta ben bu hastaneyi sağlık bakanlığına da şikayet ettim şikayetvar.com a da yazdım. bişey çıksın çıkmasın. zaten buralar özel hastane istediği gibi yazacak. kendini tabii ki suçlu göstermez. ama lütfen yanlarına kalmasın. bir kişi bile uyansa bir kişiyi bile kurtarsanız kardır.

Yaşadıklarınız çok zor, çok büyük bir üzüntüyle okudum. Allahtan gelene muhakkak kimse engel olamaz ama bu ihmaller ve ilgisizlikler zincirine maruz kalmamak için özel hastaneye gidiyoruz. Arkadaşlar sorunsuz giden hamileliği ben de doğurturum. önemli olan böyle istisnai durumlara sahip çıkabilmek. yoksa hepimiz herhangi bir hastaneye gidebilirdik. ihtiyacım olduğunda doktorun yanımda olması lazım. telefonla ulaşabilmem lazım. kadın doğumcular zaten para basıyorlar. gece doğuma gitmiyim, telefonuma bakmıyım diyorsan cildiyeci falan olacaktın. kadın doğumcuysan 24 saatin hastanın olduğunu zaten biliyorsun demektir. ilk hamileliği olanlar gerçekten dekora kapıya bacaya kanmayın. bile bile buraya gidilmez. artık bu kadar şeyi okuduktan sonra da muhakkak herkesin kendi tercihi.
Mahkemeye verilmeleri gerek. Sağlık bakanlığına da şikayet edin bence. bu hafta ben bu hastaneyi sağlık bakanlığına da şikayet ettim şikayetvar.com a da yazdım. bişey çıksın çıkmasın. zaten buralar özel hastane istediği gibi yazacak. kendini tabii ki suçlu göstermez. ama lütfen yanlarına kalmasın. bir kişi bile uyansa bir kişiyi bile kurtarsanız kardır.
arkadaşım her harfine katılıyorum. artık bir son bulmalı. burda kendi içimizde bile hastaneye dr toz kondurmuyoruz. ateş düstüğü yeri yakıyor. ölüm Allah ın takdiri ancak bazı tedbirlerinde alınması gerekiyor. ne yazıkki günümüzde can ın bir kıymeti kalmamış. eğer dr san ve doğum yapacak hastan varsa yatmayacaksın kardeşim. senin uykundan daha kıymetli değil !!! ya da bu işi yapmayacaksın!!!

Dahasi da var dogum aninda bebegi o halde gorunce doktor panikleyip iyice beklemeden dikis attigi icin plesantanin parcasini rahimde unuttu dogumdan sonra bayginlik gecirince anlasildi tekrar dovumhaneye alindim ve o parca canli canlu bagira bagira cikarildi enfeksiyon rahmi sardi bir suru sey sonucunda rahminin alinmadivina dua et dediler yuzsuzce...2.gebeligimde ozele gittim hamdolsun sorunsuz birsekilde bebegimi kucagima aldim simdi 3.de aylin hanima gidiuorum 30haftalik olduk yasadigim bunca olana ragmen once Allaha sonra aylin hanima guveniyorum tum sikintilarimi dinledi mesajlarima geri donuyor kontrollerimde bir sikintim yok hem zekai tahirde kontrol oluyorum hem aylin hanimda ben memnunum su an insallah bebeklerimizi sag salim hayidlisiyla kucagimiza aliriz

arkadaşım her harfine katılıyorum. artık bir son bulmalı. burda kendi içimizde bile hastaneye dr toz kondurmuyoruz. ateş düstüğü yeri yakıyor. ölüm Allah ın takdiri ancak bazı tedbirlerinde alınması gerekiyor. ne yazıkki günümüzde can ın bir kıymeti kalmamış. eğer dr san ve doğum yapacak hastan varsa yatmayacaksın kardeşim. senin uykundan daha kıymetli değil !!! ya da bu işi yapmayacaksın!!!

Bu forumu yıllardır okurum bu hastanede yaşadıklarımı insanlar bilsin yanlarına kalmasın diye üye oldum.
ayrıca herkes bilsin ki hiçbir doktora hastaneye zaten tamamen teslim olayın. çok güzel kitaplar kaynaklar var. heryerden okuyun. ankaranın ortasında lüks hastane yapıp insana cahil muamelesi yapıyorlar. iyisiyle kötüsüyle her hamileliğin her haftasını ve özellikle doğum sonrasını da okuyun araştırın derim.
önceki doktorumdan o kadar memnun kalmıştım ki. doğumdan sonra üç ay içinde regl olmam gerektiğini, olmazsan vereceği adet söktürücüyü içip kendisine muayeneye gelmem gerektiğini söyledi. önüme gelen herkese sordum herkes yok öyle birşey dedi. doğumdan sonra meğerse özellikle emziriyorsanız hemen adet olunmuyormuş. nitekim doğumdan sonra 9 ay adet olmadım. sırf bu yanlış bilgilendirmesi yüzünden inat ettim bu hamileliğimde kendisine gitmiyorum. affetmeyin bunlar basit hatalar değil. bir insanın hayatı bir kadının psikolojisi söz konusu. çiğnetmeyin.

39+2de doğum yaptım ve pazartesi günü kontroldeydim aylin hnm hersey normal dedi ve böyle bebeğin kakasını yapıp yutma olasılıgından bahsetmedi 38 haftadan sonra bebek büyüdüğü için bu olası bir tehlikeymıs eger soyleseydı suni sancı yada sezeryanla doğuma direk girerdim gec kalınmıs miadı dolmus bebeklerin nst de cok iyi takip edilip bekletilmesi gerekiyo tamamen bir ihmal yüzünden kızımdan oldum lütfen tüm hamileler dikkat etsin bu haftalardan sonra normal doğumu bekliyorsanız nst ve 2 gunde bır takıp önemli

Canım başın sağolsun Allah sabır versin. Bir ihmal varsa peşini bırakma hakkını sonuna kadar ara.

Bence bunlar biraz da doktorun zahmet edip hastaneye gelmek istememesinden ve nöbetçi doktorun konuya hakim olmamasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla bizim de hastaneye tonlarca para bayılan insanlar olarak kadın doğumcuların nöbete kalması yönünde baskı yapmamız gerekiyor, diye düşünüyorum. Ne dersiniz topluca mail falan mı atsak şikayet kutusuna mı yazsak?

evet nöbetçi doktor gündüz muayane alan bir dr değil suyumu patlattıklarında anlaşıldı normalde seffaf su gelir benım kahve rengiydi ama o kadar rol yaptılarki doğumdan cıkana kadar anlamadık terslik oldugunu sonlarında anladık onda da o heyecan ınsan yakıstıramıyo aklına gelmiyo yine bebeğimi saglıklı alıcam kucagıma cıkıcam sandım cunku acıklama yapmadılar durum tehlikeli diye
Basin sagolsun arkadasim gercekten seni benim gibi bebegini kaybedenler daha iyi anlar. Acin cok buyuk. Allah sabir versin. Rabbim ne yazdiysa o oluyor. Imsallah bir daha yasamayiz boyle seyler

39+2de doğum yaptım ve pazartesi günü kontroldeydim aylin hnm hersey normal dedi ve böyle bebeğin kakasını yapıp yutma olasılıgından bahsetmedi 38 haftadan sonra bebek büyüdüğü için bu olası bir tehlikeymıs eger soyleseydı suni sancı yada sezeryanla doğuma direk girerdim gec kalınmıs miadı dolmus bebeklerin nst de cok iyi takip edilip bekletilmesi gerekiyo tamamen bir ihmal yüzünden kızımdan oldum lütfen tüm hamileler dikkat etsin bu haftalardan sonra normal doğumu bekliyorsanız nst ve 2 gunde bır takıp önemli
Canım başın sağolsun .çok üzüldüm rabbim sana sabir versin.bende 18 nisanda banu hanımda doğum yaptım.normal doğumdu.aylın hanim neden geç geldi acaba.banu hanim ben hastaneye geldikten yarın saat sonra gelmişti. saat sabaha karşı 4 tu .benim 3.doğumundu belki ondan ama seninkinin de hareketleri yokmuş bence acil çağırmaları lazımdı.bende 40+6 günken doğurdum banu hanım başımda bekledi doğuma kadar hatta doğumda biraz zorlandım bebek strese girdimi kalp atışları nasıl diye dinlemişlerdi.kaderde bunları yaşaman varmış ama ihmal varsada cezalarını ceksinler.

Son düzenleme:
Canım başın sağolsun .çok üzüldüm rabbim sana sabir versin.bende 18 nisanda banu hanımda doğum yaptım.normal doğumdu.aylın hanim neden geç geldi acaba.banu hanim ben hastaneye geldikten yarın saat sonra gelmişti. saat sabaha karşı 4 tu .benim 3.doğumundu belki ondan ama seninkinin de hareketleri yokmuş bence acil çağırmaları lazımdı.bende 40+6 günken doğurdum banu hanım başımda bekledi doğuma kadar hatta doğumda biraz zorlandım bebek strese girdimi kalp atışları nasıl diye dinlemişlerdi.kaderde bunları yaşaman varmış ama ihmal varsada cezalarını ceksinler.
Endişelerimi giderdiniz vallahi çok teşekkür ederim. Banu hanımda doğum yapan kimse yazmamıştı heralde endişeliydim çok

Endişelerimi giderdiniz vallahi çok teşekkür ederim. Banu hanımda doğum yapan kimse yazmamıştı heralde endişeliydim çok
Rica ederim daha ayrıntılı yazmıştım doğumumu önceki sayfalarda oradanda okuyabilirsiniz ben çok memNun kaldim.inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginizi

Rica ederim daha ayrıntılı yazmıştım doğumumu önceki sayfalarda oradanda okuyabilirsiniz ben çok memNun kaldim.inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeginizi
Tamam şimdi tekrar okuyunca hatırladım teşekkür ederim :) çıkmış aklımdan onca yazının arasında :)

Merhaba,
Ben de Banu hanım a gidiyorum en başından beri daha yeni yeni ısınmaya başladık:) Haftaya bende Ali İpek'e gidicem nasıl geçti senin randevun? eşleri de alıyorlar mı? Biraz detyalı bilgi verebilirmisin? Çok teşekkürler
merhaba ben de banu hanıma bir muayene oldum tam ısınamadım nedense :KK43: telefonunu verdi verirken üstüne basa basa sadece acil durumlar için arayın yoksa hastaneden arayın dedi bi de çok hızlı konısuyor hersey paldır küldür oluyor bitiyor hiçbişey anlamadım çooooookkkk kararsızım koruya mı gitsem acaba ? hep böyle mi muayeneler ?

merhaba ben de banu hanıma bir muayene oldum tam ısınamadım nedense :KK43: telefonunu verdi verirken üstüne basa basa sadece acil durumlar için arayın yoksa hastaneden arayın dedi bi de çok hızlı konısuyor hersey paldır küldür oluyor bitiyor hiçbişey anlamadım çooooookkkk kararsızım koruya mı gitsem acaba ? hep böyle mi muayeneler ?
Selam canım bende banu hanıma gidiyorum seninle aynı fikirdeyim gerçekten o kadar aceleciki insan sormak istediklerini bile unutuyor benim birazda problemli gidiyor iyice tereddüte düştüm başka dr mu araştırsam diye :KK43: hep öyle muayneler ne yazıkki

Selam canım bende banu hanıma gidiyorum seninle aynı fikirdeyim gerçekten o kadar aceleciki insan sormak istediklerini bile unutuyor benim birazda problemli gidiyor iyice tereddüte düştüm başka dr mu araştırsam diye :KK43: hep öyle muayneler ne yazıkki
evet biz de soracaklarımızın yarısını unuttuk ayrıca cinsiyeti de pat diye söyledi sonra da kesin defil 3 hafta sonraki muayenede tam net söylerim dedi madem ama yüzde doksan dedi sonra siz yine de bişey almayın dedi bu ne dedim ya o zaman kontrol randevusuna cagırın ben simdi 3 hafta cinsiyet düsünerek gecircem kesinse söyleseydi yyanında da sekreter var ebe yok tuhafıma gitti

Yanindaki hemsiresidir bence cinsiyetten emin olamayinca hepsi oyle yapiyor bende dogru tahmin etti dikkatli bi dr aslinda baya inceliyor ama aciklama yapmiyor iste oyle oluncada insan tatmin olamiyor

3 hafta sonrasına ucret oduycen cunku canım:KK43: banada aylın hanım demıstı 12. haftamda ne dedıysede 17 de o cıktı. sız kımseye soylemeyın dedı ama ben herkese soyledım. sonucta net deılse nıye soyluyosun kı demı. bekle de tam acmıyo falan de. hatta nette sureklı arastrmıstım dogru mu cıkar falan dıye. kımse hamişlerın psıkolojısını anlamıyo. hatta alısamamıstım bıle cınsıyetını soyledıgınde ılk..

X