ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

3 hafta sonrasına ucret oduycen cunku canım:KK43: banada aylın hanım demıstı 12. haftamda ne dedıysede 17 de o cıktı. sız kımseye soylemeyın dedı ama ben herkese soyledım. sonucta net deılse nıye soyluyosun kı demı. bekle de tam acmıyo falan de. hatta nette sureklı arastrmıstım dogru mu cıkar falan dıye. kımse hamişlerın psıkolojısını anlamıyo. hatta alısamamıstım bıle cınsıyetını soyledıgınde ılk..
Ben banu hanima gittigimde zaten biliyordum cinsiyetini bizimki cok erken gosterdi :)) hep erkek dediler erkek cikti

evet biz de soracaklarımızın yarısını unuttuk ayrıca cinsiyeti de pat diye söyledi sonra da kesin defil 3 hafta sonraki muayenede tam net söylerim dedi madem ama yüzde doksan dedi sonra siz yine de bişey almayın dedi bu ne dedim ya o zaman kontrol randevusuna cagırın ben simdi 3 hafta cinsiyet düsünerek gecircem kesinse söyleseydi yyanında da sekreter var ebe yok tuhafıma gitti
Asil benim dusundugun o kadar aceleciki normal dogum yaparsam stresten doguramam :)) kendimi guvende hissedemiyorum insanin doktorunu sevmesi guvenmesi lazim ama ben hicbisey hissedemiyorum ne yazikki bilmiyorum bakalim biraz daha denicem olmadi baska dr arastiriyorum zaten ankaraninda yabancisiyim banu hanimi tavsiye uzerine buldum ama :KK43: mutlu olamadim

Merhaba arkadaşlar,
En başından beri takip ediyorum yazışmaları ama emin olmadan bir şey yazmak istemedim.
Ben de Banu hocanın hastasıyım 7. Haftamdan beri. Sanıyorum 4 kez görüştük hocayla. Evet hızlı konuşuyor ve aceleye getiriyor görünüyor ama kadının konuşması böyle. Hızlı konuşsa bile hiç bir şeyi atlamadan ve daha ben sormadan söylüyor. Ultrasonla bakarken her bir organını tek tek gösteriyor, hareketliyse onları anlatıyor ve bizim heyecanımızı paylaşarak söylüyor bunları. O arada yapmam ve yapmamam gerekenlerden bahsediyor, ters giden bir şey var mı diye soruyor. Muayene bitince oturuyoruz yazacağı ilaç, isteyeceği tahlil varsa istiyor. Tahlilleri orada mı dışarda mı yaptırmak istediğimi soruyor. Kendi söyleyecekleri bitince sormak istediğin bir şey var mı diye soruyor ve eşimle ve benim aklımıza takılanları yanıtlıyor. Biz oradan çıktıktan sonra aklımıza takılan bir şey kalmıyor ve rahatlayarak çıkıyoruz. Kısaca ben Banu hocadan şimdilik çok memnunum ve işinin ehli olduğunu düşünerek güveniyorum da. İnşallah sonuna kadar kendisiyle devam ederiz diyorum.

Son düzenleme:
merhaba ben de banu hanıma bir muayene oldum tam ısınamadım nedense :KK43: telefonunu verdi verirken üstüne basa basa sadece acil durumlar için arayın yoksa hastaneden arayın dedi bi de çok hızlı konısuyor hersey paldır küldür oluyor bitiyor hiçbişey anlamadım çooooookkkk kararsızım koruya mı gitsem acaba ? hep böyle mi muayeneler ?

Inan ilerleyen haftalarda da değişen bişey olmuyor. Hep hızlı, eşime diyorum bu beni çabuk çabuk doğurtur ne olduğunu da anlamayız. Belki o zman hoşuma gider hızlılığı:) ben çok düşündüm değişmeyi eşimde kafamızı bulandırmayalım devam edelim dedi inş pişman olmayız. 9 haftam kaldı. Yukarda bir arkadaş sabah gidince memnun kaldığını söylemiş biz hep cuma son randevu saatinde gidiyoruz ya da Cumartesi çalıştığında. Eşimle gidebilmek için mesai saati dışında alıyorum randevuyu. Yorgun ve aceleci oluyor hep. Yanındaki kız da Hilal ismi bence hemşire falan değil sadece sekreterlik yapıyor. Çünkü akşam gittiğim için hiç hemşire olmuyor bizim katta, hilalde tansiyonumu bile ölçemiyor demekki hemşire değil.

Ya kızlar bide bişey aklıma takılıyor. Banu hanım ne zaman izne ayrılacak acaba? Doğumumda kendisi olur mu diye endişe ediyorum..

3 hafta sonrasına ucret oduycen cunku canım:KK43: banada aylın hanım demıstı 12. haftamda ne dedıysede 17 de o cıktı. sız kımseye soylemeyın dedı ama ben herkese soyledım. sonucta net deılse nıye soyluyosun kı demı. bekle de tam acmıyo falan de. hatta nette sureklı arastrmıstım dogru mu cıkar falan dıye. kımse hamişlerın psıkolojısını anlamıyo. hatta alısamamıstım bıle cınsıyetını soyledıgınde ılk..
11+5 te banada kıza benziyo ama daha çok küçük net değil iki hafta sonra bakalım dedi. demekki kız benimkide. sizin bebeğiniz için net mi konuştu bide tam ne kadarlık tı gittiğinizde. bu arada cinsiyeti nedir:KK66:

banu hanımla normal dogum yapan var mı? medical parkta normal dogum nasıl hastaneye ilk girişten bebekle taburcu olana kadar nasıl geciyor çok merak ediyorum biri anlatsa keşke

12. haftada erkek gozukuyo dedi.olede oldu.. aylın hanım işinde başarılı bı doktor ben hastane degısıklıgı yaptıgım ıcın bıraktım.

12. haftada erkek gozukuyo dedi.olede oldu.. aylın hanım işinde başarılı bı doktor ben hastane degısıklıgı yaptıgım ıcın bıraktım.
inşallah öyledir ben henüz tedirginim evime yakın diye hastaneyi değiştirmek istemiyorum biraz daha denemek istiyorum. aylin hanım iyidir ama yeterince ilgi bulamıyorum. biraz daha devam edeceğim zamanla alışırım sanırım.

inşallah öyledir ben henüz tedirginim evime yakın diye hastaneyi değiştirmek istemiyorum biraz daha denemek istiyorum. aylin hanım iyidir ama yeterince ilgi bulamıyorum. biraz daha devam edeceğim zamanla alışırım sanırım.

Bende Aylin hanıma gidiyordum. İyi olmasına iyi ama muayeneler çok kısa sürüyor ve ulaşmak istediğimde ulaşamıyorum. Bu yüzden ben hastaneyi değiştirdim.

banu hanımla normal dogum yapan var mı? medical parkta normal dogum nasıl hastaneye ilk girişten bebekle taburcu olana kadar nasıl geciyor çok merak ediyorum biri anlatsa keşke
Banu hanımda 18 nisanda normal doğum yaptım.ilk hastaneye girişimiz saat sabahın 4 u olduğu için acilden girdik.hemen dr aradılar 4.30 gibi hastanedeydi.benim 3.doğumundu belki ondan cabuk geldi.ama o gelene kadar orda kadın doğumcu nöbetçi dr vardı o ilgilendi.hemşireler falan çok ilgili güleryüzlüyduler .banu hanimi sabaha karşı yatağından kalkmasına rağmen güleryüzlü ve enerjik ti.doğumdan önce sancı çekerken hep başındaydı banu hanım.çünkü az kalmıştı doğuma.nitekim saat 5.45 te kızım dünyaya geldi çok şükür.çocuk dr u o akşam erkekti o yüzden benim her tarafımı kapattıktan sonra içeriye aldılar.bir güzel muayenesini oldu sonra ben ve kızım odamıza doğru çıktık.dr sonra evine gitti.öğlen kontrole geldi istersen çıkabilirsin dedi .bende akşam 4 gibi hastaneden çıkışını yaptım çünkü evde 2 çocuğum beni bekliyorlardı .doğumdan sonra hemşireler sürekli kontrole geliyorlar kanama veya bir sıkıntı varmı diye.2 tanede çocuk dr geldi kızıma bakmaya biri sabah 10 gibi biride çıkmadan önce.esim ve annem doğumhane nin içine kadar geldiler. Tabi benim yanıma kadar değil.belki belki biz isteseydik iceriyede alırlardı ama ben istemedim.yani ben banu hanımdan da hastaneden de çok memnun kaldım.sizlerede hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

X