Ankara Koru Hastanesi'nde Doğum

MYE

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
73
59
31
Arkadaşlar merhaba. Ben Ankara'da yaşıyorum ve şu an gebeyim. Gebelik takibi ve doğumum için Dr. Zahide Küçük'ün takibinde olmak istiyorum. Zahide hocamla alakalı kafamda soru işareti yok çünkü hep güzel yorumlar aldım kendisiyle ilgili. Benim sorunum şu ki Zahide hocam doğumu sadece Koru Hastanesi'nde yaptırıyor ve ben bu hastaneyle ilgili iyi şeyler duymadım. Hastane konusu kafamı çok karıştırıyor. Zahide hocamla Koru'da doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini benimle paylaşabilir miii?

Selamlar, ben de gebeliğimi Koru'da başlatmayı düşünüyorum Zahide hanım olmasa da. Bahsettiğiniz konuları ben de duydum baya olmuş yaşanalı, sonrasında bir sorun olduğunu okumadım. Dizimden Koru'da ameliyat oldum eşim hastaneye girip çıkarken taksiciler kafedeki abiler falan hep eşiniz doğum mu yaptı burada beğeniyorlar burayı diyormuş (bizimki Sincan Koru) içini temizliğini vs iyi buldum ben de. Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, hayırlısı olsun şimdiden

Reactions: MYE
Amin inşAllah hayırlısı olur benimki çukurambar Koru Hastanesi'nde olacak sanıyorum. Bakalım artık tecrübe edip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…