Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Ankara için tüp bebek merkezleri
- Konu Sahibi gizmooo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anatolia tüp bebek ankara bahceci tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
- 29 Aralık 2021
- 148
- 82
- 18
- 39
- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
- 18 Ocak 2022
- 7
- 3
- 1
- 30
Yengem Esra çabuk comerte gitti şuan 6 aylık hamile benimde çocuğum olmuyo aşılamaya başlayacağız aynı doktorla olmazsa tüp bebek.Sorun kimde sizde bende polikistik over var.Merhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Merhaba ben suan tedavi görüyorum ilk tup bebek transferim olacak subatta benimde iki tüpüm alinda bi hafta önce ankara cankayada bahceci klinigi var ben oraya gidiyorum cok memnun kaldim ilgi falan cok iyi dilerseniz bi görüşün derimMerhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Berfu hocaya mı gidiyorsunuz? Birde fiyatlar nasıl?Merhaba ben suan tedavi görüyorum ilk tup bebek transferim olacak subatta benimde iki tüpüm alinda bi hafta önce ankara cankayada bahceci klinigi var ben oraya gidiyorum cok memnun kaldim ilgi falan cok iyi dilerseniz bi görüşün derim
Yusuf aytac tohmaya gidiyorm fiyatlar bu ay guncellendi bi görüşün derimBerfu hocaya mı gidiyorsunuz? Birde fiyatlar nasıl?
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Rahim filmini nerede çektirdiniz acabaBen de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
- 24 Kasım 2021
- 5.156
- 6.368
- 148
- 31
Bu doktorun cok iyi olduğunu duydum ama hem prof hemde memorial olduğundan çok pahalı olur diye düşünüyorum, fiyat aldınız mı?Deneyimim yok bende araştırıyorum şu an ama aygül demirol memorial a odaklanmış gibiyim
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
Çok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm deBen de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
- 20 Temmuz 2015
- 34
- 19
- 88
- 29
Merhaba Çağrı Gülümser’e başladım bugün hakkında çok yorum okumuştum uzun sürede takip ettim instagramdan polikistik over var sağ tüp tıkalı görüştük ve ilaçları almaya başladım bu gece ilgili ve tatlı bir doktor sonuçları zaman gösterecek fiyatları bahçecinin 5-6 bin tl altı
- 29 Aralık 2021
- 148
- 82
- 18
- 39
Çalıştığım kurum 2 tüp bebek tedavimin ve ilaçlarımın %70'ini karşılıyor. O yüzden çok takılmadım fiyata.Çok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm de
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Ne kadar fiyat istemişlerdi sakıncası yoksa söyleyebilir misinizÇok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm de
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
4900 ve ilk muayene ücreti de 850 TL dediler telefonda siz ne kadara anlaştınz?Ne kadar fiyat istemişlerdi sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz
Gürgan klinikte 2500 e yaptırdım
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Ben henüz tedaviye başlamadım, sadece fiyat arastirmasi yapiyorum ve süreci ogrenmeye calisiyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim4900 ve ilk muayene ücreti de 850 TL dediler telefonda siz ne kadara anlaştınz?
Gürgan klinikte 2500 e yaptırdım
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
Anladım sorun değil fiyatı paylaşmamam için bir sebep yok tabiki. 2022 itibariyle çok arttı geçen sene 3500 diyordu çoğu merkez.Ben henüz tedaviye başlamadım, sadece fiyat arastirmasi yapiyorum ve süreci ogrenmeye calisiyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34