Merhabalar . Ben de doktor araştırıyorum cok kararsizim. Bende medicana ya gidiyorum yumurta takibi rahim filmi 2 aşılama yapıldı artik tüp bebek dedi doktorum ama Başka bir doktor mu yoksa devam mi etsem cok kararsizim . Tolga3 hocayı cok duydum bu sektör malesef ticaret haneye dönüşmüş fiyatlar da almis başını gitmis umarım baharla birlikte o papatyaları kucaklarizBize de ikiz doktorlar önerildi ahmet mehmet erdem.Ben uzun süre Batuhan Ozmende tedavi gördüm daha sonra Tolga Ecemis e gittim inanilmaz para göz bi klinikti basit bi amh testine 300 lira verdim yakın zamanda.Batuhan hoca cebecide prof o da tüp bebek yapıyor test tahlil ne gerekiyorsa devlette yaptırıyordu bu anlamda çok iyiydi tek kötü yanı hastayı yeterince konuşarak tatmin etmiyor ve bi sonraki gidişinde dosyanı görmeden seni tanımıyor.Biz de ağustostan bu yana ara verdik doğal yolla deneyelim diye ama sonuç olumsuz sanırım dikenli yollarda bi süre yürümemiz lazım eşimle ama dönüşte yollarımız papatyalarla dolacak.Eminim sizinle de olmayan herkes dileyen herkesle de o papatyali yolda karşılaşacağız.Insallah..Inanmak çok önemli. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Ankara için tüp bebek merkezleri
- Konu Sahibi gizmooo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anatolia tüp bebek ankara bahceci tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
Özel kliniği olan doktorlar normal tüp bebek merkezlerine göre daha mı çok para alıyor süreç nasıl? Bilemiyorum şu anki hasta nedense tüp bebek merkezleri daha mı iyi acaba. Dediğim gibi ben centrum da yaptırmayı düşünüyorum Ankara'da. Bugün konuştum güncel olarak tüp bebek 15500 TL ilaçlarda 4000 lira ilk muayene 800 TL dedi.Bize de ikiz doktorlar önerildi ahmet mehmet erdem.Ben uzun süre Batuhan Ozmende tedavi gördüm daha sonra Tolga Ecemis e gittim inanilmaz para göz bi klinikti basit bi amh testine 300 lira verdim yakın zamanda.Batuhan hoca cebecide prof o da tüp bebek yapıyor test tahlil ne gerekiyorsa devlette yaptırıyordu bu anlamda çok iyiydi tek kötü yanı hastayı yeterince konuşarak tatmin etmiyor ve bi sonraki gidişinde dosyanı görmeden seni tanımıyor.Biz de ağustostan bu yana ara verdik doğal yolla deneyelim diye ama sonuç olumsuz sanırım dikenli yollarda bi süre yürümemiz lazım eşimle ama dönüşte yollarımız papatyalarla dolacak.Eminim sizinle de olmayan herkes dileyen herkesle de o papatyali yolda karşılaşacağız.Insallah..Inanmak çok önemli. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla.
- 29 Aralık 2021
- 148
- 82
- 18
- 39
rahim filmini lokal anestezili çekindim. fiyatı 1250 TL idi. lokal anestezi için de 150 TL ödedim.Merhaba rahim filminiz anestezili miydi ağrılı mi acaba bi de fiyat neydi?
Ne kadar fiyat verildi acabaÇok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm de
Özel sağlık sigortanız mi var acabaÇalıştığım kurum 2 tüp bebek tedavimin ve ilaçlarımın %70'ini karşılıyor. O yüzden çok takılmadım fiyata.
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
Ben aşılama için görüştüm ama tüp bebek değil bahçeci ile 4900 TL dedilerNe kadar fiyat verildi acaba
- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Inşallah kucaklayacağız çok yakın..Rabbim dilediğinizi gönlünce hayırlısıyla versin.Tolga hocanın ilgisine dinlemesine hayran kalmıştım gel gör ki para konusunda hoşuma gitmedi.Ben de baharı bekliyorum tüp bebek için aslında ilk aşılamayı denesem mi diye düşünmüştüm ama %13 demişti batuhan hoca şans aşılamada.Merhabalar . Ben de doktor araştırıyorum cok kararsizim. Bende medicana ya gidiyorum yumurta takibi rahim filmi 2 aşılama yapıldı artik tüp bebek dedi doktorum ama Başka bir doktor mu yoksa devam mi etsem cok kararsizim . Tolga3 hocayı cok duydum bu sektör malesef ticaret haneye dönüşmüş fiyatlar da almis başını gitmis umarım baharla birlikte o papatyaları kucaklariz
- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Ben de ilk aşılama mi yaptırsam bilmiyorum bir gebelik geçirdim aslında 2 sene geçti üstünden olmuyor .Asilamaya gecen sene bana 2500 demisti doktorum bu kadar üzerine koymalarina gerek var mı yani yazık günah insanlar denize düşmüş yılana sariliyoruz işte.Ben aşılama için görüştüm ama tüp bebek değil bahçeci ile 4900 TL dediler
- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Hep özel muayeneye gittim ben tüp bebek düşünmüyordum artık olmayınca karar verdik.Tolga hocaya gittim ağustos ayıydı sanirim hayat pahalılığı gelmeden önceydi ve muayenesi 700 liraydı şu an eminim 1000 lira yapmışlardırÖzel kliniği olan doktorlar normal tüp bebek merkezlerine göre daha mı çok para alıyor süreç nasıl? Bilemiyorum şu anki hasta nedense tüp bebek merkezleri daha mı iyi acaba. Dediğim gibi ben centrum da yaptırmayı düşünüyorum Ankara'da. Bugün konuştum güncel olarak tüp bebek 15500 TL ilaçlarda 4000 lira ilk muayene 800 TL dedi.
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
Aşılama Gürgan klinikte daha ucuz 2500 orda deneyebilirsiniz.malesef aşırı pahalıBen de ilk aşılama mi yaptırsam bilmiyorum bir gebelik geçirdim aslında 2 sene geçti üstünden olmuyor .Asilamaya gecen sene bana 2500 demisti doktorum bu kadar üzerine koymalarina gerek var mı yani yazık günah insanlar denize düşmüş yılana sariliyoruz işte.
Olmuş olabilir en son 800 tl demişti güncellemiş olabilir.Hep özel muayeneye gittim ben tüp bebek düşünmüyordum artık olmayınca karar verdik.Tolga hocaya gittim ağustos ayıydı sanirim hayat pahalılığı gelmeden önceydi ve muayenesi 700 liraydı şu an eminim 1000 lira yapmışlardır
1 kere deneyebilirsin aşılama eş faktörü yoksa tabi. Problem var sa eğer hic düşünme asilamayi . Ben 2 kere yaptim ikiside negatif di sperm sorunumuz varBen de ilk aşılama mi yaptırsam bilmiyorum bir gebelik geçirdim aslında 2 sene geçti üstünden olmuyor .Asilamaya gecen sene bana 2500 demisti doktorum bu kadar üzerine koymalarina gerek var mı yani yazık günah insanlar denize düşmüş yılana sariliyoruz işte.
- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
rahim filmini lokal anestezili çekindim. fiyatı 1250 TL idi. lokal anestezi için de 150 TL ödedim.
Ikimizin de hiç bir sorunu yok ama nasip rabbimin bi bildiği vardır gönlümüzü ferah tutalim1 kere deneyebilirsin aşılama eş faktörü yoksa tabi. Problem var sa eğer hic düşünme asilamayi . Ben 2 kere yaptim ikiside negatif di sperm sorunumuz var
- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Olmuş olabilir en son 800 tl demişti güncellemiş
Hiç duymadım aynı hastanede prof olan batuhan özmende uzun süre tedavi gördüm özel muayenesinde ama cebecide hemşire arkadaşım var sorarım ona yarın dönerim sanaProf murat sonmezeri duydunuz mu . Ankara çebeci hastanesinde hocaymış hemde özel muayenesi varmis doktorun
Aynen öyle hayirli zamanda guzel haberler nasip etsin allah bizlereIkimizin de hiç bir sorunu yok ama nasip rabbimin bi bildiği vardır gönlümüzü ferah tutalim
- 29 Aralık 2021
- 148
- 82
- 18
- 39
özel sağlık sigortası değil çalıştığım kurumda çalışanlar için böyle bir sağlık sistemi var.Özel sağlık sigortanız mi var acaba
Anladım eşim bankada çalışıyor bu sene bana da özel sağlık sigortası yapıldı. Oyuzden sormak istedim karşılamıyordur büyük ihtimalle bizimkiözel sağlık sigortası değil çalıştığım kurumda çalışanlar için böyle bir sağlık sistemi var.
- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Aynen öyle hayirli zamanda guzel haberler nasip etsin allah bizlere
Arkadaşımla görüştüm bugün batuhan hocaya gittigim için batuhanın aynısı dedi anladığım kadarıyla işinde iyi net konuşan biriymiş iyi bi doktor cv si baya kabarık dedi.Prof murat sonmezeri duydunuz mu . Ankara çebeci hastanesinde hocaymış hemde özel muayenesi varmis doktorun
Batuhan hoca kim nerde kliniği özel miArkadaşımla görüştüm bugün batuhan hocaya gittigim için batuhanın aynısı dedi anladığım kadarıyla işinde iyi net konuşan biriymiş iyi bi doktor cv si baya kabarık dedi.