- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Merhaba canim Benim doktorum Aygül demirol sormak istedigin bisey olursa cevaplarımDeneyimim yok bende araştırıyorum şu an ama aygül demirol memorial a odaklanmış gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim Benim doktorum Aygül demirol sormak istedigin bisey olursa cevaplarımDeneyimim yok bende araştırıyorum şu an ama aygül demirol memorial a odaklanmış gibiyim
Canim hangi doktora karar verdin ?Merhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Deneyimim yok bende başlayacağım.Esra çabuk cömerti düşünüyorum tanıdıgım iki kişi var ikiside tüp bebekle aynı doktorl çocuklarını kucaklarına aldılar.Bende evleneli 6 yıl oldu çocuk sahibi olamadık 1 kere dış gebelik geçirdim.Merhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Gürgan klinikMerhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Sanırım anatolia Hakan yaralıya gideceğim. Siz karar verdiniz mi?Canim hangi doktora karar verdin ?
Canim benim doktorum memorialde aygul demirol. Dondurulmuş embriyolarim var onlarla devam edicem :)Sanırım anatolia Hakan yaralıya gideceğim. Siz karar verdiniz mi?
Merhaba benim ovulasyon sorunum vardı, baskent univ. De prof.dr.göğsen önalan ile 2021 ocakta tedaviye başladık, temmuzda tek embriyo transferi yapıldı. Gecen sene icin konuşursam 9000+ 4000civari da ilaçlar tuttu. Simdi tek yumurta ikizlerine gebeyim. 9.haftada bolunduklerini gördük biz şok tedavi doktorum takibi de yapıyor doğumu da orada yapacağım. Ama 30 bini geçti ödediğim muayene ve ekstralarla bence. Su an muayene 725+185 liracikSanırım anatolia Hakan yaralıya gideceğim. Siz karar verdiniz mi?
Hakan bey çok başarılı tam isabet olur benceSanırım anatolia Hakan yaralıya gideceğim. Siz karar verdiniz mi?
Durumunuz nedir gittiniz mi ben de bahçeciye gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı ?Ben de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
Sonucunuz ne oldu acaba ben de yarın Berfu demirle görüşmem var.Ben de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
Ben geçen yıl berfu hocaya gittim. İlk denememizde pozitifi gördük. Ama 3 hafta sonra düşük yaptım maalesef. Dondurulmuş embriyolarim vardı pazartesi günü transfer yapıldı şimdi test günümüzü bekliyoruz. Ben berfu hocadan memnun kaldım ilgili, alakalı bir hekim. Karar sizin tabiki..Sonucunuz ne oldu acaba ben de yarın Berfu demirle görüşmem var.
Özel değilse sorun neydi ? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınızBen geçen yıl berfu hocaya gittim. İlk denememizde pozitifi gördük. Ama 3 hafta sonra düşük yaptım maalesef. Dondurulmuş embriyolarim vardı pazartesi günü transfer yapıldı şimdi test günümüzü bekliyoruz. Ben berfu hocadan memnun kaldım ilgili, alakalı bir hekim. Karar sizin tabiki..
Erkek infertilitesi maalesef.. Amin teşekkürlerÖzel değilse sorun neydi ? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız
Bu ay da hamile kalmazsam eger martta asilama yapacagiz.Sonucunuz ne oldu acaba ben de yarın Berfu demirle görüşmem var.
Merhaba rahim filminiz anestezili miydi ağrılı mi acaba bi de fiyat neydi?Ben de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
Benim de 2 yildir olmuyor bi gebelik geçirdim 6 aylıkken kaybettim.Üzerinden 2 yil geçti hala gebe kalamadım.Gitmedigim doktor kalmadı.Asilama demediler hiç bana hemen tüp bebek diyorlar neye gore karar veriyorlar acabaBen aşılamayı Gürgan klinikte yaptırıyorum bu ay.
Bizim bir sene oldu deneyeli ancak, ben kendim istedim önce aşılama olsun diye fakat tutmadıBenim de 2 yildir olmuyor bi gebelik geçirdim 6 aylıkken kaybettim.Üzerinden 2 yil geçti hala gebe kalamadım.Gitmedigim doktor kalmadı.Asilama demediler hiç bana hemen tüp bebek diyorlar neye gore karar veriyorlar acaba
Inşallah tutar dualarım sizinle rabbim gönlünüze göre versin.
Inşallah olacaktır üzülmeyin rabbim bizleri bu şekilde imtihan ediyor ve bizi çok seviyor öyle düşünün.Esimin spermlerinde hiç bi sıkıntı yok benim de bi sıkıntım yok neden olmuyor anlamıyorum artık.Biz de tüp bebeğe başlıcaz.Bu arada Ankarada yaşıyorum. Berfu hocayı tavsiye ediyor musunuz?Bizim bir sene oldu deneyeli ancak, ben kendim istedim önce aşılama olsun diye fakat tutmadı
Belki eşinizin sperm değerlerine göre b ir yorum yapmışlardır diye dusundum
Ben de Ankara, ama berfu hoca bahçeci de galiba ben Gürgan kliniğe gitmiştim. Haziran a kadar doğal deneyeceğiz olmazsa tüp bebeğe geçiş yapicaz biz de. Tüp bebekte centrum tüp bebek merkezi Emre papuccu hocayı düşünüyorum.Inşallah olacaktır üzülmeyin rabbim bizleri bu şekilde imtihan ediyor ve bizi çok seviyor öyle düşünün.Esimin spermlerinde hiç bi sıkıntı yok benim de bi sıkıntım yok neden olmuyor anlamıyorum artık.Biz de tüp bebeğe başlıcaz.Bu arada Ankarada yaşıyorum. Berfu hocayı tavsiye ediyor musunuz?
Bize de ikiz doktorlar önerildi ahmet mehmet erdem.Ben uzun süre Batuhan Ozmende tedavi gördüm daha sonra Tolga Ecemis e gittim inanilmaz para göz bi klinikti basit bi amh testine 300 lira verdim yakın zamanda.Batuhan hoca cebecide prof o da tüp bebek yapıyor test tahlil ne gerekiyorsa devlette yaptırıyordu bu anlamda çok iyiydi tek kötü yanı hastayı yeterince konuşarak tatmin etmiyor ve bi sonraki gidişinde dosyanı görmeden seni tanımıyor.Biz de ağustostan bu yana ara verdik doğal yolla deneyelim diye ama sonuç olumsuz sanırım dikenli yollarda bi süre yürümemiz lazım eşimle ama dönüşte yollarımız papatyalarla dolacak.Eminim sizinle de olmayan herkes dileyen herkesle de o papatyali yolda karşılaşacağız.Insallah..Inanmak çok önemli. Rabbim herkese gönlündekini versin hayırlısıyla.Ben de Ankara, ama berfu hoca bahçeci de galiba ben Gürgan kliniğe gitmiştim. Haziran a kadar doğal deneyeceğiz olmazsa tüp bebeğe geçiş yapicaz biz de. Tüp bebekte centrum tüp bebek merkezi Emre papuccu hocayı düşünüyorum.