hayır gıtmedım. cunku annemlerın evıne cok uzak sıncan. o yüzden etlıktekı lokman hekım hastanesine gıdıcem. perşembe randevum var. bakalım ıns ıyıdır.
canım gittinmi ? hangi doktora ? memnun kaldınmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır gıtmedım. cunku annemlerın evıne cok uzak sıncan. o yüzden etlıktekı lokman hekım hastanesine gıdıcem. perşembe randevum var. bakalım ıns ıyıdır.
canım gittinmi ? hangi doktora ? memnun kaldınmı ?
merhaba arkadaslar..
ben 4 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için ankara medicana da kurtaj oldum..
şimdilik bir sıkıntım yok 4 gun sonra kontrolum var...
dr.dan cok memnundum ama hastanenin fiyat politikası tam bir rezalet.. hastalar bir musteri..
sgk mevzuatını az cok bilen birisiyim..
bana kurtaj için 850 tl ilave ucret cıkardıklarında itiraz ettim sallamadılar bile.. o kadar alışmışlar ki yolmaya milleti..
neyse dedim o an zaten psikolojim bozuk.. ayrıntılı fatura alır şikayet ederim gerekli yerlere diye..
operasyon yapıldı ben anestezinin etkisinde oldugumdan eşim taburcu işlemlerini yaptı otomasyon sistemi bozuk diyerek ayrıntılı fatura vermemişler
bir de 171 tl patoloji ücreti almışlar..
eşim itiraz etmiş gorevli de begenmiyorsanız gelmeseydiniz şeklinde konusmus
ozel hastanelere ozellikle medicanaya gidenler hakkınızı yedirmeyin.. normalde 3-4 kat fazla para alıyorlar.
ilave ücretleri gosteren bir tablonun hastanın gorebileceği yerde asılı olması gerekirken bunu yapmıyorlar. o an hastaların caresizliğinden faydalanıyorlar...
begenmiyorsan baska yere git deme gibi bir luksleri yok ben gerekli butun şikayetlerimi sgk sağlık bakanlıgı ve vergi denetim kuruluna yapıcam...
ayrıntılı fatura vermek zorundalar 100 tl.nin üzerindeki her işleme..isteyin ve BİMER yoluyla yada alo 170 alo 184 yada alo 189 yoluyla şikayetlerinizi iletin....
milleti söğüşlüyorlar ..
bir sonuc cıkar mı bilmiyorum ama ben şikayetimi ileticem...
kadın doğumcu olarak dr.güzin başcı'dan kesinlikle memnun kalacağınızdan eminim.ben bir süredir hastasıyım.tavrı,tarzı,teşhisi,tedavisi mükemmel.lina kadın sağlığı merkezinden her anlamda memnun kaldım özellikle dr.güzin hnm ve çalışanlarından.her zaman güleryüzlü ve ilgililer.doktorundan çalışanına mükemmel bi yer .
ya bende güzin başcıya gittim yeni hamileyim karnıma ultrasonda bakarken çok bastırdı, şimdide korkmaya başladım acaba abartıyormuyum
ben hamileligim boyunca gittim bu hastaneye kalabalık degil ici sıkılmıyo insanin randevun oldumu hersey kolay saatinde bitiyor.benim icin bu onemliydi saatler cunku calisiyorum.bir de hastane yogunlugu ile uyrasmıyo olmak cok iyi bu yonden tercih ettim aslinda bu hastaneyi iyi duyumlarda aldim bir cok tanidigimda burda dogum yapmis ilgi ve alaka iliymis.ben 6 aylık hamileyim doktorum Yrd.Doc.Esra AKTEPE KESKİN ve cok memnunum her sorumu cekinmeden sorabiliyorum anlayisli ve guler yuzlu,yeterince bilgi veriyor duzenli olarakta takip ediyor.insallah bir aksilik olmassa da dogumumada kendisi girecek.kisacasi hastane ve doktor hanim bence iyi arayanlara tavsiye ederim arkadaslar...
merhaba kızlar,
9 ay bıyunca takip ettim sizleri ama hiç yazmamıştım bi sürü deneyimim oldu doktorlar hakkında bu sürede..20 gün önce doğumumu yaptım darısı tüm hamilelerin başına.. bu 9 ayın ilk 4 ayı hastane ve doktor aramakla geçti en sonunda linaya gitmeye karar verdim mine hanıma gittim çok sakin ve anlayışlı bi kadın gibi gelmişti.5 ay boyunca ondan başka doktorada gitmedim hastaneye de.. temmuzun 5 inden itibaren doğumu bekleyecektik ki öyle oldu 15 inde gittiğim muayenede 3 cm açıklığım olduğunu söyleyip 2 gün sonra tekrar muayeneye gelmemi istedi..bende ne ağrı ne nişan neden suyumun azalması gibi durum söz konusu.. tam anlamıyla turp gibiyim :))neyse gittim açıklığımın 4 cm e yaklaştığını gittiğin gün bile doğuma alabileceğimi ama yoğun olduğunu onun için doğumumu ertesi gün yapabileceğini söyledi..ertesi gün için yatışımı verdi medicana da yapacaktım doğumu ama hiç bi sıkıntım yokken doğuma gitmek hoşuma gitmedi çoçuğum gelmeki istemiyordu sonuçta..neyse ben gitmedim ve doktoruma mesaj attım ben hastaneye yatış yapmadım diye.. mesajımla araması bir oldu ve eşim açtı telefonu..yarım saat boyunca saymadığı kalmadı.."bizim istediğimiz saatte gelemezmiş, hafta içi mesai saatleri içinde olması daha uygunmuş, gece yada hafta sonu olursa gelemeye bilirmiş..." bunun gibi bi sürü şey.. daha sonra mesaj attı bana "kendinize güvenilir bi boktor bulunuz" diye.. hamileliğimin son günlerinde beni böyle kocaman bi strese soktu ve doktor arayışına girdim yeniden.. çok sıkıntılı bi dönem yaşattı bana. mine hanımın verdiği tarihten 2 hafta sonra ankara üniversitesi tıp fakültesinde doğum yaptım çok sağlıklı bi bebeğim oldu çok şükür.. geç de olsa anladım ki özel sadece para tuzağı ve doğumu sadece siz yapıyonuz bi sağlık problemi yoksa sizde yada bebekte kesinlikle devlet hastanesine gidin bence...
merhaba kızlar,
9 ay bıyunca takip ettim sizleri ama hiç yazmamıştım bi sürü deneyimim oldu doktorlar hakkında bu sürede..20 gün önce doğumumu yaptım darısı tüm hamilelerin başına.. bu 9 ayın ilk 4 ayı hastane ve doktor aramakla geçti en sonunda linaya gitmeye karar verdim mine hanıma gittim çok sakin ve anlayışlı bi kadın gibi gelmişti.5 ay boyunca ondan başka doktorada gitmedim hastaneye de.. temmuzun 5 inden itibaren doğumu bekleyecektik ki öyle oldu 15 inde gittiğim muayenede 3 cm açıklığım olduğunu söyleyip 2 gün sonra tekrar muayeneye gelmemi istedi..bende ne ağrı ne nişan neden suyumun azalması gibi durum söz konusu.. tam anlamıyla turp gibiyim :))neyse gittim açıklığımın 4 cm e yaklaştığını gittiğin gün bile doğuma alabileceğimi ama yoğun olduğunu onun için doğumumu ertesi gün yapabileceğini söyledi..ertesi gün için yatışımı verdi medicana da yapacaktım doğumu ama hiç bi sıkıntım yokken doğuma gitmek hoşuma gitmedi çoçuğum gelmeki istemiyordu sonuçta..neyse ben gitmedim ve doktoruma mesaj attım ben hastaneye yatış yapmadım diye.. mesajımla araması bir oldu ve eşim açtı telefonu..yarım saat boyunca saymadığı kalmadı.."bizim istediğimiz saatte gelemezmiş, hafta içi mesai saatleri içinde olması daha uygunmuş, gece yada hafta sonu olursa gelemeye bilirmiş..." bunun gibi bi sürü şey.. daha sonra mesaj attı bana "kendinize güvenilir bi boktor bulunuz" diye.. hamileliğimin son günlerinde beni böyle kocaman bi strese soktu ve doktor arayışına girdim yeniden.. çok sıkıntılı bi dönem yaşattı bana. mine hanımın verdiği tarihten 2 hafta sonra ankara üniversitesi tıp fakültesinde doğum yaptım çok sağlıklı bi bebeğim oldu çok şükür.. geç de olsa anladım ki özel sadece para tuzağı ve doğumu sadece siz yapıyonuz bi sağlık problemi yoksa sizde yada bebekte kesinlikle devlet hastanesine gidin bence...
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çocuğunuzu.
en son ankara üniversitesinde yaptığını yazmışsın doğumunu. orası nasıldı memnun kaldınmı ayrıca sgk lıya ek ücret vs çıkarmıyorlar değil mi ?
Merhaba;Yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdım.Sanki anlattığınız Mine hn değilde başka doktor gibi.Bende kendisinde doğum yapan bir "ebeyim" Devlette çalışıyorum ama takiplerim için Lina'yı doğum içinde Mine hn seçtim.Ben Linadan başka hiçbir yerde kartvizitlerine cep telefonlarını yazan doktorlar görmedim. Her aradığımda ulaşabildiğim doktor.Ve doğumumda çok yardımcı oldu.Allah ondan razı olsun..Şu an bile dua ediyorum kendisine.Böyle bir doktor hakkında yazdıklarınız beni çok üzdü.Eminim kendisi de bu yazdıklarınızı okumuş olsa oda çok üzülür.9 ay boyunca takiplerimde benimde randevularım ertelendi.O zaman yadırgıyordum ama benim doğumum olduğunda başkalarının randevuları iptal edildi.Çünkü sabah saat 06:45 den 15:30'a kadar benim doğumudaydı. Doğumumda sonuna kadar başımda bekleyip destek oldu.Randevularını doğumlarına göre ayarlıyor.İzinli olduğu zamanları bile doğum yapan hastalarına göre ayarlamaya dikkat ettiklerini muayenem sırasında tlf görüşmesinden duymuştum.İki kere değişiklik yaptırmıştı konuştuğu kişiye. zor bir doğumdu ama Allaha şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alabildim. Ayrıca Menfunihi arkadaşın yazdıkları da bana garip geldi.1 saatte doğurmuşsunuz ne kadar güzel.Benim gibi saatlerde o ağrıyı çekseydiniz abaca ne olacaktı.Doğum sırasında ebelerin karına bası yapmaları çok normal.Ebe bası yapmalı ki bebek kanalda uzun süre kalıp oksijensiz kalmasın.Doğumlarda bunu hep yapıyoruz. Linada hiç bir doktor haftasonu veya gece olursa diye bir ayırım yapmıyor.Sizin burada bir yanlışınızın olduğunu düşünüyorum. Benim doğumumdan sonra başka bir arkadaşım hastane değişikliği yaparak Mine hn doğum yaptırdı ve cumartesi gecesi doğumu oldu.Ben gelmem gece ve haftasonu demedi.(Bu arada ikimizin arkadaş olduğunu da Mine hn bilmiyordu.Referanslı gibi düşünmeyin).Tabii memnuniyet göreceli bir kavram ne diyeyim.Ama ben Lina Kadın Sağlığından ve Doktorum Mine hn çok memnunum.İkinci gebeligim olursa inşallah gene onları tercih edeceğim....
15 gün önce Ankara Çağ hastanesinde doğum yaptım. Dr Erol BAYRAKTAR ın hastasıydım ve tarifsiz bir memnuniyetle ayrıldım hastaneden. Erol bey muhteşem bir doktor. tecrübesi ve harika ekibiyle oldukça mutlu bir doğum gerçekleştirdim. tüm anne adaylarına tavsiye ediyorum.Tereddüt etmeden erol bayraktar ın hastası olmayı tercih edebilirsiniz. Hastanenin yeni doğan servisi de var.hemşireler de oldukça ilgililer. Normal doğum da sezaryen doğum da 1250 tl. eğer epidural istiyorsanız +400 tl daha ekleyin fiyata.
Bende hamileyim ve hastane arıyorumda kafayı yemek üzereyim çünkü ücretler almış başını gidiyor oyüzden sormak istedim hastane 1250 tl den hariç başka para alıyor mu yani oda parası bebek için ekstra falan. birde muayenelrde çok bekletiyorlar mı yoksa hemen beklemden girebiliyormusun? tetkik ücretleri nasıl? Çok mu soru sordum ilk hamileliğmde baya heyecan ve stres yaptım.