Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Lina'ya gideceğim. Önce Şükran hanıma gitmeyi düşünüyordum fakat karar değiştirdim ve aynı yerde Sema hanıma gitmeye karar verdim. Bakalım hayırlısı artık...
canım merhaba,
öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına almanı dilerim.
ben hamile değilim bir yıldır istiyoruz ama olmadı malesef.
bu süreç içinde iki üç defa şükran hanıma gidip muayene oldum.
ama pek memnun kalmadım.
şimdi infertilite tedavisi için tekrar gidicem ama şükran hanıma mı gitesem mine hanıma mı gitsem yoksa sema hanıma mı gitsem kararsız kaldım.
şükran hanımdan vazgeçtim gibi ama eminde olamıyorum forumlarda hakkında genelde iyi şeyler duyuyorum çünkü.
şükran hanıma gitmezsem mine hanıma mı yoksa sema hanıma mı gideyim bir türlü karar veremedim.
senin şükran hanımdan vazgeçme ve sema hanıma karar verme nedenlerin neler? çok özel değilse paylaşırmısın?
bebeğinle sağlıklı bir hayat dilerim...
Canım çevremde Sema hanıma gidip doğum yapan ve çok memnun kalan pekçok kişi var. Biraz araştırınca Sema hanımın çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu öğrendim. Kime sorsam kesinlikle Sema hanım dediler. Şükran hanımı da sordum aslında onun da iyi bir doktor olduğunu fakat sema hanımın çok farklı olduğunu söylediler. Bütün bunları duyunca bende Sema hanıma gitmeye karar verdim.
Canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Umarım sen de iyi bir tedavi sürecinden sonra hamile kalırsın. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.anladım canım çok saol.
bende inşallah en yakın zamanda kararımı verip tedaviye başlarım.
sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmanı diliyorum canım...
canım merhaba,
öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına almanı dilerim.
ben hamile değilim bir yıldır istiyoruz ama olmadı malesef.
bu süreç içinde iki üç defa şükran hanıma gidip muayene oldum.
ama pek memnun kalmadım.
şimdi infertilite tedavisi için tekrar gidicem ama şükran hanıma mı gitesem mine hanıma mı gitsem yoksa sema hanıma mı gitsem kararsız kaldım.
şükran hanımdan vazgeçtim gibi ama eminde olamıyorum forumlarda hakkında genelde iyi şeyler duyuyorum çünkü.
şükran hanıma gitmezsem mine hanıma mı yoksa sema hanıma mı gideyim bir türlü karar veremedim.
senin şükran hanımdan vazgeçme ve sema hanıma karar verme nedenlerin neler? çok özel değilse paylaşırmısın?
bebeğinle sağlıklı bir hayat dilerim...
öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik ve çocuk diliyorum. bir haftadır hastane araştırıorum bir de 100.yıl hastanesi var balgatta bu hastane ve doktorları hakkında bilgisi ve deneyimi olan var mı?
Ben doğumumu ankarada yapıcam. Şuan görev yaptığım ilçedeyim. 7 aylık hamileyim. 2 hafta sonra ankaraya annemlerin yanına gidicem. Henüz nerede doğum yapacağıma karar veremedim. Annemlere yakın olduğu için özel çağ hastanesini düşünüyorum. Ama babam bugün sincandaki lokman hekim hastanesi ile görüşmüş. Fiyatıda uygun. Ama doktorlar ve hemşireler ya da hastane hakkında bir fikrim yok. Burada doğum yapan var mı acaba? Gerçi herkese göre değişiyor hastane ve doktor görüşü ama yinede biraz fikrim olur.
bende o hastaneyi düşünüyorum gittnmi sen memnun kaldınmı ??