1250 tl bir gece konaklamalı, refakatçi ve eğer gerekirse bebeğin küvez ya da gereken başka bir müdahale dahil fiyat. ola ki gerekir de bir geceden fazla kalmak gerekirse gece başına yine refakatçi ve küvez dahil 150 tl ekleniyor. eğer her şey yolunda giderse 1250 tl den bir lira fazlasını istemiyorlar yani (tabii epiduralli normal doğum isteniyorsa 400 tl ücretin ekstra olduğunu unutmamak lazım)
bunların dışında muayenelerde fazla bekletildiğimi hatırlamıyorum. ama tabii sonuçta sözkonusu kadın doğum olunca acil bir durumda doktor hastasının yanına gidiyordur herhalde..en azından ben 10 saat kadar sancı çektim ve mesai saatleri içinde en az 5 kez kontrol için Erol bey yanıma geldi.ama bu sizi bekleteceği anlamına gelmiyor.ben memnun olmayan hiç bir hastasıyla karşılaşmadım ki çok yoğun bir doktor olduğu halde.. her muayene 43 tl ve tetkik için ekstra ücret almadılar diye hatırlıyorum.. bence Erol Bayraktar ile takibinizden memnun kalırsınız. başta biraz soğuk gibi görünüyor merak etmeyin aslında sıcacık bir baba gibi :) heyecanınızı ve titizliğinizi çok iyi anlıyorum.umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ve umarım yazdıklarım yeterli gelmiştir.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Siz hamileliğinizin ilk aylarından berimi oraya gidiyorsunuz? Bu tam bilmiyorum adlarını ama ikili, üçlü tarama falan bir sürü bişeyler var :44: onlar ücretsiz mi oldu? özetle 9 aylık süreçte bu hastaneye cebinizden ne kadar çıktı yine çok soru sordum