Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende yeni anne adayıyım,doğu görevindeyiz şu an, kontroller için özel hastaneye gidiyorum
ama doğumumu ankarada yapmayı düşünüyorum
özel hastanede doğum ücretleri ne kadar acaba bilginiz varmı?
kızlar bende yeni anne adayıyım,doğu görevindeyiz şu an, kontroller için özel hastaneye gidiyorum
ama doğumumu ankarada yapmayı düşünüyorum
özel hastanede doğum ücretleri ne kadar acaba bilginiz varmı?
kızlar sincandaki koru hastanesi kapanıyor diye duydum haberi olan yakın zamanda giden var mı oraya doğru mu acaba????
Sincan koru kapaniyor diye bir sey duymadim. Siz nerden duydunuz? Buradaki arkadaslardan giden var oraya ogreniriz.
Kızlar ben hrs de doğum yaptım çok memnun kaldım hastane ve personel mükemmel hizmet veriyor
Doktorum op Dr İrfan Tarhan kesınlıkle de tavsiye ederım cok güzel bir doğum oldu
kızlar sincandaki koru hastanesi kapanıyor diye duydum haberi olan yakın zamanda giden var mı oraya doğru mu acaba????
Özel 100.yil hastanesi Dilek ozdur
HRS de ne kadara doğum yaptınız. Öğrenebilirmiyim.
kadın doğumcu olarak dr.güzin başcı'dan kesinlikle memnun kalacağınızdan eminim.ben bir süredir hastasıyım.tavrı,tarzı,teşhisi,tedavisi mükemmel.lina kadın sağlığı merkezinden her anlamda memnun kaldım özellikle dr.güzin hnm ve çalışanlarından.her zaman güleryüzlü ve ilgililer.doktorundan çalışanına mükemmel bi yer .
lina kadın sağlığı merkezinde sgk lı hastanın muayene ücreti ne kadar peki?