Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok istemiş ya banada 3500 le 5000 arası dedi dogum şekline ve duruma göre degişir dedi kısmet artık hayırlısı olsun verdigin bilgiler için cok teşekkür ederim
benim üçüncü bebegim ilk ikisi sezaryandı buda mecburen sezaryan olucak
maşallah valla ben de istiyorum en az üç tane :)) hatta dört tane
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
kız mı erkek mi çocuklarının cinsiyetleri ne
Allah alah ben hep başından beri normal doğum istedim o nedenle bana öyle demiş olabilir
Normalde de sezeryanda da aynı alıyorum dedi
Ama pazarlık yaptık zaten 3500 ödedik :)) iyi yani kazık yememişiz
Eşim çok pazarlık yapamaz o 5500 deyince 5000 versek bari demeye başladı
Sonra ben de senin gibi internet araştırması yaptım
Baktım ortalama fiyat 3500 filan
söyledim biz bu kadar verebileceğiz diye çok da zorlamadı olmaz falan demedi yani
Sen de o fiyata tuttur :))gerçi ben geçen sene şubatta yaptım doğumu üstünden bi sene geçti fiyatlar arttı falan derse
3750 ya da 4000 e tuttur
Valla çok paralar bunlar
Hele benim gibi normal doğum yaparsan zaten kendin yapıyorsun doğumu :))
bir kızım birde oglum var bakalım bunun cinsiyeti ne olcak cok merak ediyoruz aydan hoca cinsiyeti 16 haftadan önce söylemiyo galiba
Söylemiyor canım hatta biz 20. haftada öğrendik :))
Ne güzel bir kız bir oğlan varmış bu da gönlüne göre sağlıkla gelsin inşallah
kardeşim nurten hanım süper tercih :) 6 gün sonra 2. kez hamile olduğumu öğrenebilirim inş. ve öğrenir öğrenmez ilk doğumumu yaptıran nurten hanıma koşacağım :) bana güvenebilirsin... normalde dr.larsabırsız davranıp açılmayı beklemeden kesik atıyorlar ya nurten hanım son ana kadar sabırla bekliyor başınızı okşuyor dua ediyor ve dikişsiz doğum yatırmak için çabalıyor :) ben dikişsiz doğum yaptım :) 2 cm açıklıkla gittim ve suyum gelmemişti :) ama doktorumun doğru yönlendirmesi ile Allahın izni ve yardımıile de kolayca atlattım. bebeğimin kalp atışları yavaşlamıştı bukorkuyla işte doğdu kuzum :) şimdi ikinciye hamile kalmışımdır diye dua ediyorum :)
rabbim dualarını ennnnn kısa zamanda kabul eder inş tatlım... gerçekten büyük bir iddia dikişsiz doğum bende en çok o konuda tereddütlüyüm açıkçası bi düşüneceğim teşekkürler. bide rica etsem muayene ve doğum ücretini yazarmısın nurten hanımınkardeşim nurten hanım süper tercih :) 6 gün sonra 2. kez hamile olduğumu öğrenebilirim inş. ve öğrenir öğrenmez ilk doğumumu yaptıran nurten hanıma koşacağım :) bana güvenebilirsin... normalde dr.larsabırsız davranıp açılmayı beklemeden kesik atıyorlar ya nurten hanım son ana kadar sabırla bekliyor başınızı okşuyor dua ediyor ve dikişsiz doğum yatırmak için çabalıyor :) ben dikişsiz doğum yaptım :) 2 cm açıklıkla gittim ve suyum gelmemişti :) ama doktorumun doğru yönlendirmesi ile Allahın izni ve yardımıile de kolayca atlattım. bebeğimin kalp atışları yavaşlamıştı bukorkuyla işte doğdu kuzum :) şimdi ikinciye hamile kalmışımdır diye dua ediyorum :)
canım çok teşekkür ederim yardımın için bende nurten hanıma mayısta gittim tanıştım muayenemi oldum hastaneyide beğendim doğumumu onunla yapmayı bende çok istiyorum lokman hekimde semt olarak daha yakın o yüzden kafam karışmıştı teşekkürler :))))
rabbim dualarını ennnnn kısa zamanda kabul eder inş tatlım... gerçekten büyük bir iddia dikişsiz doğum bende en çok o konuda tereddütlüyüm açıkçası bi düşüneceğim teşekkürler. bide rica etsem muayene ve doğum ücretini yazarmısın nurten hanımın
benimde aynı durum lokman hekim yakın ama oraya kalabalık diyorlar kararsız kaldım çok ama dikişsz doğum şaka gibiii
bende myom var, bekarım, ben de yar. doç. veya prof. kadın doktor tavsiyesi istiyorum.