Ankara Hakkında Yardım

mismarla

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
117
2
herkese merhaba
izmirde yaşıyordum, tayinle ankaraya geldim, fakat ankarayı hiç bilmiyorum ...
ankara da en uygun fiyata neyi nerden almalıyım, örneğin giyim ... veya ankarada neyi nerde yemeliyim.. o kadar çok sorum var ki aslında.. her konuda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

merhaba.
ankaranın neresindesin bilmiyorum ama acity outlet çok uygun mesela. kızılayda herşeyi bulabilirsin. ankarada simit yemelisin kızılayda simit cafelerde. ANKARADA HERŞEYı BULABıLıRSıN...

Kızılaya git herşeyi bulursun çok rhat hemde...Giyim kuşam hrşey iyidir orada.Ama dikkat et bir mağazada 30 bir mağazada 15 lira bulman kuvvetli ihtimal.Kızılay metro altı çoğunlukta ucuzdur.Kısaca ankarada bahçeli-tunalı hariç heryer uyuz dyebilirm.

kızlar çok acil yardım lütfen, nereye yazacağımı bilemedim
etimesgutta oturuyorum ve yarın kuğulu parka gitmem gerekiyor ama nasıl gideceğimi bilmiyorum, lütfen biri yardım etsin.....

kızlar çok acil yardım lütfen, nereye yazacağımı bilemedim
etimesgutta oturuyorum ve yarın kuğulu parka gitmem gerekiyor ama nasıl gideceğimi bilmiyorum, lütfen biri yardım etsin.....

Etimesguttan kızılaya gelip kuğulu tarafına giden otobüslere binebilirsin kime sorarsan yardımcı olurlar zaten ankaraya çok selamlar

a city deki outletler ucuzmu? ayy hemen gidiyim bakıyım hiç gitmedim genelde optimum ve ankamali blyrmmm şimdi şöyle diyelim eğer ankara ucuz alışveriş diosan metro altlarını bakcaksın kumpir yemek istiyosan optimum otantik kumpire gitceksin eğer iskender yemek istiyosan meşrutiyet caddesi kızılay hd iskendere gitceksin ağzımın tadını çok iyi bilirim bana güvenin her neyse taze pasta yemek istysan ykm nin yanında market var aıdnı hatırlayamadım oraya gidp ordan yiceksin ankaranın tüm manzarasını yani sadece kızılay kısmını izlemek istiyosan ykm nin en üsttünde flz cafeye gitmelisin daha çok var 12 yıldır ankarada oturdugum için her yeri biliriimm:)

17 yıl marmariste yaşadım sonra 2 yıllığına izmirde yaşadım bu sene ankaraya taşınıyorum.sevinmeli miyim üzülmeli miyim.deniz yok burası çok kasvetli geliyor bana.lütfen bana moral verin

17 yıl marmariste yaşadım sonra 2 yıllığına izmirde yaşadım bu sene ankaraya taşınıyorum.sevinmeli miyim üzülmeli miyim.deniz yok burası çok kasvetli geliyor bana.lütfen bana moral verin
ben de 15 sene istanbuldan sonra ankaraya taşındım, gerçi bana söylediklerinde inanmıyordum ama ben de sana söyliyeyim ankara vazgeçilmez bir şehir oluyor yaşamayı bilene. şimdi bna istanbula dönermisin diyorlarda asla diyorum... :)))

8 yıldır ankarada yaşıyorum eskiden istanbuldaydık sana şunu söleyim ankara herşeyiyle istanbula bin basar çok seviceksin çok güzel cici bir şehir

ben de ankaralıyım.denizsiz de olsa ben seviyorum.güzel ve imkanları bol bir şehir.birçok alışveriş merkezinde uygun fiyatlarda alışveriş yapabilirsiniz.biz eryamanda oturuyoruz.optimuma gideriz yakın olduğu için.çok güzel ve genellikle ucuz.ankamall de öyle.zaten ulaşımı en kolay büyük şehir ankara bence.metroyla dolmuşla yada halk otobüsüsleriyle falan kolaylıkla gidebilirsiniz.gezmek için de kızılay,kavaklıderede tunalı hilmi caddesi,bahçelide 7.cadde,filistin caddesi falan güzeldir.hem güzel mağazaları vardır hem de kafe restoran vb.bu bakımdan ankarayı daha şık ve kaliteli bulurum ben şahsen. :82: :86:

Biz de yeni tayin olduk Gölbaşına..Ben de mesela sosyete pazarlarının yerini falan merak ediyorum..

kaynanamın olmadığı her yer bana cennet bende iki yıl önce geldim ankaraya hala hiçbir yeri doğru dürüst bilmiyorum ama olsun elbet öğrenicez eee ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Ankaraya geleli 19 ay falan oluyo evlenipte geldim aslen Samsunluyum ama buraya gelmeden önce son 2 sene İstanbulda yaşadım. İstanbul aslında çekilmez bi şehir ama tarihi, manzarası , boğazı bi başka.. her neyse burada en çok denizi özlüyorum onun dışında ankaraya baya alıştım rahat bi şehir ulaşım sıkıntısı çekmiyorsun. heryerde bi düzen var. Dikmende oturuyorum evim vadiye bakıyo o konuda şanslıyım yoksa çok bunalırdım. Gezip görmek istediğim çok yer var ama eşimi ikna etmek kolay olmuyo bazende beni sinir edebiliyo. burda arkadaşım yok tanıdıklar var ama iş güç herkes kendi aleminde çarşıya çıkmak istesem kimse yok kös kös kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…