Helal olsun canm ne demek ama asistanlarda malesef seçme imkann yok hoca hastasınolsan sezaryen olduunda giriyo ama polk hastalarına o gün varsa o giriyomuş asistanlardan hoca hastasında olsan normal yaptığında hoca yaptrmıo yine asistanlar yaptırıomuş normal doğumu ama hoca hastası oldığun için asistanlarda yaptrsa normal doğumada para veriyosun ama polk hastasydan hiç bi doğumunda para ödemiyosun sadece özel oda istersen ona ödüyosun oda sanrm en son 80-85₺ arasıydı ama ben çarşamba günü hatta seminere gtmiştim orda gtmşken hasta haklarına uğradm sordm dedm hani bzm neden dr seçme hakkmz yok asistan değil de hoca neden tercih edemiyoruz dedm sonuçta bu hastanenn hastasyz başka yerden gelmiyoruz dedm onn hastaneyle hiç bir ilgisi yokmuş hocaların kendi aralarnda aldığı bir karar tamamen dedi ordaki bayan ayrca asistanlarda olsa herkes memnun hastaneden dedi o gün ameliyathanede nöbette olan hoca herşeyden haberdar oluomyş en ufak bi komplikastonda hemen giriyomuş oda öyle her asistana da vermiyolarmş doğum olayını uzmanlar baş asistanlar oluomuş doğumda kalabalık bir ekip oluyo dedi yine aklnda kalan soru olırsa hasta haklarına uğra bence çok tatlı ordaki bayanlar ne sorarsan cvbnı veriyolar güzlceHakkını helal et canım çok uzun yazdım. Ama inan çok kararsızım. İlk çocuğum birde