• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ankara gazi hastanesinde doğum yapanlar

Hakkını helal et canım çok uzun yazdım. Ama inan çok kararsızım. İlk çocuğum birde
Helal olsun canm ne demek ama asistanlarda malesef seçme imkann yok hoca hastasınolsan sezaryen olduunda giriyo ama polk hastalarına o gün varsa o giriyomuş asistanlardan hoca hastasında olsan normal yaptığında hoca yaptrmıo yine asistanlar yaptırıomuş normal doğumu ama hoca hastası oldığun için asistanlarda yaptrsa normal doğumada para veriyosun ama polk hastasydan hiç bi doğumunda para ödemiyosun sadece özel oda istersen ona ödüyosun oda sanrm en son 80-85₺ arasıydı ama ben çarşamba günü hatta seminere gtmiştim orda gtmşken hasta haklarına uğradm sordm dedm hani bzm neden dr seçme hakkmz yok asistan değil de hoca neden tercih edemiyoruz dedm sonuçta bu hastanenn hastasyz başka yerden gelmiyoruz dedm onn hastaneyle hiç bir ilgisi yokmuş hocaların kendi aralarnda aldığı bir karar tamamen dedi ordaki bayan ayrca asistanlarda olsa herkes memnun hastaneden dedi o gün ameliyathanede nöbette olan hoca herşeyden haberdar oluomyş en ufak bi komplikastonda hemen giriyomuş oda öyle her asistana da vermiyolarmş doğum olayını uzmanlar baş asistanlar oluomuş doğumda kalabalık bir ekip oluyo dedi yine aklnda kalan soru olırsa hasta haklarına uğra bence çok tatlı ordaki bayanlar ne sorarsan cvbnı veriyolar güzlce

Tamam canım çooook teşekkür ederim. Ben hasta haklarına sorayım aklıma takılan olursa. Daha henüz hiç kontrole gitmedim. Pazartesi gününe randevu alabilirsem gideyim. İnsan normal doğum olursa sancı odasında herkesle beraber olmak ve erkek asistan olması beni korkutuyor.

Tamam canım çooook teşekkür ederim. Ben hasta haklarına sorayım aklıma takılan olursa. Daha henüz hiç kontrole gitmedim. Pazartesi gününe randevu alabilirsem gideyim. İnsan normal doğum olursa sancı odasında herkesle beraber olmak ve erkek asistan olması beni korkutuyor.
Bence korkma daha önce başka birinin açtığı forumda okumuştum gaziyle ilgili asistanlar henüz yolun başında oldukları için dr lara göre daha ilgli alakalı ve scak yaklaşıolarmş normal doğumda bde dr lardan çok ebeler yardımcı oluomuş ebelerle ilglide baya güzl şeyler okumuştum de lardan daha sakin daha tecrübeli davranıolar die inşallah herşey gönlünce olur Allah bepimize sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsn karşımıza da iyi insanlar çkarsn erkek bayan konusumda bende aslnda bayan isterm ama şans canm Rabbim iyilerle karşılaştrsn mahremi yok bunun sonuçta doğum bu o anda ha kadn ha erkek

Evet haklısın canım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. O zaman erkek olup olmamasına aklımdan çıktı. Sancı odalarınıdaa öğrenirsem aklımda bir soru işareti kalmayacak gittiğimde sorarım :hamarat:

Cuma günü saat 4 gibi aradım. Santralin söylediği numarayı aradım açan olmadı. Başka numara verdi orda hocaların muayenesi için randevu veriyorlarmış,polikinlik için başka numarayı aramamı istedi. Oradada açan olmadı nasıl olucak ben ne yapabilirim acaba :KK43:

Cuma günü saat 4 gibi aradım. Santralin söylediği numarayı aradım açan olmadı. Başka numara verdi orda hocaların muayenesi için randevu veriyorlarmış,polikinlik için başka numarayı aramamı istedi. Oradada açan olmadı nasıl olucak ben ne yapabilirim acaba :KK43:
Canm bence en iyisi hastaneye gel kendn al randevunu tekefonları asla açmıyolar

Gerçekten mi ya:hasta: bende halsizlik baya var başımı bile zor kaldırıyorum. Ve evimiz ulaşım yönünden biraz ters. Kötü oldu böyle olması. Zekai tahire randevu aldım. Ondada hiç iyi şeyler duymadım. Şaştım kaldım. Özel hastanelerin bazısı para tuzağı gibi geliyor bana.

Gerçekten mi ya:hasta: bende halsizlik baya var başımı bile zor kaldırıyorum. Ve evimiz ulaşım yönünden biraz ters. Kötü oldu böyle olması. Zekai tahire randevu aldım. Ondada hiç iyi şeyler duymadım. Şaştım kaldım. Özel hastanelerin bazısı para tuzağı gibi geliyor bana.
Yani genellikle açmıyolar yinede şansını denemeye devam et sen zekai tahire gelnce ben kızımı 2014 yılında orda doğum yaptm ve aşırı memnun kalmştm canm bu gebeliğimdede aslnda oraya gdecektm bi tanıdımz vardı eşime 2 aya hastane taşınacak hiç başlamasm tedavisi yarım kalmasn demişti gtmedm oldr pşmanmki keşke gtseydm die şuan gebeliğimn 5. Ayı btti bile hala taşnmadı hastane şmdide sırf bi ora bi ora olmasn die gtmiyorum başladığm yerde btsn bence hiç kulak asma söylenenlere her yer için bence şans meselesi özelde olsa devlette olsa

Sağol ya rahatladım biraz daha. Pazartesi günü gideyim bakalım neler olacak. Sen normal doğum mu yapmıştın yoksa sezeryan mı?

Hm.. Anladım canım. Allah kurtarsın sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

merhabalar, peki gazi'de normal dogumda ucret akabinde epidural yapıyorlar mı biliyor musunuz? ben normal istiyorum ama bi taraftan da cok korkuyorum. henuz hamile degilim. (1-2 haftaya regl i gelince hamile isem randevu alıcam hemen gaziden)

konu üzerinden baya gecmis ama yazanlardan gazi de doğuran oldu mu nasildi ben de oraya gidiyorum da hoca hastasiyim normal dogum dusunuyor hoca da bende nasil oldu tecrübeniz merak ettim

Back