• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ankara gazi hastanesinde doğum yapanlar

Arkadaşlar merhaba ben 2015 yılında ikinci oğlumu gazi hastanesinde dünyaya getirdim ilk oğlum normal doğduğu için ikincidede hep normali denedik doğum pdaları tek kişilik sancını çektiğin yerde doğum yapıyosun kimsenin kimseyle ilgisi yok (diğer doğum yapanlar)kimseyi görmüyosun asistanlar konutrol ediyo evet ama seni hiç bişey bilmeyen birine emanet etmiyorlar sürekli iletişim halindeler bir terslik vs bişey görünürse zaten direk hocaları gelip bakıyo ki ben normal doğuramadım kafa oturmadı kalp atışı sıkıntılıydı hemen apar topar sezeryana alındım ki bir hastane anca bu kadar güzel olur özel gibiydi aynı doktorlar eğlenceli sürekli sohbet halindeydik valla ben çok memnun kaldım şuan 3. Bebeğim gene gazi hastanesine gidiyorum ismail güler hocaya gidiyorum
Ama bakın sz hocaya gidiyomuşsunuz hocaya gidenlere hoca giriyo zaten ben poliklinik kısmına gidiyorum ve asistanlar gircek hoca değilmsize hoca girecek yani özel gibi olması normal hocaya gtmekte özel zatn

Ama bakın sz hocaya gidiyomuşsunuz hocaya gidenlere hoca giriyo zaten ben poliklinik kısmına gidiyorum ve asistanlar gircek hoca değilmsize hoca girecek yani özel gibi olması normal hocaya gtmekte özel zatn
Şuan hocaya gidiyorum evet ama 2015 deki doğumumda hocaya gitmiyordum ve özel oda haricinde hiç bir ücret ödememiştim

Peki gün içinde saat kaç gibi gitmem lazım ben su an 9+3 üm. Hocaya gidip gitmemek de kararsızım zaten doğuma hoca girmiyor nöbetçi doktor giriyor benim özelde zaten doktorum var tup bebek tedavisiyle hamile kaldığım için sadece artık ozellerde harcama yapmak istemediğim için gazı düşünüyordum o da zaten yine hoca kabul ediyor acaba hastaneye gitsem poliklinikte randevu verirler mi
Cuma günü sabahtan gidiyorsun randevu için alırlar ben 10+lardaydım ilk gittiğimde cuma günü randevu günleri cuma dılında verilmiyo diye biliyorum birde hoca doğuma giriyo diye biliyorum ben onun için zaten özellikle hocaya gidiyorum

Ben size şöyle anlatıyım ikinci bebeğimde zübeyde hanıma gidiyodum ve bebeğimde engel olduğunu 28 haftamda burda seni doğurtamayız olası bi kompikasyonda müdahele edemeyiz daha kapsamlı üni hastanelerine gitmen lazm dediler hastane hastane gezdim hiç biri kabul etmedi gazi senin bebeğinde bişey yok burda doğurabilirsin dedi hiç bir şekilde özel doktora gitmediğim halde kontrollerim gazide devam etti doğum zamanı yatışım yapıldı özel oda gibi tekli odalarda elimde telefon rahat rahat sancımı çektim normal olsaydı orada doğuruvercektim ki sadece asistan değil hocalarda seni takip ediyo gelip kontrol ediyo ama bebeğim normal doğmak istemedi :) açılmam olmadı baş oturmadı kalp atışı sıkıntılıydı apar topar sezeryan a alındım inanılmaz bir ekip vardı zaten kalabalık oluyolar bebeğim doğdu dikişe geçildiğinde ben masada uyumuşum doktorun birisi geldi başımı olşadı kızım iyimisin diye sordu iyiyim dedim şaşırdım ameliyathanedeki halimizi görmeliydin pc de şarkı çalıyo şarkıya eşlik ediyolar sohbet ediyosunuz yani benim şu an tekrar oraya gitme sebebim bu güzel doğumum yoksa gazi hastanesini önünden geçmek istemeyen biriydim ben

Peki gün içinde saat kaç gibi gitmem lazım ben su an 9+3 üm. Hocaya gidip gitmemek de kararsızım zaten doğuma hoca girmiyor nöbetçi doktor giriyor benim özelde zaten doktorum var tup bebek tedavisiyle hamile kaldığım için sadece artık ozellerde harcama yapmak istemediğim için gazı düşünüyordum o da zaten yine hoca kabul ediyor acaba hastaneye gitsem poliklinikte randevu verirler mi
benim hoca gittiğim aynı zamanda tüp bebek servisinde adı ismail güler tüp bebekle hamile kalan hastalarıyla aynı yerde muayene oluyoruz

Ben size şöyle anlatıyım ikinci bebeğimde zübeyde hanıma gidiyodum ve bebeğimde engel olduğunu 28 haftamda burda seni doğurtamayız olası bi kompikasyonda müdahele edemeyiz daha kapsamlı üni hastanelerine gitmen lazm dediler hastane hastane gezdim hiç biri kabul etmedi gazi senin bebeğinde bişey yok burda doğurabilirsin dedi hiç bir şekilde özel doktora gitmediğim halde kontrollerim gazide devam etti doğum zamanı yatışım yapıldı özel oda gibi tekli odalarda elimde telefon rahat rahat sancımı çektim normal olsaydı orada doğuruvercektim ki sadece asistan değil hocalarda seni takip ediyo gelip kontrol ediyo ama bebeğim normal doğmak istemedi :) açılmam olmadı baş oturmadı kalp atışı sıkıntılıydı apar topar sezeryan a alındım inanılmaz bir ekip vardı zaten kalabalık oluyolar bebeğim doğdu dikişe geçildiğinde ben masada uyumuşum doktorun birisi geldi başımı olşadı kızım iyimisin diye sordu iyiyim dedim şaşırdım ameliyathanedeki halimizi görmeliydin pc de şarkı çalıyo şarkıya eşlik ediyolar sohbet ediyosunuz yani benim şu an tekrar oraya gitme sebebim bu güzel doğumum yoksa gazi hastanesini önünden geçmek istemeyen biriydim ben
Umarım benm içinde herşey güzel olur şans işi bence birazda aynı hastaneden çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda bende 2014 te kızımı zekai tahirde doğum yaptm ozman da oraya bir sürü kötü şeyler söylediler ama ben çok memnun kaldm dr um çok tatlı bi bayandı sonra özel odamı tutmuştm annem refakatçi kaldı yanmda ilgi alaka çok iyiydi ama inşallah Allah karşımıza iyi insanlar çıkarır hepimizinde benm tek korkum asistan girecek olması güvenemiyorum açıkçası :(

Bzden önce doğum yapacaklar mutlaka tecrübelerini yazsın insan birileriyle konuşunca birilerinn yaşadığı şeyleri duyunca sanki içi rahatlıyo gibi oluyo

Cuma günü sabahtan gidiyorsun randevu için alırlar ben 10+lardaydım ilk gittiğimde cuma günü randevu günleri cuma dılında verilmiyo diye biliyorum birde hoca doğuma giriyo diye biliyorum ben onun için zaten özellikle hocaya gidiyorum
hoca sezeryan olursa ve hafta içine denk gelirse sezeyan o zaman giriyor öteki türlü normal doğuma girmiyor diye biliyorum..çevremde gidenlerden hep o şekilde bilgi aldım..normal doğum sırasında bende asistan girdiğini sanmıyorum zaten sorumlu uzman doktorlar oluyor nöbetçi..ben de gazi ve ankara tıp arasında kaldım hayırlısı olsun herkese hayırlı güzel doğumlar diliyorum.. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Bilgi amaçlı soruyorum Gazi üniversitesinde fark ücreti ödeyerek hocalara muayene olursak doğuma da yine aynı hocalar mı giriyor, (polilklinik kısmı için sormuyorum) özel oda varmı...çok teşekkür ederim

Bilgi amaçlı soruyorum Gazi üniversitesinde fark ücreti ödeyerek hocalara muayene olursak doğuma da yine aynı hocalar mı giriyor, (polilklinik kısmı için sormuyorum) özel oda varmı...çok teşekkür ederim
Bende bildiğim prosedürü söyliyim size sezaryen olursa evet ücrrtini ödeyip muayene olduğunuz hoca giriyo ama hocalarda gebe kabul etmiyo saçma bi şekilde gebe kalmadan önce gtmenz gerekiyomuş polk kısmına gidip ücretini ödemeyi kabul edip hoca girsin desenz bile asla hocalar girmiyomuş ben drek öğretim üyeleri yani hocalarn sekreterlerini aradm sordum asla dedi hocalar kabul etmiyo aşırı yoğunlk var ve gebe kalmadan gelmeniz lazm dediler

gebe değilim şu an, ayın sonunda arayın dediler hangi hoca daha iyidir ben etlik zübeyde hanıma falan gittim testlerim yapıldı , ama bana istikamet olarak baya ters kalıyor en azından gebe kalmak için de gitmek hemde ileride doğum yapmak için araştırıyorum ..sezeryan dahi olsa fark ödediğim hoca girmiyormu doğuma

bu arada sizede hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

gebe değilim şu an, ayın sonunda arayın dediler hangi hoca daha iyidir ben etlik zübeyde hanıma falan gittim testlerim yapıldı , ama bana istikamet olarak baya ters kalıyor en azından gebe kalmak için de gitmek hemde ileride doğum yapmak için araştırıyorum ..sezeryan dahi olsa fark ödediğim hoca girmiyormu doğuma
Ben kızımda 2013-2014 yılında deniz karçaaltınçaba ya gidiyodum baya ii bi hoca ücret 2 katına çknca o dönem brakıp zekai tahire devam etmiştim ama deniz hanım baya övülen ve tercih edilen bi doktor şöyle en başından hocaya muayene olursanız sezaryen de olursa hoca giriyo ama poliklinik kısmına gidip farkı veriyim hoca giran dersenz o olmuyo farkı vermeyi kabulde etsenz hoca girmiyo polk hastası olduğunuz için ve şuan hocalarn aylık ücreti 190₺ bence çok gereksz ve fazla bde normal olursa hocalar girmiyo sadece ameliyata giriyolar saçma bi düzen yani eğer imkanınız varsa yüksek meblalar ödemeye akay hastanesi ve orta doğu hastanesi doğum anlamnda çok çok övülen hastaneler

Ben bir ara İstanbul'da tedavi olmuştum tedavi olduğum hastanede ki doktor ben Ankara'ya taşınınca Gazi de İsmail Güler hocayı tavsiye etmişti ..O dönem baya arastirmistim gidenler çok memnundu lakin Gazinin randevulu olsan dahi çok fazla sıra beklettiği gibi şeyler duyunca direk orayı elemistim..Eğer tedavi durumunuz söz konusu ise poliklinik değilde hocaya gitmenizi öneririm tecrübeleri gerçekten poliklinik doktorlarından. Çok daha iyi..Yok eğer tedavi söz konusu değilse iyi bir kadin dogumcuya gitmeniz yeterli nacizane benim fikrim böyle..Umarım hayırlı güzel kararlar alirisiniz

Ankara gazi de doğum yapan ve kontrollerinde orada giden arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Aklımda bir sürü soru işareti var.

Ankara gazi de doğum yapan ve kontrollerinde orada giden arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Aklımda bir sürü soru işareti var.
Ben şuan gebelik takibimi gazide yaptırıyorum sormak istediğin ne acaba henüz orada doğum yapmadım ama gazi hastanesiyle ilgili epey bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum

Ultrasonda filan beklemek sıkıntı oluyor mu yani genelde devlette çok sıra oluyor. Birde Allah nasip ederse doğumu Eylül sonlarında olucak o zaman özel oda bulanabşlir mi? Ultrasonda bebeğe iyi bakıyorlar mı? Bana bazıları kalp atışına bakıyo iyi diyip gönderiyor hiç bir açıklama yapmıyorlar demişti Ayrıca ben çok mecbur olmadıkça doğumuma erkek değilde bayan asistan girmesini istiyorum böyle seçme sansım var mı?

Ha birde sancı odaları kişiye ait mi oluyor? Yoksa herkesin olduğu sancı odasında mı oluyor.

Hakkını helal et canım çok uzun yazdım. Ama inan çok kararsızım. İlk çocuğum birde

Back