- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi lidyaozkn92
-
TeşekkürlerKızlar devlet hastanesi diye bakmayın hocalar çok iyi ve ılımlı yaklaşıyor özeldeki hocalardan farkları bile yok ben geçen ay transfer oldum ve şükür pozitifi gördüm yeterki hocaların dediklerini yapın ve ilaçlarınızı düzenli kullanın takdir allahın tabi ben inanarak gittim ve stres yapmadım sizin yazışmanızı görünce de yazmak istedim :)
Çok heyecanlıym inş dediğinz gibi olurRUNA DEDİĞİNE BAKMAYIN KONSEYDE SERDAR HOCA BAŞKAN HEPSİ HEPSİ ÇOK DEĞERLİ
AAA SİZ BANA DA SORMUŞTUNUZ ÇOK MUTLU OLDUM BANA GÜÇ VERDİNİZ HADİ BAKALIM BENDE YARIN BAŞLIYORUM NASILDI SÜREÇ BAHSEDER MİSİNİZ YUMURTA KAÇ ADET TOPLANTIKızlar devlet hastanesi diye bakmayın hocalar çok iyi ve ılımlı yaklaşıyor özeldeki hocalardan farkları bile yok ben geçen ay transfer oldum ve şükür pozitifi gördüm yeterki hocaların dediklerini yapın ve ilaçlarınızı düzenli kullanın takdir allahın tabi ben inanarak gittim ve stres yapmadım sizin yazışmanızı görünce de yazmak istedim :)
HİÇ HEYECANLANMAYIN SONUCU DÜŞÜNÜN BU İĞNELERE CAN BİLE YAKMIYOR EĞER YAPARSANIZ SONUÇ NE OLURSA OLSUN YZIN OLUR MUÇok heyecanlıym inş dediğinz gibi olur
Cuma günü yazarım inşallahHİÇ HEYECANLANMAYIN SONUCU DÜŞÜNÜN BU İĞNELERE CAN BİLE YAKMIYOR EĞER YAPARSANIZ SONUÇ NE OLURSA OLSUN YZIN OLUR MU
allah razı olsun çok teşekkür ederim ben mayıs ayında başladım sürece transferim temmuz 19 nda oldu ilk başlar her adet dönemi çağrıldığı için uzun sürüyor gözükebilir benim son bir ayda herşeyim tamamlandı amaTeşekkürlerallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin transfer süreci ne kadar sürdü
Szde ne sorunu vardıallah razı olsun çok teşekkür ederim ben mayıs ayında başladım sürece transferim temmuz 19 nda oldu ilk başlar her adet dönemi çağrıldığı için uzun sürüyor gözükebilir benim son bir ayda herşeyim tamamlandı ama
evet ben çok araştırdğım için herkesten bilgi almaya çalıştım canım :)AAA SİZ BANA DA SORMUŞTUNUZ ÇOK MUTLU OLDUM BANA GÜÇ VERDİNİZ HADİ BAKALIM BENDE YARIN BAŞLIYORUM NASILDI SÜREÇ BAHSEDER MİSİNİZ YUMURTA KAÇ ADET TOPLANTI
bende amh düşüklüğü vardı canım 0.96Szde ne sorunu vardı
Bnım de 8bende amh düşüklüğü vardı canım 0.96
Yok düz 8 :))))0.8 mi canım
Pkosum zaten :) o yüzden direkt tüp bebek yaptırmak istiyorumsen de pcos olabilir canım belki doktorlar söler sana zaten
Seni yonlendiriler canim insallah guzel sonuclar alirsinizPkosum zaten :) o yüzden direkt tüp bebek yaptırmak istiyorum
bakın size yukarda ne anlattıysam hepsi öyle olmuş harikasınız güle güle büyütün inşallah her iey güzel olacak darısı bize yarın bende 2.ye başlıyorum bakalım zaten taze transferse hastaneye mx5 defa gidiyorsunuz onlarda çok kısa sürüyorevet ben çok araştırdğım için herkesten bilgi almaya çalıştım canım :)
ilk olarak adet 2. veya 3 gününüzde polikinlikte muane oluyoruz öğleden sonra kurulda hocalar sizi yönlendiriyor bir süre sonra sis e bakıyorlar belli bir kontrolden sonra sis ten sonraki ay ben ganopeptlye başlatmışlardı belli bir tarihte yumurta kontrolüne başlıyorlar iğnelerle birlikte gonal f kullandırmışlardı bana sonra sürerç çok hızlandı 2 haftada nerdeyse 2 günde bir yumurta kontrolüne gidiyordum serdar hoca yumurta büyüklüğüne karar verdikten sonra yumurta toplması için gün verdi bir gün öncesinden çatlatma iğnesi vuruldu benim amh düşük 12 yumurta toplandı 4 döllendi 3 ünü dondurduk canım . kafanız rahat gidin kontole de transfere de iyi düşünün iyi olsun ben hep iyi düşündüm sizde kendisinizi motive edin inşallah güzel sonuçlar alırsınız .bu arada raporlu hastayım
Taze transfere hocalar karar veriyor ben yumurta toplamadan 3 gun sonra transfer olmustum canimbakın size yukarda ne anlattıysam hepsi öyle olmuş harikasınız güle güle büyütün inşallah her iey güzel olacak darısı bize yarın bende 2.ye başlıyorum bakalım zaten taze transferse hastaneye mx5 defa gidiyorsunuz onlarda çok kısa sürüyor
Evet canım taze transferaa sizin embriyo 3.gün embriyosu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?