Ankara etimesgut devlet hastanesi labioplasti

derindeniz3407

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
13
0
Merhabalar. Labioplasti ameliyatı için
Ankara etimesgut şehit sait ertürk hastanesi'ndeki münire sena kaya ceylan ve emel keleştemur bu iki doktordan hangisini önerirsiniz? Karar vermekte güçlük çekiyorum.

yani ben emel hanıma oldum enerjisi filan çok iyi.güler yüzlü.ameliyat sonrası sonuç da süper ben emel hanımı tavsiye ederim

yani ben emel hanıma oldum enerjisi filan çok iyi.güler yüzlü.ameliyat sonrası sonuç da süper ben emel hanımı tavsiye ederim
Merhaba bende daraltma yaptırmak istiyorum devletin yaptığını bilmiyordum nasıl randevu falan alıcaz yardımcı olurmusunuz

Ben emel keleştemur dan randevu aldım muayene oldum ameliyat olmak istediğimi anlattım . Muayene sonrası doktor tamam olabilir dedi gün verdi . Sanırım önce muayene olmanız gerekiyor . Ben Mhrs internetten randevu aldım . 182 numarası da aranıp alınabiliyor.

Sena hanım ve emel hanım ücretsiz yapıyor bu ameliyatı. Mecbur bi gece kalıcaksınız çünkü sonda takılıyor ertesi gün doktor sizi muayene ettikten sonra çıkıyorsunuz. 2 hafta önce oldum bu ameliyatı dikişlerim düşmeye başladı ihtiyacınız varsa kesinlikle düşünmeden gidin olun çok memnun kaldım

Merhaba siz hangi doktora oldunuz?

2 gece hastanede kalma şansım var mı ben Antalya'dan gideceğim ve 2-3 gün hastanede kalmak istiyorum. Ücrete tabii mı olur. Eğer öyle olursa ücret yaklaşık ne kadar olur tahminen

Siz hangi doktora oldunuz?

Neden yapmıyorki

Bende 12 gun oldu olali munire sena hocaya yarin kontrolum var bakalim labioblasti perinoplasti ve klitoroplasti oldum sorularinizi cevaplayabilirim

Agrilariniz gectimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…