- 12 Eylül 2024
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi derindeniz3407
Akşam hasstanede yatmak yerine eve dönemez miyizyani ben emel hanıma oldum enerjisi filan çok iyi.güler yüzlü.ameliyat sonrası sonuç da süper ben emel hanımı tavsiye ederim
yani ben emel hanıma oldum enerjisi filan çok iyi.güler yüzlü.ameliyat sonrası sonuç da süper ben emel hanımı tavsiye ederim
Emel hanım ücretsiz yapıyor ama özele filan geçer bence yakındaBen şok orda yapılıyor muymuş ücrete tabimi yoksa sağlık güvencesi yeterlimi
Bilmiyorum ama beni yatırdılar sanki evde de zor olurAkşam hasstanede yatmak yerine eve dönemez miyiz
Merhaba bende daraltma yaptırmak istiyorum devletin yaptığını bilmiyordum nasıl randevu falan alıcaz yardımcı olurmusunuzyani ben emel hanıma oldum enerjisi filan çok iyi.güler yüzlü.ameliyat sonrası sonuç da süper ben emel hanımı tavsiye ederim
Akşam hasstanede yatmak yerine eve dönemez miyiz
Merhaba siz hangi doktora oldunuz?Sena hanım ve emel hanım ücretsiz yapıyor bu ameliyatı. Mecbur bi gece kalıcaksınız çünkü sonda takılıyor ertesi gün doktor sizi muayene ettikten sonra çıkıyorsunuz. 2 hafta önce oldum bu ameliyatı dikişlerim düşmeye başladı ihtiyacınız varsa kesinlikle düşünmeden gidin olun çok memnun kaldım
2 gece hastanede kalma şansım var mı ben Antalya'dan gideceğim ve 2-3 gün hastanede kalmak istiyorum. Ücrete tabii mı olur. Eğer öyle olursa ücret yaklaşık ne kadar olur tahminenSena hanım ve emel hanım ücretsiz yapıyor bu ameliyatı. Mecbur bi gece kalıcaksınız çünkü sonda takılıyor ertesi gün doktor sizi muayene ettikten sonra çıkıyorsunuz. 2 hafta önce oldum bu ameliyatı dikişlerim düşmeye başladı ihtiyacınız varsa kesinlikle düşünmeden gidin olun çok memnun kaldım
Siz hangi doktora oldunuz?Sena hanım ve emel hanım ücretsiz yapıyor bu ameliyatı. Mecbur bi gece kalıcaksınız çünkü sonda takılıyor ertesi gün doktor sizi muayene ettikten sonra çıkıyorsunuz. 2 hafta önce oldum bu ameliyatı dikişlerim düşmeye başladı ihtiyacınız varsa kesinlikle düşünmeden gidin olun çok memnun kaldım
Ben de emel hocama oldum ancak kendisi bir süre ameliyat yapmayacak diye biliyorum. İsterseniz araştırın boşuna gitmiş olmayın. Şehir dışından geldiğinizde de yardımcı olunuyor extra yatış ücreti olmuyor. Şuan nasıl işliyor süreç bilmiyorum amaSiz hangi doktora oldunuz?
Neden yapmıyorkiBen de emel hocama oldum ancak kendisi bir süre ameliyat yapmayacak diye biliyorum. İsterseniz araştırın boşuna gitmiş olmayın. Şehir dışından geldiğinizde de yardımcı olunuyor extra yatış ücreti olmuyor. Şuan nasıl işliyor süreç bilmiyorum ama
Sena hanıma ameliyat oldum yani ameliyat gününden bi gün önce yatış yapılıyor ama ameliyat dan sonra bilemiyorumSiz hangi doktora oldunuz?
Agrilariniz gectimiSena hanım ve emel hanım ücretsiz yapıyor bu ameliyatı. Mecbur bi gece kalıcaksınız çünkü sonda takılıyor ertesi gün doktor sizi muayene ettikten sonra çıkıyorsunuz. 2 hafta önce oldum bu ameliyatı dikişlerim düşmeye başladı ihtiyacınız varsa kesinlikle düşünmeden gidin olun çok memnun kaldım