Ankara etimesgut devlet hastanesi labioplasti

Bende 12 gun oldu olali munire sena hocaya yarin kontrolum var bakalim labioblasti perinoplasti ve klitoroplasti oldum sorularinizi cevaplayabilirim
Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Spinal anesteziyle mi oldunuz. Anestezi bir sıkıntı yarattı mı. Bir de yatış saat kaçta yapılıyor sabah erkenden mi gece mi. Son olarak ameliyatı olup kendimize geldikten sonra akşam çıkabilecek durumda mıydınız. Kalmasak evde kendimiz idare edebilir miyiz. Son olarak kaç gün gün sonra tam olarak eski halinize dönüp iş yapacak duruma geldiniz acaba. Yani sizin kombine bi işlem olmus ama ben sadece labioplasti düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim

Bende bilgilendirmek için yazmak istedim. 24 eylül de dr. Münire sena kaya ceylan a ameliyat oldum. Benim labioplasti perinoplasti rektosel ve klitroplasti işlemleri yapıldı. Spinal olacaktım ama ameliyat masasında uyuşmadım oyüzden genel anestezi ile yapıldı işlem. Bir gün önceden yatış verildi ama yatmadım sadece sisteme giriş yapıldı. Ertesi gün sabah erken saatlerde gittim hastaneye ameliyata alındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…